Uveden je notar letos.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kasnis @dubrava,moras opet u zakone Srbije.
Uveden je notar letos.
Uveden je notar letos.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne preporučujem ti ove sa ZombijimaFuture je napisao/la:Je l' to nešto sa ZombijimaLBJ MVP je napisao/la:InceptionFuture je napisao/la:Pozdrav svima.Ako ima neko neki dobar film da preporuči,pošto sam odgledao ona 2 što mi je preporučio @kdn.?
@Tribalian Hvala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
aaa, vidiš kako vas mi ucimo, a vi tako nezahvalni prema braći sa zapadaDevil je napisao/la:Kasnis @dubrava,moras opet u zakone Srbije.![]()
Uveden je notar letos.
ovo proljece je bio kongres pravnika u srbiji iz srbije i hrvatske i bas se razgovaralo na tu temu notara..eto, ocito je da ste i vi nesto naucili
fino, to će olakšat posao sudova...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zato ce Mevlid odgovarati i za njega i za sebespielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?
@ Dubrava " Pravo EU" je bio opcioni predmet ranije a sad izgleda postao obavezni,bio sam ja neko vreme na Pravnom
ali sam se prebacio na Filozofski na vreme. 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- spielführer_21
- Kontakt:
šta bi ti mogao na filozofskom raditi, kukavče?Tribalian je napisao/la:@ Dubrava " Pravo EU" je bio opcioni predmet ranije a sad izgleda postao obavezni,bio sam ja neko vreme na Pravnomali sam se prebacio na Filozofski na vreme.
Sam pao, sam se ubio.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zato ce Mevlid odgovarati i za njega i za sebespielführer_21 je napisao/la:Ljudi, je li moguće da onaj Norvežanin Breivik neće odgovarati za masakar koji je počinio?![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja sam zamrio sudstvo,zakone i Carlu Del Ponte poslije jedne zgode na casu demokratije.
Pita mene profesor,sta mislim koja su ljudska prava vise bitna a koja manje bitna,i tako ja redom citam iz knjige po redu prava i govorim sta mislim,npr.kazem da je pravo na zivot vise bitno,pravo na skolovanje manje bitno..
Javi se jedan jaran de me dopuni,i tako i on udari po prici..
Profesor klima glavom,odobrava nasu pricu..
Mi zavrsismo,profa otvara dnevnik i pita koji ste brojevi,mi se isprsili ja ponosno kazem 16 kad ono profa nam dade po kec,kaze "sinko sva ljudska prava su jednako bitna,a sad ce te vas dvojica i da odgovarate".
Dakle,posrao nam se profa na nase pravo na misljenje
Pita mene profesor,sta mislim koja su ljudska prava vise bitna a koja manje bitna,i tako ja redom citam iz knjige po redu prava i govorim sta mislim,npr.kazem da je pravo na zivot vise bitno,pravo na skolovanje manje bitno..
Javi se jedan jaran de me dopuni,i tako i on udari po prici..
Profesor klima glavom,odobrava nasu pricu..
Mi zavrsismo,profa otvara dnevnik i pita koji ste brojevi,mi se isprsili ja ponosno kazem 16 kad ono profa nam dade po kec,kaze "sinko sva ljudska prava su jednako bitna,a sad ce te vas dvojica i da odgovarate".
Dakle,posrao nam se profa na nase pravo na misljenje
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
MevlidTribalian je napisao/la:Dubrava vam je sve rekao,inace onaj Norvezanin je debil koji je gledao previse ratnih i dokumentarnih filmova,nista drugo,lik poremecen. Norveska je delimicno zemlja blagostanja i ljudi jednostavno nisu bili spremini na ovako nesto.Kod nas ovakav ne bi ni dospeo do tvorza jer bi mu murija prosula mozak cim bi im dpao saka.Plivadon je napisao/la:a fakat vjerujete li vi u te krstaše što je on spominjao xD mene sve kopka da nema nešto što se skriva godinama ?
ovo je bez zezancije, znači nisam glup, nego me zanima jer svašta se pojavljuje a da nismo znali
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma brate kod nas ti je istorija na Filozofskom
Nema u Beogradu zgrada u kojoj je istorija zasebno. Inace nisam filozof ,mozda tako delujem ponekad.
A brate Pravni u Beogradu ti je leglo debila i debilcina,ne zna se dal su gori profesori ili studenti 
@ Helleru,Mevlida je naciljao neki sto mu drhte ruke
Inace i on bi zavrsio ko sto rekoh
Jedini koji nije ubijen je onaj iz Srbije sto pobi onih 9 ljudi u nekom selu kod Negotina,ali preziveo je samo sto je bacio oruzje i nije pruzao otpor pri hapsenju.
@ Helleru,Mevlida je naciljao neki sto mu drhte ruke
Nije care moj, takvi se hapse i razoruzavaju da bi mogli propjevatiTribalian je napisao/la:Ma brate kod nas ti je istorija na FilozofskomNema u Beogradu zgrada u kojoj je istorija zasebno. Inace nisam filozof ,mozda tako delujem ponekad.
![]()
![]()
A brate Pravni u Beogradu ti je leglo debila i debilcina,ne zna se dal su gori profesori ili studenti
@ Helleru,Mevlida je naciljao neki sto mu drhte rukeInace i on bi zavrsio ko sto rekoh
Jedini koji nije ubijen je onaj iz Srbije sto pobi onih 9 ljudi u nekom selu kod Negotina,ali preziveo je samo sto je bacio oruzje i nije pruzao otpor pri hapsenju.
Nullius in verba
Brate sta da propevaju??? Ne znam sta je Mevlid pricao ,ali ovaj iz Negotina tvrdio da je pod uticajem nekih vradzbina to uradio. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cime vi glavu razbijate 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mevlid da propjeva o nalogodavcima, ko ga je doveo, otkud oruzje i tako toTribalian je napisao/la:Brate sta da propevaju??? Ne znam sta je Mevlid pricao ,ali ovaj iz Negotina tvrdio da je pod uticajem nekih vradzbina to uradio.
Nullius in verba
Ova Nova TV je komedija!
Pa jbm stave film i onaj broj 12(zabranjeno mladjim),a tamo u flimu ljudi se drmaju
sise pokazuju ..
Pa jbm stave film i onaj broj 12(zabranjeno mladjim),a tamo u flimu ljudi se drmaju
- spielführer_21
- Kontakt:
Istoričar znači, to je meni bila želja, ali osta neispunjena..Mislim da je i u BiH (h)istorija većinom u sklopu filozofskog. A što se tiče Pravnog i ovdje je isti slučaj, najgori majmuni (čast rijetkima) idu na pravni, pedagoški i novinarstvo i profesori su na tim fakultetima zalutali. A kažu da društvo počiva na sudijama, učiteljima, doktorima i novinarima, onda možeš misliti kakva nam je budućnost. Čak i na medicinskom je korupcija strašna i prolaze oni koji najmanje znaju.Tribalian je napisao/la:Ma brate kod nas ti je istorija na FilozofskomNema u Beogradu zgrada u kojoj je istorija zasebno. Inace nisam filozof ,mozda tako delujem ponekad.
![]()
![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Mah sta ce saznati od Mevlida brate? Sta mozes od budale saznati? Da pomislis jedino kako cijeli svijet ide u k.u.r.a.c cuvsi njegova razmisljanja i to je to. Nikakve korisne informacije o poremecenim mu istomisljenicima.Tribalian je napisao/la:Brate sta da propevaju??? Ne znam sta je Mevlid pricao ,ali ovaj iz Negotina tvrdio da je pod uticajem nekih vradzbina to uradio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ne znam dal si cuo za onu knjigu " Cujte Srbi" napisao dr. Arcibald Rajs,pisana 1928. godine ,a ko da je pisana juce . U naslovu knjige stoji Srbi,ali se odnosi na tadasnju K. Jugoslaviju. Tu lepo pise da mi imamo problem sa obrazovnim institucijama jos od kad smo se oslobodili Austro-Ugara. Medju profesorima na prostoru ex yu ima takvih balvana da j to bruka i sramota. Brate dovoljno je reci da su jednom Tesli u BG rekli da je budalaspielführer_21 je napisao/la:Istoričar znači, to je meni bila želja, ali osta neispunjena..Mislim da je i u BiH (h)istorija većinom u sklopu filozofskog. A što se tiče Pravnog i ovdje je isti slučaj, najgori majmuni (čast rijetkima) idu na pravni, pedagoški i novinarstvo i profesori su na tim fakultetima zalutali. A kažu da društvo počiva na sudijama, učiteljima, doktorima i novinarima, onda možeš misliti kakva nam je budućnost. Čak i na medicinskom je korupcija strašna i prolaze oni koji najmanje znaju.Tribalian je napisao/la:Ma brate kod nas ti je istorija na FilozofskomNema u Beogradu zgrada u kojoj je istorija zasebno. Inace nisam filozof ,mozda tako delujem ponekad.
![]()
![]()
![]()
@ Rooney,slazem se brate.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
"Sta to vise nema sisa ? ZIMA PO NOGAMA"

- majestic24
- Kontakt:
Vrijeme je da se pakuje iz Bosne.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dokle?majestic24 je napisao/la:Vrijeme je da se pakuje iz Bosne.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.