Nisam od onih koje zanima ni bivsa ni sadasnja uprava,trener isto tako. Ono sto se konstantno NE RADI vec skoro 20 god. jeste davanje prilike igracima iz omladinskog pogona. Osipala se paljba po Mirzi,a kod njega je vise bilo nase djece htjeli mi to priznati ili ne. Sada jedino Comor igra,svi drugi su izgubili mjesto i na klupi
Simptomaticno je ustvari to da su kadeti i juniori svake godine na prva dva mjesta,znaci potencijala ne da ima nego ga mora biti,ako nije tako onda raspustiti omladinski pogon i ne placati djaba ni trenere ni takmicenje. Druga stvar stalno vracanje isluzenih igraca,ok jednom ali po 6 puta u toku karijere...Pa kupovina igraca koji nigdje ne mogu igrati,ma katastrofa. Da smo nakon zadnje titule napravili selekciju nasih igraca i dali vremena od 4 god,vec ove bi bili prvaci,ali nikakve vizije ovdje nema,zato i ima raje na Kosevu koliko ima.
Podvuci crtu, i ove godine isto kao i predhodnih 15,samo kozmeticke promjene.
Ovo ne pisem jer sam za nekoga ili protiv nekoga,to su suste cinjenice i Ne mogu shvatiti kad neko nakon 3 prva kola kaze titula,a sad psuje svakom igracu ponaosob,a nece da vidi da tu nema kvaliteta i kaze dobar trener i uprava-do igraca je.Pa ko ih je doveo,nisam ja...
Uglavnom titula zdrao,daj Boze evropa ali i to cisto sumnjam......