NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 29 nov 2011, 04:48

Brees je lud veceras. 28-10
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 nov 2011, 09:08

ubili nas, nisam gledao tekmu, ali vidim odbrna nista nije uradila, a trcanje i dalje prelose :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 nov 2011, 09:45

[youtube][/youtube]
Pa sam poslije reko tata

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 29 nov 2011, 10:59

steta pa sam sve pogodio...eliju je limit 21-28 poena, a ne pravimo nikakav pritisak zbog silnih ozljeda, a safety je veliki samo kada se spomene, a kada treba odraditi posao ta imena nista ne rade ni webster,ni ross, ni rolle, ni phillips..

lb nista ne rade, trce nam ljudi po 150 jardi...a mi uopste ne trcimo

ali neka, ljudi su nas zasluzeno dobili 25 razlike, dobar su tim...zasluzili su da igraju u po, a mi ovako nismo...no je bas dobra ekipa, a rijetko ko im i ima sta prigovoriti :)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 29 nov 2011, 14:22

Top 6 AFC seeds if playoffs started today: 1. Texans; 2. Pats; 3. Ravens; 4. Raiders; 5. Steelers; 6. Bengals.

Top 6 NFC seeds if playoffs started today: 1. Packers; 2. 49ers; 3. Saints; 4. Cowboys; 5. Bears; 6. Falcons.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 29 nov 2011, 18:24

Juve-TZ je napisao/la:steta pa sam sve pogodio...eliju je limit 21-28 poena, a ne pravimo nikakav pritisak zbog silnih ozljeda, a safety je veliki samo kada se spomene, a kada treba odraditi posao ta imena nista ne rade ni webster,ni ross, ni rolle, ni phillips..

ali neka, ljudi su nas zasluzeno dobili 25 razlike, dobar su tim...zasluzili su da igraju u po, a mi ovako nismo...no je bas dobra ekipa, a rijetko ko im i ima sta prigovoriti :)
Nije Manning nista kriv, kriva vam je odbrana. Manning je imo extra utakmicu, preko 400 yardi (cini mi se), 20 zaredom kompletiranih pasova, 2td ... Ma jednostavno Brees kad je raspolozen Saints moraju dobiti i to je to, a sinoc je fakat odgiro za 10. 363 yarda, 4 td.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 nov 2011, 21:02

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:steta pa sam sve pogodio...eliju je limit 21-28 poena, a ne pravimo nikakav pritisak zbog silnih ozljeda, a safety je veliki samo kada se spomene, a kada treba odraditi posao ta imena nista ne rade ni webster,ni ross, ni rolle, ni phillips..

Nije Manning nista kriv, kriva vam je odbrana. Manning je imo extra utakmicu, preko 400 yardi (cini mi se), 20 zaredom kompletiranih pasova, 2td ... Ma jednostavno Brees kad je raspolozen Saints moraju dobiti i to je to, a sinoc je fakat odgiro za 10. 363 yarda, 4 td.
gledao sam danas tekmu, i slazem se sa kolegom manijakom uzasna odbrana i ono sto je gore nemamo sirinu u napadu tj. nema trcanja....
Pa sam poslije reko tata

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 nov 2011, 13:45

Giallorossi je napisao/la:Top 6 AFC seeds if playoffs started today: 1. Texans; 2. Pats; 3. Ravens; 4. Raiders; 5. Steelers; 6. Bengals.

Top 6 NFC seeds if playoffs started today: 1. Packers; 2. 49ers; 3. Saints; 4. Cowboys; 5. Bears; 6. Falcons.
Buduci da Texansi nece izdrzati s rookiejem Yatesom na QB, i posto ce ovi iz AFC Northa jedni drugim krasti pobjede, Steelersi idu u San Francisco, a New England igra kuci protiv Indianapolisa, Miamia, Buffala i na strani protiv Denvera i Washingtona, mislim da cemo imati homefield advantage. 8-)
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 01 dec 2011, 10:33

slika
Pa sam poslije reko tata

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2011, 12:14

Seahwaksi dosli sinoc do ubjedljive pobjede nad Philadelphiom sto je za mene licno jedno veliko izenadjenje.
Vidi se da ekipi nedostaje Vick, a Younga ne bih komentarisao. :lol: :lol: Prvi pokusaj na utakmici i odmah INT.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 03 dec 2011, 20:35

amerosm je napisao/la:Seahwaksi dosli sinoc do ubjedljive pobjede nad Philadelphiom sto je za mene licno jedno veliko izenadjenje.
Vidi se da ekipi nedostaje Vick, a Younga ne bih komentarisao. :lol: :lol: Prvi pokusaj na utakmici i odmah INT.
ahh ti Seahawksi, promjenjivi totalno. :?
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 dec 2011, 15:55

Arena nam danas prenosi: 19h: Pittsburg - Cincinnati i od 22h: NYG - GB.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2011, 19:30

nigdje mi necemo sa Haniem :)...pa ebo mater uzeo nam SP loptu na 40 yardi njihovih i on nije u stanju doci na 30 za 3p ..pa goni se u pm :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2011, 19:35

sreca nam pa imamo ovu odbranu, a da je nemamo bogami ebeno :)...ebote ljudi poceli sad napad sa 30 nasih yardi haman, a Melton i Peppers otjerase ljude na 30 njihovih yardi... koje su to zivotinje :)

ebote 3-4 sucka u ovom napadu Kanzasa :).... zivotinje ne mogu da vjerujem da smo ih otjerali sa nasih 30 yardi nazad na njihovih 25 yardi :shock: :shock: :shock: ..ovo se moralo vidjeti ponovo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2011, 19:40

gotovi smo odesmo u pm :(....Forte se povrijedi dobio je kacigu u koljeno :(... Peppers evo napusti utakmicu isto :(... ojjj boze pa sta nam se ovo desava, zaista smo bili usli u jedno odlicnu seriju utkamica i igrali smo jako dobro i onda nam se desava ovo cemu se nisma nikako nadao :(....Forteeeeeee vratise :(...Nadam se da ce Peppers se vratiti i da nije sta strasno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 dec 2011, 19:46

Jel ovaj Hanie planira koji pass bacit,da ufatimo? Ma da i Palko nije nista bolji :D Anti propaganda fudbala u Chicagu :cry: :lol:

EDIT; Jes Orton bio dugo na terenu :lol: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2011, 19:53

LJUDI PEPERS JE ZIVOTINJA ... vratio se lik i opet ubijas QB... ovo nije normalno sta radi covjek ...zaista svaka mu cast vrijedi svaki dinar koji je u njega u lozen i to on razumije i on zeli uvjek da se vrati da igra ...ne mozes covjeka povrijedit ebote on uvjek se vrati

ma nije bas ni antipropagadda, jer ja uzivam gledati Peppersa :)...lik je poludio definitivno...nemaju ovi naina da ga zaustave...evo Hanie uze svoj prvi 1st down :shock: :)...ustvari nije jer nije uhvatio ovaj na vrijeme :)..ebiga Hanie neda ti se ...i ako je ovo uhvatio davis ovu loptu prije , ali eto vidjet cemo sta ce sudije reci na kraju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 dec 2011, 19:57

Defence obe ekipe je vrlo dobar,ja kazem za napad ;)vidis na rezultatu jbmu,nijedna ekipa nije dosla do field gol prilike a kamoli TD :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2011, 20:00

sreca imamo Barbera, pa se odsustvo Fortea i ne osjeti previse, ali opet nedostaje mi ona bacanja do Fortea i trcanje ebiga.

Imamo sansu sad za TD evo nas na 3 yarda, ali sa Haniem mi smo dole inace u teskoj situaciji, jer smo i protiv Raidersa dole izgubili loptu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 dec 2011, 20:03

I s Yates-om ubijamo. 10-0

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.