Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2011, 23:05

Svakako da je cilj biti blize,pa ako bude i sanse ispred Barcelone.To je prvi cilj kojeg je predsjednik Llorente pred pocetak sezone postavio Emeryu;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 29 nov 2011, 11:44

Engleski timovi,Arsenal i Liverpool spremili su ponudu za napadača Valencije Roberta Soldada koji je ove sezone postigao 13 pogodaka u 18 susreta.
Prema pisanju engleskih medija Arsenal će na adresu Valencije već tokom zimskog transfer roka uputiti službenu ponudu od 20 miliona eura kako bi doveli Soldada u svoje redove kojem ugovor sa Valencijom ističe 2014 godine.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2011, 14:03

Mentalist je napisao/la:Engleski timovi,Arsenal i Liverpool spremili su ponudu za napadača Valencije Roberta Soldada koji je ove sezone postigao 13 pogodaka u 18 susreta.
Prema pisanju engleskih medija Arsenal će na adresu Valencije već tokom zimskog transfer roka uputiti službenu ponudu od 20 miliona eura kako bi doveli Soldada u svoje redove kojem ugovor sa Valencijom ističe 2014 godine.
Llorente rekao da nece prodati Soldada :D
Inace,Gregory van der Wiel je po svemu sudeci novo pojacanje Valencije ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 nov 2011, 14:12

Samo treba i njeg prodat' ... prvo za Mendietu je trebalo 10 godina , pa za Aimara 5, pa za Villu 3 dobre sezone, za Silvu 2 dobre sezone, za Matu jedna dobra sezona , eh sad je red na Soldada sa jednom dobrom polu-sezonom ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 29 nov 2011, 14:23

valencia igra odlicno,nadam se da nece prodati soldada u zimskom prelaznom roku jer je u extra formi,a mislim da nema sanse da valencija bude ispred barce ili reala,igraju super ali jos to nije toliko dobro da bi mogli na 1-2 mjesto,ali za koju godinu ako ovako nastave sigurno hoce,valencija zasluzuje da igra ligu prvaka i bice tu u top 3-4 svakako.... ;)
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2011, 14:30

Sajmerit je napisao/la:valencia igra odlicno,nadam se da nece prodati soldada u zimskom prelaznom roku jer je u extra formi,a mislim da nema sanse da valencija bude ispred barce ili reala,igraju super ali jos to nije toliko dobro da bi mogli na 1-2 mjesto,ali za koju godinu ako ovako nastave sigurno hoce,valencija zasluzuje da igra ligu prvaka i bice tu u top 3-4 svakako.... ;)
Ma nema prodaje Soldada,izuzev ako neko lud (kao PSG ili City :mrgreen: ) ne bi ponudio neku visoku cifru za njega.Mozda nema sanse da bude ispred,ali sportski se je nadati Barca dosta kiksa i moglo bi se desiti to "cudo" da Valencia bude npr.na 2.mjestu :D
Inace,cilj kluba je biti bodovno blize Barci i Realu,te polako graditi sampionaki tim

www.valencia-balkan.net

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 29 nov 2011, 16:28

Ljudi nadam se da je ovo sto sam procitao za Soldada samo neko novinarsko nagadjanje i da nema nista od toga, jer u ovom trenutku taj covjek nosi komplet ekipu..Zna dosta promasiti, ali opet je onaj pravi spic nase ekipe, zna se uvijek naci u pravom trenutku na pravom mjestu i ako ode ostace jedna velika praznina koju ce tesko neko popuniti. Ako klub zeli nesto u Evropi i igrati jednu od vaznijih uloga u spanskoj ligi onda takva prodaja ne bi trebala doci ni pod razno. Nadam se da me uprava nece razocarati kao tim prodajama: Silve, Mate...itd..

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 29 nov 2011, 17:32

Meni je najdraže što Jonas u zadnje vrijeme bolje igra i zabija, iskreno, mislio sam da će taj čovjek propast ko žeton i otic već na zimskom prelaznom roku, i baš mi je drago što sam pogriješio, samo da ga ne ureknem :D i volio bih da Emery forsira malo više Hernandeza, nekako imam povjerenja u tog čovjeka. Kad se Banega vraća? Ja sam to skroz zaboravio. :oops:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 nov 2011, 18:06

Adi_Zepce je napisao/la:Ma nema prodaje Soldada,izuzev ako neko lud (kao PSG ili City :mrgreen: ) ne bi ponudio neku visoku cifru za njega.Mozda nema sanse da bude ispred,ali sportski se je nadati Barca dosta kiksa i moglo bi se desiti to "cudo" da Valencia bude npr.na 2.mjestu :D
Inace,cilj kluba je biti bodovno blize Barci i Realu,te polako graditi sampionaki tim
To i jeste osnovni problem Valencie. Oni su uvijek na tom trećem mjestu, imaju solidnu zalihu bodova u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu i niže, al' i dalje kaskaju za Barcelonom i Realom. Razlog je prisilna prodaja igrača koji su od krucijalne važnosti za tim. Eto, već se pojavljuju vijesti da je Jordi Alba na meti Barcelone, da Soldada traži pola Evrope i slično tračevi. Kada bi se Uprava kluba malo zapitala oko ovog i pokušala izgraditi šampionski tim (kako si i sam rekao), uvjeren sam da bi titule i pehari uskolo stigli na Mestallu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2011, 23:18

Vjerovatno ce se prisilna prodaja prekinuti kada klub konacno rijesi svoja dugovanja,a prema nekim informacijama do ljeta bi to trebalo vec biti ruzna proslost :D
Evo Llorente je kazao da nece prodavati najbolje (Soldada,Albu,Banegu,Ramija) te je najavio jos poneka pojacanja.U planu je na ljeto dovesti jos 3-4 kvalitetna nogometasa.
Jedan je vec potpisao predugovor sa Valencijom,to je Guardado,a jos kao ozbiljna pojacanja pominju se van der Wiel, Wolfswinkel te Lopez kao zamjena za R.Costu ;)
Mada se non-stop uz Valenciu pominju Grizmaan,Torje,Mallo,D.Benitez,Zakaria,Stromen,Martin itd,tako da me ne bi cudilo da neko i od pomenutih pojaca Valenciu.
@adnan_nanda Banega se vraca sredinom narednog mjeseca,propustiti ce Chelsea ali bi trebao biti spreman za ligaski susret sa Betisom ;)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 nov 2011, 00:12

Adi_Zepce je napisao/la:Vjerovatno ce se prisilna prodaja prekinuti kada klub konacno rijesi svoja dugovanja,a prema nekim informacijama do ljeta bi to trebalo vec biti ruzna proslost :D
Evo Llorente je kazao da nece prodavati najbolje (Soldada,Albu,Banegu,Ramija) te je najavio jos poneka pojacanja.U planu je na ljeto dovesti jos 3-4 kvalitetna nogometasa.
Jedan je vec potpisao predugovor sa Valencijom,to je Guardado,a jos kao ozbiljna pojacanja pominju se van der Wiel, Wolfswinkel te Lopez kao zamjena za R.Costu ;)
Mada se non-stop uz Valenciu pominju Grizmaan,Torje,Mallo,D.Benitez,Zakaria,Stromen,Martin itd,tako da me ne bi cudilo da neko i od pomenutih pojaca Valenciu.
@adnan_nanda Banega se vraca sredinom narednog mjeseca,propustiti ce Chelsea ali bi trebao biti spreman za ligaski susret sa Betisom ;)
za ove jos nisam cuo...a i ja se nadam da ce prestat ova rasprodaja..jer realno, svi klubovi se razrahate kad kupe nekog od nas...osim reala sa albiolom..al eto..jbg..nama bi on opet valjao...a sto se banege tice, pored ovakvog Tine, nek odmara do nove godine komotno :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 nov 2011, 00:22

I ja sam za neke od ovih cuo na jednom forumu.Samo sam pogresno napisao jednog od njih,a to je Strommen nogometas PSV.Lik razvaljuje igra defanzivnog veznog,i vjerovatno bi mogao biti zamjena za Albeldu ili Madura,pa cak i Topala.Samo kod njega je problem sto ga zeli City,Real,Liverpool,Arsenal :D
Dani Benitez je nogometas Granade,strasan igrac i za njega je taj lik na forumu govorio da je zanimljiv VCF,dok je za Zakariu sam Llorente rekao da bi ga volio vidjeti u Valenciji.Takođe i on je igrac PSV-a i fkt k'o prati Nizozemsku ligi zna o kakvom je igracini rijec :mrgreen:
Sto se Reala tice ako im ne valja Albiol neka nam ga vrate dobiti ce Dealberta i gratis R.Costu :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 nov 2011, 00:25

auuu..moram pocet pratit taj PSV, izgleda da imaju opet nekih zanimljivih igraca... :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 nov 2011, 00:27

amadeus21 je napisao/la:auuu..moram pocet pratit taj PSV, izgleda da imaju opet nekih zanimljivih igraca... :D
Bgm imaju,uz Ajaxa zasluzuju da se prate :mrgreen: Mene Zakaria kada ga gledam nekako neodoljivo podsjeca na Vicentea brz je k'o metak :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 nov 2011, 07:32

Adi_Zepce je napisao/la:Vjerovatno ce se prisilna prodaja prekinuti kada klub konacno rijesi svoja dugovanja,a prema nekim informacijama do ljeta bi to trebalo vec biti ruzna proslost :D
Imas li kakav link gdje se spominje dovodjenje van Wolfswinkela ? Ili ostalih ? Da to malo "protabirimo" :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 nov 2011, 14:30

Genghis je napisao/la:
Imas li kakav link gdje se spominje dovodjenje van Wolfswinkela ? Ili ostalih ? Da to malo "protabirimo" :mrgreen:
Sve imas na valencia-balkan.net,samo potrazi ;)

www.valencia-balkan.net

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 01 dec 2011, 15:53

Sportski list "Superdeporte" objavio je danas informaciju kako je nogometaš Ajaxa i reprezentativac Nizozemske Gregory van der Wiel putem svog agenta dogovorio transfer u Valenciu.
Agent od Van der Wiela prošlog je tjedna u Madridu obavio razgovor sa sportskim direktorom Valencije Brauliom te njegovim pomoćnikom Javierom Gomezom.Tom prilikom prema "Superdeporteu" postignut je dogovor oko transfera Van der Wiela u Valenciu koji bi se trebao desiti početkom naredne sezone.
Valencia će u narednom periodu ubrzati napore kako bi dogovorila transfer i visinu odštete i sa Ajaxom,sa kojim Van der Wiel ima ugovor do ljeta 2013 godine.
Standardni reprezentativac Nizozemske u Valenciju bi trebao stići kao zamjena za Brunu i Miguela kojima ugovor sa "Šišmišima" ističe po kraju ove sezone.Van der Wiel će tako na desnom boku konkurenciju imati i Antoniu Barraganu,nogometašu koji je u Valenciu stigao iz Valladolida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemogu vjerovat najbolja vijest danas .

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 dec 2011, 17:28

Mentalist je napisao/la:Sportski list "Superdeporte" objavio je danas informaciju kako je nogometaš Ajaxa i reprezentativac Nizozemske Gregory van der Wiel putem svog agenta dogovorio transfer u Valenciu.
Agent od Van der Wiela prošlog je tjedna u Madridu obavio razgovor sa sportskim direktorom Valencije Brauliom te njegovim pomoćnikom Javierom Gomezom.Tom prilikom prema "Superdeporteu" postignut je dogovor oko transfera Van der Wiela u Valenciu koji bi se trebao desiti početkom naredne sezone.
Valencia će u narednom periodu ubrzati napore kako bi dogovorila transfer i visinu odštete i sa Ajaxom,sa kojim Van der Wiel ima ugovor do ljeta 2013 godine.
Standardni reprezentativac Nizozemske u Valenciju bi trebao stići kao zamjena za Brunu i Miguela kojima ugovor sa "Šišmišima" ističe po kraju ove sezone.Van der Wiel će tako na desnom boku konkurenciju imati i Antoniu Barraganu,nogometašu koji je u Valenciu stigao iz Valladolida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemogu vjerovat najbolja vijest danas .
nisam nezadovoljan :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 dec 2011, 23:02

Najbolje moguce pojacanje,samo da Ajax prihvati ponudu.Inace Valencia nece za njega ponuditi vise od 7 miliona eura :D

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 dec 2011, 15:53

Osim desnog bocnog gdje je prva opcija Van der Wiel,Valencia ce pokusati dovesti i jos jednog napadaca.Na listi zelja trenutno su Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lisabon) i Eduardo Vargas (Universidad de Chile).
Inace,sutra pred pocetak susreta sa Espanyolom legendi Valencije Mario Alberto Kempesu biti ce urucena zahvalnica za sve sto je ucinio za klub ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.