PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Hoće li neko?????
samo da ovo skinem i instaliram
nisam po godine igro na pes6j 
Nigdje Unice, po običaju, oće li netko drugi?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
ocu ja
samo napiši gdje da uđem i kako, prvi mi je put s novim patchem
prije sam na fiveserver 
Eu 2, Toxicity, pasword: 123Plivadon je napisao/la:ocu jasamo napiši gdje da uđem i kako, prvi mi je put s novim patchem
prije sam na fiveserver
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Ima li ovog apocalypsa, trebam odigrat s njim 5. kolo, jel on igra vise?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
nanek
Ukratko,Skinuo sam pes sa neta,instalirao sam ovaj patch,reg se na onu tamo stranicu,eh sada kako cu igrat protiv nekog ili igrati ovo ss.ba ligu.unaprijed hvala 
@nanek, ako si sve dobro uradio ulogujes se na stranicu i udjes u soker. Odes na network i kad ti zatrazi sifru ukucas istu onu s kojom si se reg na pes6j i onda odaberes jedan od servera i igras. Ako hoces da igras s nekim s foruma napises post tipa "je li neko raspolozen za par tekmi" ili jednostavno "hocel ko" i onda cekas da se kakav dobrocudni javi da dog u kojoj cete sobi igrati. Za ligu se mozes prijavit ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5013" onclick="window.open(this.href);return false;, i onda cekas da neko uputi par psovki nekom strancu s kojim igra (jer mu je ovaj dao gol na cut, a on 5 put pogodio precku) ili da se neko uloguje na pes6 s istog racunara s kojeg se loguje i njegov cimer, poslije toga njih lijepo banuju sa servera, a tebe Goalgetter privatnom porukom priupita jesi li spreman za dokazivanje na velikoj sceni Pes 6 SS.ba lige.
Arminn je napisao/la:dajte ba nesto konkretnije kakav je belaj napravio jer i on dasku razbio
daj ba nisi nimalo duhovit
OTKUD JA ZNAM DA se taj vas sto vas je zezo zvao KO ja ARMIN. ja sam arminn a on je armin
nemislis valjda da sam ja taj

ti tiArminn je napisao/la:daj ba nisi nimalo duhovitOTKUD JA ZNAM DA se taj vas sto vas je zezo zvao KO ja ARMIN. ja sam arminn a on je armin
![]()
nemislis valjda da sam ja taj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
nanek
dziza_23 je napisao/la:@nanek, ako si sve dobro uradio ulogujes se na stranicu i udjes u soker. Odes na network i kad ti zatrazi sifru ukucas istu onu s kojom si se reg na pes6j i onda odaberes jedan od servera i igras. Ako hoces da igras s nekim s foruma napises post tipa "je li neko raspolozen za par tekmi" ili jednostavno "hocel ko" i onda cekas da se kakav dobrocudni javi da dog u kojoj cete sobi igrati. Za ligu se mozes prijavit ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5013" onclick="window.open(this.href);return false;, i onda cekas da neko uputi par psovki nekom strancu s kojim igra (jer mu je ovaj dao gol na cut, a on 5 put pogodio precku) ili da se neko uloguje na pes6 s istog racunara s kojeg se loguje i njegov cimer, poslije toga njih lijepo banuju sa servera, a tebe Goalgetter privatnom porukom priupita jesi li spreman za dokazivanje na velikoj sceni Pes 6 SS.ba lige.
hvala drug pokusat cu to,nisam iskusan puno..vec sam se cuo sa golgeterom i prijavio sam se za ligu hehe ..hvala ti :
dobar je dziza a i golgeter ima ih jos dobrih i meni su tako pomogli kad sam tek doso profici pravi nema sta 
do kada traje 4 kolo 2lige?
pa trebalo bi da zavrsava u srijedu u 00h
kako ja znam
-
nanek
Hej vozdra opet ja..SVE SAM NAMJESTO..ali imam problema sa ovim portovima jer ne mogu da igram online nesto moram ruter podesiti ? pomoc neko ? 
i de ako neko zna kako otvorit portove nek objasni nanekudziza_23 je napisao/la:Ima li ovog apocalypsa, trebam odigrat s njim 5. kolo, jel on igra vise?
-
nanek
Drug moj placam da mi neko ovo otvori hehe guglam od jutros i kako sam skonto trebam otvorit ovaj port 5739..ali neide mi nikako..ne kontam ni sa kojeg pc-a moram otvorit portove sa glavnog tamo ili sa ovog svog..POMOCCCCCC...hocu i ja da se igram..ako je neko raspolozen i za ovaj team wiev ..moze i todziza_23 je napisao/la:i de ako neko zna kako otvorit portove nek objasni nanekudziza_23 je napisao/la:Ima li ovog apocalypsa, trebam odigrat s njim 5. kolo, jel on igra vise?
bavarian ajd javi se da veceras odigram ovo 4 kolo sutra necu moci ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.