Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 nov 2011, 19:47

Juve-TZ je napisao/la:alonso je ovdje jedini koji ima to nesto...covjek je u svih ovih 10 godina izvukao maksimum

hamilton je isto na neki nacin poseban vozac...

ta dva vozaca su ono sto cine ovaj sport, a ovo ostalo nije da ne volim i da mrzim ali brate unistavaju formulu 1...
Svaka čast, njih dvojicu jedino cijenim kao dobre vozače, ovo ostalo sve prdina bara ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 28 nov 2011, 20:51

Genghis je napisao/la:
sead_f1 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Alonso je jedini vozac koji moze u istu recenicu sa Vettelom, tj. ukoliko bi imao sličan bolid mozda bi ga mogao ugroziti. Ovi ostali nemaju sanse kad bi imali i bolji bolid. Ubrzo ocekujem nekog Hamiltonovog fana da dodje ovdje blebetat' kako ja nemam pojma i kako je Hamilton najbolji.
Ma imas ti pojma...i previse. Pazi samo da se "fildzan" ne prelije. ;)

Cudi me samo zasto sjedis za computerom i tipkas u forumu...zasto nisi na proslavi sa svojom ekipom?
Valjda jedan strucnjak tvoje velicine radi kod aktuelnog prvaka, RedBull Racinga...?

Ovakvi postovi su najjaci. Tvrdis nesto, sta niko do sada nije vidio i za sta niko nema ikakvih dokaza. I to radi na nacin kao "ja znam 100% da bi to tako bilo" a istovremeno ostalima kako oni "blebetaju" :D
Pa ne mora tebi niko govoriti da da nemas pojma. Ti si se sam potrudio da nama to pokazes.
Eto nek si mi ti neki veliki strucnjak, valjda zato sto imas to "f1" automatski znaci da mozes prdit unaokolo bezveze ... Messi je sranje od igraca, otkud ti znas da je on bolji od Kojasevica ?? Ja mislim da je Kojasevic bolji od Messija, ali nikad necemo znati, jer vjerovatno nikad nece zaigrati u Barceloni ...

de kralju stipu ih :) ne zamaraj se sa strucnjacima tipa sead_f1.
formulu prati ove sezone aktivno putem tv1 i prošle malo putem bht1 ;) zato nek se poklopi

niko im nije kriv što ne shvataju da je adrian newey najzasluzniji za bolid, a vettel za naslove, jer da je vettel takva OGULJEVINA od vozača taborio bi u nekom Virginu ili lupam HRTu ;)
Ta momak ima talenat, primjećen od malih nogu, prošao serije gp2 i slične , šumaher prepoznao u njemu talenat i gurao ga ;) a vi meni bistrite da on ne valja :S

momak postig'o za ovo vremena više nego vi za čitav život ukupno,a ako nastavi, postiće ono što nije uradio ni šumi pa vi vidite :*

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 nov 2011, 08:49

Genghis je napisao/la:Eto nek si mi ti neki veliki strucnjak
Kod izjave poput oni tvoji ne radi se o "strucnjak" ili ne...
Ciro je tome govorio "sarlatan". Tako je odgovorio kada je upitan da li ce pobjediti sloveniju.
Mozes reci da je Alonso ili Vettel ili bilo ko svoj posao odradio bolje. Ali da bi neki bio bolji u ovom ili onom bolidu...? Sta ja ovde objasnjavam. De ako ti nije tesko samo brojeve lota za iduce izvljacenje...valjda i to znas.
Genghis je napisao/la:valjda zato sto imas to "f1" automatski znaci da mozes prdit unaokolo bezveze
Bas zato. Zadovoljan?
Genghis je napisao/la:Messi je sranje od igraca, otkud ti znas da je on bolji od Kojasevica ?? Ja mislim da je Kojasevic bolji od Messija, ali nikad necemo znati, jer vjerovatno nikad nece zaigrati u Barceloni ...
Covjece...bisera i strahe.
To finish first, first you have to finish.

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 nov 2011, 09:16

Kimi se vraca 2012 u F1

Upravo javljaju moji omiljeni F1-kanali "TV1 i BHT": Kimi se vraca 2012 u F1 - Ali ne kao sto su svi ocekivali u ekipu Williams, nego "Lotus Renault GP".

http://www.lotusrenaultgp.com/8034-Kimi ... ml?lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: sead_f1, dana/u 29 nov 2011, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 nov 2011, 09:24

I šta sad ovaj sead hoće da dokaže ? da Alonso ne valja, da je Vettel bolji od njega ? :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 nov 2011, 09:35

Stivi_Dzi je napisao/la:I šta sad ovaj sead hoće da dokaže ? da Alonso ne valja, da je Vettel bolji od njega ? :lol:
Da upravo to zelim dokazati. Tako je. Ahaa...Pa da pa da...

De mi samo reci gdje si to procito? Gdje sam ja napisao da Alonso "ne valja"?

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 nov 2011, 09:43

Tako ispada kad se tvoji postovi malo pročitaju, svako ko prati F1 zna da su Alonso i hamilton dva najbolja vozača trenutno u tom sportu. ;)

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 nov 2011, 10:19

Stivi_Dzi je napisao/la:Tako ispada kad se tvoji postovi malo pročitaju, svako ko prati F1 zna da su Alonso i hamilton dva najbolja vozača trenutno u tom sportu. ;)
Molim te za citat.

Zelim vidjeti gdje sam ja to stavio Vettela ispred Alonse i Hamiltona na taj nacin na koji ti to kazes. Slazem se sa tim da se Alonso i Hamilton nalaze medju najboljim aktivnim vozacima, s tim da je Hamilton ove sezone imao svoji poteskoca i nepotrebni greski. Ferrari isto nije bas nesto.

Ne, ja se samo ne slazem sa izjavama koje govore o necemu sta mi ne mozemo znati, ali to rade na nacin "ja sam 100% siguran da je tako i ko kaze nesto drugo on laze", napr. "da je Hamiltonu ovaj ili onaj bolid", "da Alonso sjedi u ovom ili onom bolidu" ili "Hamilton i da ima bolji bolid nebi imao sanse". OK, slazem se, mogli bi ocekivati uzbudljivije borbe, al mislim da ne mozemo reci ko bi koga rasturio. To je slicno kao sa nasih 2'000'000 selektora tokom kvalifikacija. Svaki ima osjecaj da zna postavu sa kojom mozemo 100% proci ali je cinjenica da od tih 2Mio. selektora samo jedan sjedi na klupi. Ostali pisu po forumima.

toxic_alien
Kontakt:

Post Postao/la toxic_alien » 29 nov 2011, 11:50

http://www.sportsport.ba/auto_moto/raik ... ultu/69248" onclick="window.open(this.href);return false;

evo Kimija :)

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 nov 2011, 12:05

sead_f1 je napisao/la:Kimi se vraca 2012 u F1

Upravo javljaju moji omiljeni F1-kanali "TV1 i BHT": Kimi se vraca 2012 u F1 - Ali ne kao sto su svi ocekivali u ekipu Williams, nego "Lotus Renault GP".

http://www.lotusrenaultgp.com/8034-Kimi ... ml?lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Haj drago mi je da je Renault Lotus, a ne Williams. Iz prostog razloga sto mislim da Renault Lotus ima viziju da ponovo postane kompetentna ekipa, dok je Williams zasad samo jedna ispodprosjecna ekipa.
Sretno Kimi!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 nov 2011, 12:08

sead_f1 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Messi je sranje od igraca, otkud ti znas da je on bolji od Kojasevica ?? Ja mislim da je Kojasevic bolji od Messija, ali nikad necemo znati, jer vjerovatno nikad nece zaigrati u Barceloni ...
Covjece...bisera i strahe.
Pa ko je bolji? Messi ili Kojasevic ? Svako zna da je bolji Messi jer se "vidi iz aviona", bez obzira sto nisu nikad igrali u slicnim uvjetima, ista situacija je i sa Hamiltonom i Vettelom (naravno ne tolika razlika ali isti problem) ... i ne moras uopste biti strucnjak da vidis da je Vettel institucija za Hamiltona, koji ubode jednu od 5 utrka, i onda sljedecih nekoliko ne moze nista, pa pocne lupetati sve oko sebe da ugrabi kakav bodić ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 nov 2011, 12:27

Vettel i Alonso imaju nesta zajednicko, a to je da su obojca na pocetku karijere vozili u Minardiju odnosno STR-u. Dok je Alonso u jednoj sezoni u tom timu uspio sakupiti strasnih 0 bodova, Vettel je uspio sakupiti 30 - naravno po starom sistemu bodovanja. Takodjer nisam uracunao utrku za VN Italije jer kako VI kazete uvijeti nisu bili "regularni".
I onda se nadju "strucnjaci" da sude o kvalitetu pojedinih vozaca i dolaze sa pricama kako je Vettel uspjesan SAMO zahvaljujuci odlicnom automobilu. :roll: :roll:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 nov 2011, 12:41

Genghis je napisao/la:Pa ko je bolji? Messi ili Kojasevic ? Svako zna da je bolji Messi jer se "vidi iz aviona", bez obzira sto nisu nikad igrali u slicnim uvjetima
Poredis banane sa jabukama.
Genghis je napisao/la:ista situacija je i sa Hamiltonom i Vettelom (naravno ne tolika razlika ali isti problem)
Ista situacija? Sad znas cemu je bilo ono "bisera".
A nije tolika razlika? A kolika je razlika? Haj da i to cujemo...
Ove jabuke iz formula nisu bas tako zute kao banane iz fudbala, jel tako?
I ovde stvarno ima oni koji pored ovako neceg tvrde da ja F1 pratim od jucer.
Genghis je napisao/la:i ne moras uopste biti strucnjak da vidis da je Vettel institucija za Hamiltona
Isto iz aviona?

Cudno samo zasto ekipa kao McLaren, ekipa sa iskustvom i tradicijom baca toliki novac. Pa de mi samo objasni zasto tebe ne zaposle. Ustedili bi novac i novac a imali bi bolje vozace. Stvarno steta sto Martin Whitmarsh ponekad ne procita koji post na ovom forumu. Ovde se nebi samo Safet Susic mogao nauciti pameti. Dosta njih takozvanih strucnjaka, pogotovo ovih koji vode neke male grupice poput McLarena, mogli izvuci koristi iz ovog foruma.
Genghis je napisao/la:koji ubode jednu od 5 utrka
Jeli sezona u kojoj je Hamilton zapoceo svoju F1-karijeru trajala5 utrka? To bila neka kratka mini-sezona?

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 nov 2011, 12:44

amerosm je napisao/la:Vettel i Alonso imaju nesta zajednicko, a to je da su obojca na pocetku karijere vozili u Minardiju odnosno STR-u. Dok je Alonso u jednoj sezoni u tom timu uspio sakupiti strasnih 0 bodova, Vettel je uspio sakupiti 30 - naravno po starom sistemu bodovanja. Takodjer nisam uracunao utrku za VN Italije jer kako VI kazete uvijeti nisu bili "regularni".
I onda se nadju "strucnjaci" da sude o kvalitetu pojedinih vozaca i dolaze sa pricama kako je Vettel uspjesan SAMO zahvaljujuci odlicnom automobilu. :roll: :roll:
Uf sad si na sebe navukao gnjev velikog Seada_f1 ... nahebo si ko zuti :mrgreen:

Ontopic: Ni meni nije jasno kako svi(Hamiltonovci) ignorisu ogroman uspjeh Vettela dog je vozio TR ... pa taj uspjeh u prenesenom znacenju je velik skoro kao i ovaj u red bullu.

@Sead_f1 - Niko nije rekao da je Hamilton los vozac, u ovom trenutku vjerovatno McLaren ne moze ni angazovati boljeg, jer Vettel , koji je najbolji, nema namjeru da napusta red bull. A koliko je bolji Vettel od Hamiltona ? E to je stvarno tesko reci, ali sigurno da je bolji ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 nov 2011, 13:08

Genghis je napisao/la:Uf sad si na sebe navukao gnjev velikog Seada_f1 ... nahebo si ko zuti :mrgreen:

Ontopic: Ni meni nije jasno kako svi(Hamiltonovci) ignorisu ogroman uspjeh Vettela dog je vozio TR ... pa taj uspjeh u prenesenom znacenju je velik skoro kao i ovaj u red bullu.

@Sead_f1 - Niko nije rekao da je Hamilton los vozac, u ovom trenutku vjerovatno McLaren ne moze ni angazovati boljeg, jer Vettel , koji je najbolji, nema namjeru da napusta red bull. A koliko je bolji Vettel od Hamiltona ? E to je stvarno tesko reci, ali sigurno da je bolji ...
Nemam namjeru da se sa djecom igram macke i misa niti sam strucnjak da ljecim necije frustracije. Isto tako nemam potrebe da nekom ovde objasnjavam od kad i na kojim kanalima pratim F1. Kazes jedno, izokrecu ti post totalno. Ne preostaje nista drugo nego da zivis u svojim iluzijama, ako ti se od Vettela lakse digne (tlak), necu ti ga vala kvariti. Ja se ne zamaram toliko sa pitanjem koji bi kojeg u kojem bolidu, jer od toga nemam ni koristi ni stete. A dovoljno sam zreo da znam da nisam sposoban da tako nesto predvidim i jos da tvrdim da je sigurno tako, inace bi na tome zaradjivao. Drugi misle da jesu sposobni, ali cinjenica je da ni oni na tome ne zaradjivaju kao ni ja. Nije meni do Hamiltona koliko je tebi do Vettela. Uzivaj dalje uz Sebastijana. A ja cu uz Formulu 1.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 nov 2011, 13:38

amerosm je napisao/la:Vettel i Alonso imaju nesta zajednicko, a to je da su obojca na pocetku karijere vozili u Minardiju odnosno STR-u. Dok je Alonso u jednoj sezoni u tom timu uspio sakupiti strasnih 0 bodova, Vettel je uspio sakupiti 30 - naravno po starom sistemu bodovanja. Takodjer nisam uracunao utrku za VN Italije jer kako VI kazete uvijeti nisu bili "regularni".
Lol pa znas li ti sta je STR iz 2007 i 2008 sezone za Minardi iz 2001 sezone (ove tri sezone sam uzeo za primjer kad su dvojica pomenutih vozili za te timove) ?? :lol:

ferrari, eto sta je. ne pricaj svakakve gluposti.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 29 nov 2011, 14:31

THE ICE MAN IS BACK ! ! ! ! ! ! ! ! Najvaznija stvar za sezonu 2012 ....bit ce pravo zanimljivo jos kad posloze bolid mogao bi se vratiti stari sjaj F1................COME ON KIMI

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 nov 2011, 16:58

Posljednji put ponavljam da lična prepucavanja ostavite za PP.

One koji nisu u stanju da komuniciraju normalno, bez vrijeđanja sagovornika i njihovih stavova potražiće neko drugo mjesto za razgovor.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 dec 2011, 22:04

Verstapen se nadrogiro :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.