Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio? 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
aha...i to samo u PremieruDevil je napisao/la:Tek sada te igre dosle.legenda reala je napisao/la:Stani ne kontam ,šta je tohodža je napisao/la:
ono što me privlači su ove nove igre u Premieru...oba daju i 3+.. za engleza 2,3,4 se ubiloa kvote preko 2
![]()
Jel na jednom tiketu možeš vezati 3+ i ps1(kod mene evo neće)
ili ima nešto drugo
evo vidio sam jel ovo pm3![]()
![]()
kod vas je to odavnooo..
FORZA MARŠAL !!!
U pravi tvorza nece ici to je sigurno,jer su dokazali da je bio neuracunljiv,tako da ce ici do kraja zivota u dusevnu verovatno.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
@Hodza,najmanje 3 godine,verovatno i vise.Kod nas imas svaku mogucu igru,tj.neke kladionice su pocele da dopustaju da ti izmislis koju igru hoces,i onda oni iz baze izvuku kvotu na to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
YU WILL RISE AGAIN ! 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
to je moje misljenjeLimuntos je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:cema kralju malo mi je ruzan ovaj mobitel sto si postavio. al' ako ti se svidja uzmi ga. hebo to sta ostali misle ba![]()
jarane, ako je ruzan. necu ga
svidja mi se zbog wi fi-a...ma nebi ja ovaj sto mi je trenutno nikako mijenjao samo da ima wirelles net...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... s-2469.php" onclick="window.open(this.href);return false;
jasmin10 je napisao/la:to je moje misljenjeLimuntos je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:cema kralju malo mi je ruzan ovaj mobitel sto si postavio. al' ako ti se svidja uzmi ga. hebo to sta ostali misle ba![]()
jarane, ako je ruzan. necu ga
svidja mi se zbog wi fi-a...ma nebi ja ovaj sto mi je trenutno nikako mijenjao samo da ima wirelles net...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... s-2469.php" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
bolje ti je se napiti za te pare
hebo mobitel ba
![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Naravno. Da sam njegov advokat, tako bih i usmjerio obranu. Ništa čudno i neobično.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
Osim toga, mislim da je po norveškom kaznenom zakonu najveća moguća kazna 20 godina (ako se ne varam, možda ima iznimka), a ovako može ostati teoretski do kraja života, gdje mu je i mjesto. Psihički nestabilna i neubrojiva osoba, opasna po okolinu.
S tim da će on odgovarati za svoje zločine, ali ne u zatvoru jer nije stabilna i normalna osoba nego u ustanovi koja i priliči takvim osobama. On će odgovarat, to je neupitno
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 29 nov 2011, 20:23, ukupno mijenjano 3 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema vise gledanja TV-a preko LVC-a
Devile kako ti stojis s ovim ?
21 godina tako malopre rekose na TV-u kada je isla vest o njemu.dubrava je napisao/la:Naravno. Da sam njegov advokat, tako bih i usmjerio obranu. Ništa čudno i neobično.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
Osim toga, mislim da je po norveškom kaznenom zakonu najveća moguća kazna 20 godina (ako se ne varam, možda ima iznimka), a ovako može ostati teoretski do kraja života, gdje mu je i mjesto. Psihički nestabilna i neubrojiva osoba, opasna po okolinu.
Ne znam sto ali po meni dosta glup zakon.
Mali kao i do sada.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ali postoji teoretska mogućnost da on "ozdravi" nakon par godina (5, 10, nije bitno) i šta onda, izlazi na slobodu?dubrava je napisao/la:Naravno. Da sam njegov advokat, tako bih i usmjerio obranu. Ništa čudno i neobično.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
S tim da, da će on odgovarati za svoje zločine, ali ne uzatvoru jer nije stabilna i norlana osoba nego u ustanovi koja i priliči takvim osobama. On će odgovarat, to je neupitno
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imas li Arene na LVCU ?Devil je napisao/la:21 godina tako malopre rekose na TV-u kada je isla vest o njemu.dubrava je napisao/la:Naravno. Da sam njegov advokat, tako bih i usmjerio obranu. Ništa čudno i neobično.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
Osim toga, mislim da je po norveškom kaznenom zakonu najveća moguća kazna 20 godina (ako se ne varam, možda ima iznimka), a ovako može ostati teoretski do kraja života, gdje mu je i mjesto. Psihički nestabilna i neubrojiva osoba, opasna po okolinu.![]()
Ne znam sto ali po meni dosta glup zakon.
Mali kao i do sada.
nije to kosa, kad osisas, vrati se opet...kad jednom zivci odu, neces ih vratit da si pita....sto je bio normalan, bio je...spielführer_21 je napisao/la:Ali postoji teoretska mogućnost da on "ozdravi" nakon par godina (5, 10, nije bitno) i šta onda, izlazi na slobodu?dubrava je napisao/la:Naravno. Da sam njegov advokat, tako bih i usmjerio obranu. Ništa čudno i neobično.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
S tim da, da će on odgovarati za svoje zločine, ali ne uzatvoru jer nije stabilna i norlana osoba nego u ustanovi koja i priliči takvim osobama. On će odgovarat, to je neupitno
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
a fakat vjerujete li vi u te krstaše što je on spominjao xD mene sve kopka da nema nešto što se skriva godinama ? 
ovo je bez zezancije, znači nisam glup, nego me zanima jer svašta se pojavljuje a da nismo znali
ovo je bez zezancije, znači nisam glup, nego me zanima jer svašta se pojavljuje a da nismo znali
Kao sto rekoh sve isto.Sarajlijc@ je napisao/la: Imas li Arene na LVCU ?
Pa nije Devil sis'o veslo pa da deli sve,ove Arene imamo samo nas petorica-sestorica plus cale na laptopu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj posalji necu nikome dati bar jednu arenu
Ti tvoji su bas hakeri neki cim imaju arene koje niko nema.
Dubrava vam je sve rekao,inace onaj Norvezanin je debil koji je gledao previse ratnih i dokumentarnih filmova,nista drugo,lik poremecen. Norveska je delimicno zemlja blagostanja i ljudi jednostavno nisu bili spremini na ovako nesto.Kod nas ovakav ne bi ni dospeo do tvorza jer bi mu murija prosula mozak cim bi im dpao saka.Plivadon je napisao/la:a fakat vjerujete li vi u te krstaše što je on spominjao xD mene sve kopka da nema nešto što se skriva godinama ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi smo bogovi za ove slucajeve. PS Jesi vidio sto je onaj nas poludio ? **** je nekim zabarima mamu jer su psa objesiliTribalian je napisao/la:Dubrava vam je sve rekao,inace onaj Norvezanin je debil koji je gledao previse ratnih i dokumentarnih filmova,nista drugo,lik poremecen. Norveska je delimicno zemlja blagostanja i ljudi jednostavno nisu bili spremini na ovako nesto.Kod nas ovakav ne bi ni dospeo do tvorza jer bi mu murija prosula mozak cim bi im dpao saka.Plivadon je napisao/la:a fakat vjerujete li vi u te krstaše što je on spominjao xD mene sve kopka da nema nešto što se skriva godinama ?
Heh. Sad bih ja kao pravnik trebao dati neki suvisli odgovor, hehe..spielführer_21 je napisao/la:Ali postoji teoretska mogućnost da on "ozdravi" nakon par godina (5, 10, nije bitno) i šta onda, izlazi na slobodu?dubrava je napisao/la:Naravno. Da sam njegov advokat, tako bih i usmjerio obranu. Ništa čudno i neobično.spielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
Teoretski da, ali sumnjam da će to norveški liječnici dopustiti. Trebao bih i malo pogledati njihove propise i kolko vremenski maksimalno može biti duševna osoba zatvorena..a postoji i neka donja vremenaska granica..nije to sve tako banalno kako se na prvi pogled čini, a osim toga, naši novinari su dosta neuki, nekad ni prijevod ne znaju napraviti kako spada.. A to je i Norveška, oni nisu ni mogli zamisliti da se tako nešto može dogoditi, al eto, dogodilo se.
Ako se ne varam, bivši Jugoslavenski krivični zakon (onaj novije verzije sa izmjenama iz osamdesetih) je imao maximalnu kaznu do 20god. + smrtna kazna. I kad sudi sud u BiH ratnim zločincima,sudi prema tada važećim propisima. Ali, opet postoje iznimke, mogućnost zbrajanja kazni, stjecaj i slično. I to bih trebao proučiti da sad napamet ne lupam.
Prva izvršena smrtna kazna u samostalnoj BiH je bila nad jednim mladićem iz naselja Dobrinja u Sarajevu. To ej bilo za vrijeme rata, naravno...
a i ja ode sad daleko..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@ Sarajlice,obavesten sam o tome,veruj mi da bi ovaj pobio zabare kad bi bili blizu
@ Dubrava jel pred raspad YU bese neka budala u okolini ZG-a pobila 10-tak ljudi??? To je bio jedan od najcrnjih slucajeva posle onog slucaju u paracinskoj kasarni kad je onaj siptar ubio 7-8 vojnika???
@ Dubrava jel pred raspad YU bese neka budala u okolini ZG-a pobila 10-tak ljudi??? To je bio jedan od najcrnjih slucajeva posle onog slucaju u paracinskoj kasarni kad je onaj siptar ubio 7-8 vojnika???
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prica mi kako je nekog Zemunca rastavio