Postojao je i Zeljeznicar iz ZE ali se ugasio nekad nakon rata!viva_il_chelik je napisao/la:??gollum je napisao/la:U BiH je osnovan i prvi ženski nogometni klub sa imenom "Željezničar".ŽNK "Željezničar" je osnovan u Bosanskoj Krupi u augustu ove godine i trenutno broji 40-ak djevojaka.
S obzirom da nose slavno ime, možda bi bio lijep gest da im se uputi pozivnica za neku od utakmica.![]()
U Bosanskoj Krupi također egzistira i muški klub NK "Željezničar", kao i u Zenici, Doboju, Slavonskom Brodu...Gdje još?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zeba nezaustavljiv
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... austavljiv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... austavljiv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Koji juniori su jutros bili na klupi jel zna iko...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- viva_il_chelik
- Kontakt:
To je vec nesto drugobistrikboy je napisao/la:Postojao je i Zeljeznicar iz ZE ali se ugasio nekad nakon rata!viva_il_chelik je napisao/la:??gollum je napisao/la:U BiH je osnovan i prvi ženski nogometni klub sa imenom "Željezničar".ŽNK "Željezničar" je osnovan u Bosanskoj Krupi u augustu ove godine i trenutno broji 40-ak djevojaka.
S obzirom da nose slavno ime, možda bi bio lijep gest da im se uputi pozivnica za neku od utakmica.![]()
U Bosanskoj Krupi također egzistira i muški klub NK "Željezničar", kao i u Zenici, Doboju, Slavonskom Brodu...Gdje još?

Kakve to ima veze sa Zeljom ?nookey je napisao/la:Jao lika golmana Pazara brani bez rukavica hahaha
FKŽ !
- nookey
- Kontakt:
ima, čekam da oni završe da mi počnemoTeaM87 je napisao/la:Kakve to ima veze sa Zeljom ?nookey je napisao/la:Jao lika golmana Pazara brani bez rukavica hahaha
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- underground
- Kontakt:
taj i sarajevski zeljeznicar nemaju nikakve veze!Postojao je i Zeljeznicar iz ZE ali se ugasio nekad nakon rata!
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
a što nemaju jel se to zenički željezničar piše ćirilicom a ovaj naš latinicom.underground je napisao/la:taj i sarajevski zeljeznicar nemaju nikakve veze!Postojao je i Zeljeznicar iz ZE ali se ugasio nekad nakon rata!
o Bože koji si ti kompleksaš...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- underground
- Kontakt:
edinedin je napisao/la:a što nemaju jel se to zenički željezničar piše ćirilicom a ovaj naš latinicom.underground je napisao/la:taj i sarajevski zeljeznicar nemaju nikakve veze!Postojao je i Zeljeznicar iz ZE ali se ugasio nekad nakon rata!
ne radi se o tome kako se koji pise nego hocu da kazem da se ta dva tima samo pukom slucajnoscu nazivaju istim imenom a jedan s drugim nemaju nista zajednicko, kontas?
i nemoj mi matereti tih ofucanih epiteta kompleksas i to
UNITED CONVICTS ! ! !
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa ime i jeste jedino zajednicko ne znam sta je nejasno 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa ovaj naš hoce valjda da kaze da ima neke druge veze osim imenabistrikboy je napisao/la:Pa ime i jeste jedino zajednicko ne znam sta je nejasno

Za zivot cijeli!
Ja mislim da je Velez jedina ekipa koja igra bunker na malom nogometu

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Osim imena vise nista zajednico ni ne postoji izmedju ova dva kluba. Zenicki Zeljeznicar su osnovali zeljeznicari i imao je sjediste u zeljeznickoj stanici u Zenici gdje je sada stoje njihovi pehari koje su osvojili i mozete ih pogledati ako bude kada na zeljeznickoj stanici u Zeniciedinedin je napisao/la:a što nemaju jel se to zenički željezničar piše ćirilicom a ovaj naš latinicom.underground je napisao/la:taj i sarajevski zeljeznicar nemaju nikakve veze!Postojao je i Zeljeznicar iz ZE ali se ugasio nekad nakon rata!
Jaooooooo Zebe pocini genocid 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Koliko je resultat. Nemam HAYAT.
4 - 2 dobio ŽELJOMrAmani96 je napisao/la:Koliko je resultat. Nemam HAYAT.

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 29 nov 2011, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
4-2 ,joj ovog Zebe sto maltretira ljude.Svraka isto odlican,imao dodavanje jedno.
FInale ooo finale.

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
osim zebe niko nista nije pokazao na ovom turniru 
poslali savica i svraku, poprilično spori igrači, da nema zebe završili bi ko travnik

poslali savica i svraku, poprilično spori igrači, da nema zebe završili bi ko travnik

Nil Satis Nisi Optimum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.