FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Večeras očekujem demoliranje protivnika.Neko mora platiti ceh,a sve se bojim da će to biti Rayo.Očekujem da se ekipa razigra i da Messi i društvo već u prvom poluvremenu riješe posao.Ne bi bilo loše ni odmoriti Lea u 2.poluvremenu ukoliko bude veliko vodstvo jer je očigledno da mu je isti potreban.Prognoza 5:0. 

FK Pjetlovi
ja sam pred ovaj el classico optimisticniji nego ikada, pratim dugo barcu i znam da nam ova situacija sad i godi, ova generacija vodjena pepom uvijek je igrala najbolje kad ih javnost potcijeni, kad se uloga favorita daje drugome, kao sto se sad uloga favorita daje realu. vjerujte, to je dobro za nas, jer vidjet cete kako ce nasi na bernabeu odigrati briljantnu utakmicu, a kad mi igramo briljantno, onda to znaci i totalno stradanje protivnika
godi nam i to sto su se realovci nabrijali da su bolja ekipa, godi nam zato sto nece stati svi u odbranu i braniti se ko da im zivot od toga zavisi, mislim da ce nas u ovom l classicu ral pokusati i napasti i nadigrati, a kad nko tako udje u utakmicu protiv ove generacije barce, stradanje je neminovst.najvise nam ne godi kad je protivnik svjestan koliko je slabiji i kad se brani ko zepa i ceka neko cudo ili srecu. ovaj real madrid je pun samopouzdanja, krenut ce sigurno po pobjedu, zeljni su toga, tri godine ih terorisemo
nama bod ne godi nikako, realu bi nerijeseno puno vise znacilo jer bi ostali na plus sest. ali po ko zna koji put pokazat ce se to da rezultat nece zavisiti od toga sta real zeli, nego koliko ce barcelona ozbiljno pristupiti utakmicu, mnoge velike ekipe kad su se suocile sa maximalno ozbiljnom barcelonom i koliko toliko potpunom, vidjeli smo da nisu ti protivnici mogli sutnuti po golu za 90 minuta
godina nam sto nas potcjenjuju, godi nam sto se malo zaboravlja ko je i sta je mesi, vidjet cemo ga na bernabeu maximalno motivisanog i rastrcanog, i on najvise voli igrati kad je potcijenjen, vidjet cemo sta je i nas vezni red kad je birna utakmica, vidjet cemo akobogda i betonsku odbranu, kad pep izvede najjaci sastav bez ikakve kombinatorike i experimentisanja
ako svi ostanu zdravi do el classica mislim da bi pep mogao izvesti ovakav tim:
.....................valdez.................
alves.....maskerano....pike.........abidal
..................sergio.................
........xavi............iniesta..........
...............fabregas.............
........messi..........pedro...........
moguce i da fabregas ostane na klupi a da zaigra i vilja, a tu su jos i sjajne zamjene, kapiten pujdo ako zatreba, pa sjajni tiago, pa alexis koji takodje moze puno toga pokazati
nismo smjeli dozvoliti ovih minut sest, al kad dodje el classico to nista ne znaci, cijelu ovu sezonu pep kalkulise, jos uvijek nije pokazao najjace karte, vidjet cete kako ce barca u el classicu biti tripu bolja od ove koju gledamo, sve ovo do sada je bilo kuliranje, el classico ce biti maximalno nabrijana utakmica
onaj ko misli da da su nasi velemajstori zaboravili igrati grdno se vara, vec tri godine pred svaki el classico je real imao strasne nizove pobjeda, pred svi el classico govorili su sad imamo sansu, medjutim kad nasi izadju maximalno napaljeni na teren, vidimo svu nemoc reala, njihovi igraci koji su svakako majstori svog zanata protiv nasih izgledaju ne samo lose, nego i jadno
nemojte da vas zavaraju ove medijska napuhavanja i klisei, tu pricu gledamo vec tri godine, real mocan, real gazi, real je vise zeljan, real ovo ono, al kad pocne utakmica, nasi ih uhvate u trokute i ne mogu doci do lopte
vec tr godine slusamo iste price, a uvijek poslije el classica svi ovi strucnjaci opet nanovo pricaku kako je ipak barca druga dimenzija, kako je real nemocan itd
samo da nase glavne uzdanice budu zdrave, ja se reala ne bojim ni sekunde
godi nam i to sto su se realovci nabrijali da su bolja ekipa, godi nam zato sto nece stati svi u odbranu i braniti se ko da im zivot od toga zavisi, mislim da ce nas u ovom l classicu ral pokusati i napasti i nadigrati, a kad nko tako udje u utakmicu protiv ove generacije barce, stradanje je neminovst.najvise nam ne godi kad je protivnik svjestan koliko je slabiji i kad se brani ko zepa i ceka neko cudo ili srecu. ovaj real madrid je pun samopouzdanja, krenut ce sigurno po pobjedu, zeljni su toga, tri godine ih terorisemo
nama bod ne godi nikako, realu bi nerijeseno puno vise znacilo jer bi ostali na plus sest. ali po ko zna koji put pokazat ce se to da rezultat nece zavisiti od toga sta real zeli, nego koliko ce barcelona ozbiljno pristupiti utakmicu, mnoge velike ekipe kad su se suocile sa maximalno ozbiljnom barcelonom i koliko toliko potpunom, vidjeli smo da nisu ti protivnici mogli sutnuti po golu za 90 minuta
godina nam sto nas potcjenjuju, godi nam sto se malo zaboravlja ko je i sta je mesi, vidjet cemo ga na bernabeu maximalno motivisanog i rastrcanog, i on najvise voli igrati kad je potcijenjen, vidjet cemo sta je i nas vezni red kad je birna utakmica, vidjet cemo akobogda i betonsku odbranu, kad pep izvede najjaci sastav bez ikakve kombinatorike i experimentisanja
ako svi ostanu zdravi do el classica mislim da bi pep mogao izvesti ovakav tim:
.....................valdez.................
alves.....maskerano....pike.........abidal
..................sergio.................
........xavi............iniesta..........
...............fabregas.............
........messi..........pedro...........
moguce i da fabregas ostane na klupi a da zaigra i vilja, a tu su jos i sjajne zamjene, kapiten pujdo ako zatreba, pa sjajni tiago, pa alexis koji takodje moze puno toga pokazati
nismo smjeli dozvoliti ovih minut sest, al kad dodje el classico to nista ne znaci, cijelu ovu sezonu pep kalkulise, jos uvijek nije pokazao najjace karte, vidjet cete kako ce barca u el classicu biti tripu bolja od ove koju gledamo, sve ovo do sada je bilo kuliranje, el classico ce biti maximalno nabrijana utakmica
onaj ko misli da da su nasi velemajstori zaboravili igrati grdno se vara, vec tri godine pred svaki el classico je real imao strasne nizove pobjeda, pred svi el classico govorili su sad imamo sansu, medjutim kad nasi izadju maximalno napaljeni na teren, vidimo svu nemoc reala, njihovi igraci koji su svakako majstori svog zanata protiv nasih izgledaju ne samo lose, nego i jadno
nemojte da vas zavaraju ove medijska napuhavanja i klisei, tu pricu gledamo vec tri godine, real mocan, real gazi, real je vise zeljan, real ovo ono, al kad pocne utakmica, nasi ih uhvate u trokute i ne mogu doci do lopte
vec tr godine slusamo iste price, a uvijek poslije el classica svi ovi strucnjaci opet nanovo pricaku kako je ipak barca druga dimenzija, kako je real nemocan itd
samo da nase glavne uzdanice budu zdrave, ja se reala ne bojim ni sekunde
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mourinho da podcijeni Barcu, wtf.
Post Romarija zasluzuje jedan naklon. Svaka cast kralju.

Post Romarija zasluzuje jedan naklon. Svaka cast kralju.

Bravo @romarioo jedan post bez riječi hegemonija 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Valdés, Alves, Mascherano, Pique, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi and Villa
Ljudi dajte sopcast link 

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/cit ... iana/69289" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo bi bio pun pogodak...iste sekunde bi ga proda za ovu lovu...
inace veceras ocekujem da se barca iskupi za getafe
ovo bi bio pun pogodak...iste sekunde bi ga proda za ovu lovu...
inace veceras ocekujem da se barca iskupi za getafe

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nasao sam...Hvalajocker92 je napisao/la:Ljudi dajte sopcast link

de ti meni sad taj linkjocker92 je napisao/la:Nasao sam...Hvalajocker92 je napisao/la:Ljudi dajte sopcast link

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo na areni 3
Evo na areni 3
Sretno zmajevi!!
Cini se da ste plaho podcjenili Rayito 

recimo da je dobro 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
iako barca vodi nije to to,fali nesta jbg..
sad da je ovaj iz raya bio prisebniji,mog'o je iznjednacit cisto onako klinacki
sad da je ovaj iz raya bio prisebniji,mog'o je iznjednacit cisto onako klinacki

Hajd nek je bar on proradio.... dobro se i sjetio 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma ono kratko ....... macku o rep i 17:0 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.