Samo za @Giocoduce-a:spielführer_21 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo za @Magicu: "dobro veče gospođice vrijeme da se kaže zbogom Napoli"Ako večeras izgubite, biće zbogom Napoli zbilja..
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Samo za @Giocoduce-a:spielführer_21 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo za @Magicu: "dobro veče gospođice vrijeme da se kaže zbogom Napoli"Ako večeras izgubite, biće zbogom Napoli zbilja..
Ma kakav Krasic? Taj samo moze da udje i da izgubi svaku loptu koja mu ide u noge.spielführer_21 je napisao/la:Svaka čast na prvom poluvremenu, teško da Juve ovo može izvući. Jedino ako Conte izbaci Matria i Pepea, a ubaci Quagliu i Krasića, ali ne konta Conte te stvari.
Btw. na kojem jeziku Nino pjeva?
Ne isplati se tamo biti zvijedza,il te ovako uguse il ti odrade auto sa parkingaHuska je napisao/la:kad Matador ide u shoping![]()
http://www.ilmattino.it/fotogallery.php ... id_fg=6258" onclick="window.open(this.href);return false;
+1Napoli je napisao/la: Ne isplati se tamo biti zvijedza,il te ovako uguse il ti odrade auto sa parkinga
Yuto je napisao/la:
Joj kad Go-Go odluci utakmicu i zauvijek kupi srca napolitanaca
legenda reala je napisao/la:Šta je Magi ,možete večeras bar do boda![]()
Odigro sam X ,a mogu vam i reći tačan rez 0:0
Nisam !!!MaGiCa je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Šta je Magi ,možete večeras bar do boda![]()
Odigro sam X ,a mogu vam i reći tačan rez 0:0
Cujes: jesi li uzeo pare
legenda reala je napisao/la:
Jeli Šabi izgubio opkladu
Nisam gledao utakmicu večeras, ali pretpostavljam da je Lecce odigrao kao protiv Rome. Igraju previše otvoreno, a nemaju igrače za takvu igru, vjerovatno zbog toga ni Napoli nije forsirao obranu. S druge strane, gledao sam Villareal (zbog kladionice) i razočarali su me, čisti odron. Jedino što im ide u korist protiv Napolia je zakon brojeva koji kaže da je rijetko koja ekipa iz lige5 završila bez boda u LPMaGiCa je napisao/la:Ne svidja mi se ovo. Igralo se bez garda, na gol vise. Lep fudbal, ali nece valjati da se ponovi isto tako protiv Villareala. Lecce je dalo 2 gola iz 2 sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.