Tacno i na kraju fakticki i odlucio utakmicu.Sasvim dovoljno motivisan.Pauk je napisao/la:Dzeko u prvom solidan, a u drugom slab..i evo propustio je najvecu sansu City'a sada
Takodje Dzeki djeluje ljen i nezainteresovan, nisam siguran zasto jer vecinom grije klupu u Premiershipu pa trebao bi biti motivisan
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Aguero klosaru jedan.
ja ne mogu vjerovati da igrac onakve grade onako brzo trci pa on je postao zvjer
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Aguero isto smece ko sto je i Tvez bio....umjesto da Dzeki ljubi kopacke 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
cime li ga hrane tamo? hahahahahsamocelik je napisao/la:ja ne mogu vjerovati da igrac onakve grade onako brzo trci pa on je postao zvjer
valjda sto ovdje mora trcat da bi se nesto napravilo.
...
stvarno velika steta sto je otisao u Man. C a ne naprimjer u Man.U kod Fergusona bi sad bio duplo bolji ,,jer tamo ekipa igra a ne pojednici!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Evo gledam na sky sportu, Dzeko igrac utakmice.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- NeverRetreat
- Kontakt:
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
pauk zna 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Perverzno
. U zadnje dvije tekme imao strasna dva sprinta, i mogao je i protiv Liverpoola komotno asistirati za pobjedu. Inace, jako dobro odigrana tekma, prava desetka danas 

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 29 nov 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
Pokazao svoje fudbalske kvalitete
Trenutak utakmice za mene je detalj kad' uzme loptu na svojoj polovini i sa pola terena dodaje ju Johnsonu i pada, te sjedeći promatra završetak akcije

Trenutak utakmice za mene je detalj kad' uzme loptu na svojoj polovini i sa pola terena dodaje ju Johnsonu i pada, te sjedeći promatra završetak akcije

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Bravo Dzeko,odlicna asistencija za gol Aguera! kakav samo sprint,nevjerovatno...nisam znao da je onako brz.. City je nakon dugo vremena pobjedio u Londonu Arsenala,ovo ce im biti dodatno samopouzdanje za nastavak prvenstva! cestitke Edinu,ona asistencija je dovoljna da bude igrac utakmice! ima zagarantovano mjesto u pocetnoj postavi u subotu,aBd!
Bolje je i ovo nego da je samo nogu podmetnuo na nečiju asistencijubabilonTM je napisao/la:Imam osjećaj da će Džeko da pogodi večeras

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sa bluemoon-a:
"I am tired sitting at my computer just from watching Dzeko's performance today. Didn't stop running for a second."
"I am tired sitting at my computer just from watching Dzeko's performance today. Didn't stop running for a second."

Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Nisam gledao utakmicu. Majstor ! Prespreman jeamertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
ne znam sta ga ovoliko motivise..nes ste ovu malu spoominjali..ko zna 

Unica grande amore
Ovo je od inata MancinijuAllAbout je napisao/la:ne znam sta ga ovoliko motivise..nes ste ovu malu spoominjali..ko zna

- el-fighter
- Kontakt:
Jos jednom pokazao da je igracina. Cijelu utakmicu tu i tamo, kao i cijela ekipa i onda odjednom bljesne i svojim potezom rijesi tekmu. Cestitke Edinu na odlicnoj igri i samo nastavi tako, a u subotu aBd prekinuti post u EPL.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Taman nešto o tom' razmišljam, ko zna možda je omastio brkAllAbout je napisao/la:ne znam sta ga ovoliko motivise..nes ste ovu malu spoominjali..ko zna

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.