zbog transfera i jer je dobar..Kevin je napisao/la:desni je Ćorić...mladi reprezentativacpintol_TM87 je napisao/la:Kad je rekao desni iz sirokog na kog li je mislio...
roskam da nije ?
nego, što ga je spominjao?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Zeljeznicar nastavio niz i na bajrmaskom...4:2 dobili olimpika 

kakvog transfera, o cem se radi?pintol_TM87 je napisao/la:zbog transfera i jer je dobar..Kevin je napisao/la:desni je Ćorić...mladi reprezentativacpintol_TM87 je napisao/la:Kad je rekao desni iz sirokog na kog li je mislio...
roskam da nije ?
nego, što ga je spominjao?
on ima ugovor sa Širokim na još 3 godine.
ta ne mislite da bi prešao u Želju

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sinoc ga Amar spomenuo da je dobar igrac i odma se spominju transferi ovo ono......... ohladite malo.
i ja gledam..nije mi jasno, neke djeda mrazove zelje se ispunile..damirfile je napisao/la:Sinoc ga Amar spomenuo da je dobar igrac i odma se spominju transferi ovo ono......... ohladite malo.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
BlueTiger je napisao/la:Momci molim vas, moze li netko napisati raspored nasih tekmi na Bajramskom turniru i satnicu. Ne mogu nigdje da nadem![]()
![]()
Hvala
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- eliminator
- Kontakt:
danas u 17:30 protiv veleza ima na tv-u prenos, sutra u 12:50 protiv celika, finale u 17:30
16:30 20. Bajramski malonogometni turnir: Vrbanjuša – Novi Pazar, direktan prijenos
17:20 Svečano otvaranje
17:35 20. Bajramski malonogometni turnir : Željezničar – Velež , direktan prijenos
hayat
17:35 20. Bajramski malonogometni turnir : Željezničar – Velež , direktan prijenos
hayat
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zajko ce opet uzeti jedno dvije hiljade na ovom turniru i jos na ostalim po dvije, taman da namiri ovu pauzu do proljeca
I Piksi ce kazu ..

I Piksi ce kazu ..

aha znaci imamo i trecu garnituru dresova ... fino finobabilonTM je napisao/la:
To je ta ekipa
- pintol_TM87
- Kontakt:
savić nam sluzi da igra na malonogmetnim....babilonTM je napisao/la:
To je ta ekipa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Number1 je napisao/la:imal utakmica danas sa ovog bajramskog na tv?
citaj malo forum druzeSeyo_TM je napisao/la:16:30 20. Bajramski malonogometni turnir: Vrbanjuša – Novi Pazar, direktan prijenos
hayat
U subotu u 13h utakmica FK Radnički-FK Željezničar?? zna li neko od vas nesto u vezi ovoga?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Valjda Radnički - Velež. Mislim da su dogovori oko dovođenja Želje u slučaju plasiranja Radničkog u prvu ligu Federacije._soda_ je napisao/la:U subotu u 13h utakmica FK Radnički-FK Željezničar?? zna li neko od vas nesto u vezi ovoga?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U BiH je osnovan i prvi ženski nogometni klub sa imenom "Željezničar".
ŽNK "Željezničar" je osnovan u Bosanskoj Krupi u augustu ove godine i trenutno broji 40-ak djevojaka.
S obzirom da nose slavno ime, možda bi bio lijep gest da im se uputi pozivnica za neku od utakmica.
U Bosanskoj Krupi također egzistira i muški klub NK "Željezničar", kao i u Zenici, Doboju, Slavonskom Brodu...Gdje još?

S obzirom da nose slavno ime, možda bi bio lijep gest da im se uputi pozivnica za neku od utakmica.

U Bosanskoj Krupi također egzistira i muški klub NK "Željezničar", kao i u Zenici, Doboju, Slavonskom Brodu...Gdje još?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ja sam cuo da Zeljo dolazi,ali ne bunim se ni da Velez dodje jer su svi pozeljeli na Josiku vidjeti ekipe kao sto su Zeljo,Sarajevo,Velez,Sloboda,BoracMonolog je napisao/la:Valjda Radnički - Velež. Mislim da su dogovori oko dovođenja Želje u slučaju plasiranja Radničkog u prvu ligu Federacije._soda_ je napisao/la:U subotu u 13h utakmica FK Radnički-FK Željezničar?? zna li neko od vas nesto u vezi ovoga?

- bistrikboy
- Kontakt:
Dobili smo pozivnicu povodom rodjendana Radnickog,do sutra ce se znati da li cemo prihvatiti poziv!Monolog je napisao/la:Valjda Radnički - Velež. Mislim da su dogovori oko dovođenja Želje u slučaju plasiranja Radničkog u prvu ligu Federacije._soda_ je napisao/la:U subotu u 13h utakmica FK Radnički-FK Željezničar?? zna li neko od vas nesto u vezi ovoga?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- viva_il_chelik
- Kontakt:
??gollum je napisao/la:U BiH je osnovan i prvi ženski nogometni klub sa imenom "Željezničar".ŽNK "Željezničar" je osnovan u Bosanskoj Krupi u augustu ove godine i trenutno broji 40-ak djevojaka.
S obzirom da nose slavno ime, možda bi bio lijep gest da im se uputi pozivnica za neku od utakmica.![]()