FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BaDa12
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BaDa12 » 29 nov 2011, 09:43

Hvala gospodinu Joan Maxu što danas slave navijači i simpatizeri u Barceloni i širom svijeta.

slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 29 nov 2011, 11:36

AllAbout je napisao/la:real madrid mi je uvijek bio najdrazi klub..ali brate volim gledat i barcu cija mi je igra dopadljivija cak i od trenutnog reala
Ma koliko god ko navijao za barcu mora stati na loptu i priznati da je real trenutno u mnogo boljoj formi .ako barca ne podigne razinu svoje igre mislim da se nece dobro proveti na bernabeu..

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 29 nov 2011, 12:34

šta je s iniestom?
Kad se vraća?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 nov 2011, 13:19

šampioni je napisao/la:šta je s iniestom?
Kad se vraća?
veceras se vraca u postavu :))
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xavimessi
Kontakt:

Post Postao/la xavimessi » 29 nov 2011, 14:36

Prosle godine na ovaj dan 5:0 :D http://www.mundodeportivo.com/20111129/ ... 96520.html
slika

Nek nam je sa srecom!
A sad da se vratimo narednim utakmicama, ne brinem se za clasico, ne moramo ni da dobijemo, sve da je X rezultat, samo da naredni raspored koji je neko napisao prodje sa svim pobjedama. Puna kapa i titula je nasa sa utakmicom protiv Reala na Camp Nou.

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 29 nov 2011, 14:45

real kada dobije valenciju,atletica to su onda za kantalonce levatski klubovi ali kada njih dobije getafe jbg ipak je getafe za 5-6 klasa bolji od valencije i atletica tako da se nesmije oko toga diskutovati,budite objektivni barca jeste bila bolja u prosle 2-3 godine ali ove sezone real m kide i najaci su u ligi....no hard filings :) ;)
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

xavimessi
Kontakt:

Post Postao/la xavimessi » 29 nov 2011, 14:54

Kidao je i prosle dok nije naisao na onih 5:0 . Budi tu i posle clasica, da nam ispricas opet jos jednu takvu zabavnu pricu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2011, 14:56

Ne treba biti slijep kao relaoovci zadnjih godina i treba korektno reci da oni trenutno imaju vise zelje i volje za titule. Barselona sada nije ni blizu proslogodisnjoj sigurnosti i bezze je nesto omalovazavati tudzi trud i uspjeh jer smo sami sebi krivi. Vidno nit volje, nit zelje za nekim smislenijim utakmicama i pobjedama kao ranije. Sve procitano, umrtvljeno, dosano i letargicno da se ne nadam titulama na ovaj nacin. Koji ce nam kur.c i Inijesta sad na -6 i svi onakvi kaki jesu na terenu bez ideja i volje. Real za razliku od nas zeli i sanja titule i to mu daje sigurnost jer znaju sta hoce. Barselona ima jos samo jedno da bi se izvukla, a to je da dobije oba klasika. Ja licno bi volio da se to desi , ali iskreno mislim da sada ovakvi kakvi jesu sa ovim motivom i voljom nemaju sanse da to naprave. Ako ne dobijemo prvi klasiko korektno bi bilo da cesitamo ljudima na tituli. Vidjecemo da li sad mozemo....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xavimessi
Kontakt:

Post Postao/la xavimessi » 29 nov 2011, 15:02

Ne slazem se sa tobom, mislim da bas sad kad se ovo desilo smo zeljni titule i da pokazemo realu da se dzabe nadaju. Vjerujem da mozemo da ih pobijedimo na Bernabeu, ali opet kazem ako bude remi, nije ni to lose, samo da povoljno preskoce ostale utakmice. Ne svidja mi se igra bez Pujola i Pikea, mislim da ce Gvardiola igrati kao u drugoj utakmici Superkupa s tim sto mozda nece igrati Tiago i ako licno mnogo volim njega i njegov nacin igre. Treba nam nasa stara formacija, bar kada gostujemo ostalim ekipama, posto je ocigledno da ovaj sistem previse komplikuje.
Zadnja izmjena: xavimessi, dana/u 29 nov 2011, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2011, 15:49

Previse prosutih bodova u prvom djelu da bi to bilo slucajno. Nadam se da vec nije kasno......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 29 nov 2011, 17:13

Evo zanimljivo vidjenje, zasto je Barca u vecim problemima od Reala...
http://kroznoge.com/?p=503" onclick="window.open(this.href);return false;

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 nov 2011, 18:22

Veceras Raul Tamudo se vraca na mjesto zlocina 8-)

sto se tice Raya i utakmice,bad day to visit the Nou Camp!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 nov 2011, 18:35

Jah što će se istrest' večeras na ovim, 4-5 komada im ne gine...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2011, 18:38

mandraX je napisao/la:Jah što će se istrest' večeras na ovim, 4-5 komada im ne gine...
mah nek ih objese macku o rep :?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 nov 2011, 19:39

Večeras očekujem demoliranje protivnika.Neko mora platiti ceh,a sve se bojim da će to biti Rayo.Očekujem da se ekipa razigra i da Messi i društvo već u prvom poluvremenu riješe posao.Ne bi bilo loše ni odmoriti Lea u 2.poluvremenu ukoliko bude veliko vodstvo jer je očigledno da mu je isti potreban.Prognoza 5:0. :D
FK Pjetlovi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 nov 2011, 19:50

ja sam pred ovaj el classico optimisticniji nego ikada, pratim dugo barcu i znam da nam ova situacija sad i godi, ova generacija vodjena pepom uvijek je igrala najbolje kad ih javnost potcijeni, kad se uloga favorita daje drugome, kao sto se sad uloga favorita daje realu. vjerujte, to je dobro za nas, jer vidjet cete kako ce nasi na bernabeu odigrati briljantnu utakmicu, a kad mi igramo briljantno, onda to znaci i totalno stradanje protivnika

godi nam i to sto su se realovci nabrijali da su bolja ekipa, godi nam zato sto nece stati svi u odbranu i braniti se ko da im zivot od toga zavisi, mislim da ce nas u ovom l classicu ral pokusati i napasti i nadigrati, a kad nko tako udje u utakmicu protiv ove generacije barce, stradanje je neminovst.najvise nam ne godi kad je protivnik svjestan koliko je slabiji i kad se brani ko zepa i ceka neko cudo ili srecu. ovaj real madrid je pun samopouzdanja, krenut ce sigurno po pobjedu, zeljni su toga, tri godine ih terorisemo

nama bod ne godi nikako, realu bi nerijeseno puno vise znacilo jer bi ostali na plus sest. ali po ko zna koji put pokazat ce se to da rezultat nece zavisiti od toga sta real zeli, nego koliko ce barcelona ozbiljno pristupiti utakmicu, mnoge velike ekipe kad su se suocile sa maximalno ozbiljnom barcelonom i koliko toliko potpunom, vidjeli smo da nisu ti protivnici mogli sutnuti po golu za 90 minuta

godina nam sto nas potcjenjuju, godi nam sto se malo zaboravlja ko je i sta je mesi, vidjet cemo ga na bernabeu maximalno motivisanog i rastrcanog, i on najvise voli igrati kad je potcijenjen, vidjet cemo sta je i nas vezni red kad je birna utakmica, vidjet cemo akobogda i betonsku odbranu, kad pep izvede najjaci sastav bez ikakve kombinatorike i experimentisanja

ako svi ostanu zdravi do el classica mislim da bi pep mogao izvesti ovakav tim:

.....................valdez.................
alves.....maskerano....pike.........abidal
..................sergio.................
........xavi............iniesta..........
...............fabregas.............
........messi..........pedro...........

moguce i da fabregas ostane na klupi a da zaigra i vilja, a tu su jos i sjajne zamjene, kapiten pujdo ako zatreba, pa sjajni tiago, pa alexis koji takodje moze puno toga pokazati

nismo smjeli dozvoliti ovih minut sest, al kad dodje el classico to nista ne znaci, cijelu ovu sezonu pep kalkulise, jos uvijek nije pokazao najjace karte, vidjet cete kako ce barca u el classicu biti tripu bolja od ove koju gledamo, sve ovo do sada je bilo kuliranje, el classico ce biti maximalno nabrijana utakmica

onaj ko misli da da su nasi velemajstori zaboravili igrati grdno se vara, vec tri godine pred svaki el classico je real imao strasne nizove pobjeda, pred svi el classico govorili su sad imamo sansu, medjutim kad nasi izadju maximalno napaljeni na teren, vidimo svu nemoc reala, njihovi igraci koji su svakako majstori svog zanata protiv nasih izgledaju ne samo lose, nego i jadno

nemojte da vas zavaraju ove medijska napuhavanja i klisei, tu pricu gledamo vec tri godine, real mocan, real gazi, real je vise zeljan, real ovo ono, al kad pocne utakmica, nasi ih uhvate u trokute i ne mogu doci do lopte

vec tr godine slusamo iste price, a uvijek poslije el classica svi ovi strucnjaci opet nanovo pricaku kako je ipak barca druga dimenzija, kako je real nemocan itd

samo da nase glavne uzdanice budu zdrave, ja se reala ne bojim ni sekunde
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 29 nov 2011, 20:35

Mourinho da podcijeni Barcu, wtf. :roll:

Post Romarija zasluzuje jedan naklon. Svaka cast kralju. :lol: :lol: :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 nov 2011, 20:35

Bravo @romarioo jedan post bez riječi hegemonija :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 29 nov 2011, 20:44

Valdés, Alves, Mascherano, Pique, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi and Villa

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 29 nov 2011, 20:59

Ljudi dajte sopcast link :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []