http://www.uefa.com/under21/season=2013 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
obratite pažnju na početak spiska...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
odlican je gol zabio zlatko, solskjær ocigledno ima veliko povjerenje sto se tice njega..santos je napisao/la:Od kandidata koji bi trebali dobiti poziv za mladu reprezentaciju -Tripic('92) dao gol za Molde koji je novi prvak Norveske

nasa U-19 repka je selekcia sa najvecim potencijalom od svih mladjih kategorija i ne sumnjam da mogu otici na veliko takmicenje.newton_heath_lyr je napisao/la:U 19 Elitni rang
Bosna
Hrvatska
Gruzija
Austrija
zivim i ja u Tesnju pa se ne k.urcim ...svabo94 je napisao/la:zivim u becu i znam da se u19 reprezentacija austrije moze dobiti
Skoro cijela prva postava je iz inostranstva, i vise od pola spiska isto tako. Iz Holandije, Francuske, Portugala, Belgije, Srbije i pogotovo Hrvatske. Ima ih sigurno jos sto bi trebali imat mjesta, ali i sada je dosta sa strane tu.dino-92 je napisao/la:ne treba nijednog protivnika olako shvatiti, hrvati su pobjedili grupu sa holandijom, a i gruzija je pobjednik svoje grupe, a protiv austrije smo nedavno izgubili prijateljsku utakmciu sa 1-0. ali naravno i mi smo pokazali da znamo igrati, pa se mozemo nadati uspjehu. to gdje se igra svakako nije toliko bitno, jer nedolaze posebno puno gledalaca da se moze reci neka ekipa ima prednost domaceg terena.
problem ce biti sto cemo opet igrati bez stranih igraca, nekazem da su igraci iz domace lige losi, ali nasi i neidu gledati igrace na strani, a sigurno bi se moglo naci 3-4 igraca koji bi unaprijedlili kvalitet ove reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Edincapitano, Proximic i 48 gostiju.