Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Joj ovdje sve fol zavodnici ,posebno ovi iz Jablanice

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
car_medju_kraljevima
- Kontakt:
15:13h izbaci uljeza

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Zeljeznicarcar_medju_kraljevima je napisao/la:15:13h izbaci uljeza
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- harebianconero
- Kontakt:
ljudi, treba mi vasa pomoc
ne znam da li da uzmem ovaj telefon...ima sjajne opcije, wi-fi i tako to...samo sto nekako malo izgleda glomazan...e sad...jeli mozda neko od vas imao ovaj tel i valja li cemu ?? i bi li ga vi uzeli (tel) da ste na mom mjestu ?
merci 
http://www.gsmarena.com/nokia_n93-pictures-1551.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gsmarena.com/nokia_n93-3d-spin-1551.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gsmarena.com/nokia_n93-pictures-1551.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gsmarena.com/nokia_n93-3d-spin-1551.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- legenda reala
- Kontakt:
Zvijezda Gradačac je uljez ona je NK
Ostali su FK
Ostali su FK
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
daj ba sosonu, ebo te NK i FK...valja li ovaj tel qurcu ? 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- harebianconero
- Kontakt:
okharebianconero je napisao/la:Dobar ti avatar ...
valja li telefon ?
Limuntos je napisao/la:okharebianconero je napisao/la:Dobar ti avatar ...![]()
valja li telefon ?![]()
dobar ti potpis...
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
dobre ti naočalehodža je napisao/la:
dobar ti potpis...
jesi nam šta razradio za večeras
legenda reala je napisao/la:dobre ti naočalehodža je napisao/la:
dobar ti potpis...![]()
![]()
jesi nam šta razradio za večeras
dobar ti dan
biće kasnije..dok vidim sastave
ono što me privlači su ove nove igre u Premieru...oba daju i 3+.. za engleza 2,3,4 se ubilo
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Stani ne kontam ,šta je tohodža je napisao/la:
ono što me privlači su ove nove igre u Premieru...oba daju i 3+.. za engleza 2,3,4 se ubiloa kvote preko 2
Jel na jednom tiketu možeš vezati 3+ i ps1
ili ima nešto drugo
evo vidio sam jel ovo pm3
a dobro... vjerovatno ste vi pecinski Homo Sapiens pa i ne znate sta je telefon...
sacekacu ja neke svoje pajdase da mi kazu
sacekacu ja neke svoje pajdase da mi kazu
legenda reala je napisao/la:Stani ne kontam ,šta je tohodža je napisao/la:
ono što me privlači su ove nove igre u Premieru...oba daju i 3+.. za engleza 2,3,4 se ubiloa kvote preko 2
![]()
Jel na jednom tiketu možeš vezati 3+ i ps1(kod mene evo neće)
ili ima nešto drugo
e to,to
FORZA MARŠAL !!!
- majestic24
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Zvijezda Gradačac je uljez ona je NK![]()
Ostali su FK
Ovdje je zeljeznicar uljez
Jedino je Zeljo vodeci u prvenstvu od sviju ovih
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Tek sada te igre dosle.legenda reala je napisao/la:Stani ne kontam ,šta je tohodža je napisao/la:
![]()
Jel na jednom tiketu možeš vezati 3+ i ps1(kod mene evo neće)
ili ima nešto drugo
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
cema kralju malo mi je ruzan ovaj mobitel sto si postavio. al' ako ti se svidja uzmi ga. hebo to sta ostali misle ba

jasmin10 je napisao/la:cema kralju malo mi je ruzan ovaj mobitel sto si postavio. al' ako ti se svidja uzmi ga. hebo to sta ostali misle ba![]()
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... s-2469.php" onclick="window.open(this.href);return false;