Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
ovi istocnjaci su zakon tamo, ta' ce svabe s zapada 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Naravno brate,uvek biloSTEVIE je napisao/la:ovi istocnjaci su zakon tamo, ta' ce svabe s zapada
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
[youtube][/youtube]
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Besiktas-Fenerbahce (cini mi se 8. kolo) , putovanje brodom.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Svabe poludile ove godine,svaka tekma bakljada
Keln-Gladbah

Keln-Gladbah

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- spielführer_21
- Kontakt:
Uozbiljite se.. U pitanju je monopol na dilanje droge i ostale pogodnosti, nema to veze s navijanjem i ljubavi prema klubu, to je isključivo stvra novca i kriminala.Tribalian je napisao/la:To je kod njih pitanja zivota i postojanjaSTEVIE je napisao/la:niko kao ludi argentinci
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Brate sta pricas????
Ne kazem ja da tamo nema toga,ali 98% navijaca nema veze sa tim poslovima. Ne teraj me molim te da pisem doktorske disertacije o argentinskim navijacima. 
- spielführer_21
- Kontakt:
Tako je 98 posto nema veze, ona 2 posto imaju i to su vođe.. Slično kao i u politici dok se vođe bogate, narod/navijači misle da se bora za ispravne stvari.. Tako je to.Tribalian je napisao/la:Brate sta pricas????![]()
![]()
Ne kazem ja da tamo nema toga,ali 98% navijaca nema veze sa tim poslovima. Ne teraj me molim te da pisem doktorske disertacije o argentinskim navijacima.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Argentina je velika zemlja,toga sto ti pricas ima po Buenosu i to u odredjenim grupama.Pisacemo o tome ,ime vremena.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj 98 % nema veze s tim , a 99% J.Amerike narkomani 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- underground
- Kontakt:
ne znam jestel gledali sad 141. veciti derbi (ako niste toplo preporucujem klipove na yt
) posebno su me odusevile delije, mada su mi grobari drazi, al hebi ga kod njih je pizdariaj na tribini
po meni je ovaj navijacki duel sigurno medju top 5 u svijetu pa nek prica ko sta hoce
stvarno brate ono je perverzija i cim imadnem mogucnost abd idem da gledam uzivo
po meni je ovaj navijacki duel sigurno medju top 5 u svijetu pa nek prica ko sta hoce
stvarno brate ono je perverzija i cim imadnem mogucnost abd idem da gledam uzivo
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Brate ja sam ucesnik tog derbija ( na tribinama,naravno
) vec 15-tak godina,redovno. Jeste spektakl,mnogo ljudi iz ex yu potegne ovamo da bi videli to uzivo.Nemoj samo da postavljas klipove i slike navijaca iz ex yu,zabranjeno je,inace mislim da mozemo pricati o tome....
- underground
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Brate ja sam ucesnik tog derbija ( na tribinama,naravno) vec 15-tak godina,redovno. Jeste spektakl,mnogo ljudi iz ex yu potegne ovamo da bi videli to uzivo.Nemoj samo da postavljas klipove i slike navijaca iz ex yu,zabranjeno je,inace mislim da mozemo pricati o tome....
drug znam da je zabranjeno zato i nisam postavio
znaci zareko sam se sam swebi da dolazim u BG prvom prilikom da prisustvujem ovom spektaklu jer uistinu vrijedi, ispravi me ako grijesim al mislim da obe grupe na ovim derbijima imaju ponajvece kopove na svijetu,pri tome mislim na aktivne kopove gdje navija 98% ljudi
UNITED CONVICTS ! ! !
Brate KOP Delija ima 14.000 ljudi ,a ovi preko puta nesto manje.To je kad je tekma na Marakani.Na JNA je ta brojka nesto manja.Derbi jeste spektakl,bar je to ostao na tribinama,ovi jazavci na terenu dole su losiji nego sto je to bilo pre 20 godina,npr. Inace kop Delija ti je retko kad ispod 5.000 ljudi i na drugim utakmicama,kod Grobara nije tako zbog ovog aktuelnog problema. A " Zabranjeni" su sad imali odlicnu parolu jer su bili na istoku " J*bes kompas ovo je jug"
Uopsteno mnogo ljudi iz ex yu i evrope dolazi na ovu utakmicu,tebi je bar blizu ako nista drugo,ne treba ti nesto mnogo para da bi dosao. 
- underground
- Kontakt:
znam za tu parolu umro sam od smjeha ocm
inace bi volio kad bi zabranjeni preuzeli tron na jugu jer je alkatraz jedna obicna krimi org.
de mi reci, ja kolko sam uspio zakljucit delije su mrtvi radikali dok su grobari, po meni bar malo ljevlje politicki okrenuti, mislim sve je to relativno
ispravi me ako grijesim
inace bi volio kad bi zabranjeni preuzeli tron na jugu jer je alkatraz jedna obicna krimi org.
de mi reci, ja kolko sam uspio zakljucit delije su mrtvi radikali dok su grobari, po meni bar malo ljevlje politicki okrenuti, mislim sve je to relativno
UNITED CONVICTS ! ! !
Al je tebe neko slagao
Delije radikali
Grobari levicari
Nije drug to tako,na severu vise nemas nikakvog politickog delovanja,to smo se mi za*ebali 1991. i nikad vise
Vecina navijaci ne voli nikog od aktuelnih politicara.Grobari su naprasno pre par godina dobili neke izlive "nacionalne svesti" ali i to je proslo ja msm. Inace kad si vec radikale pomenuo bas su Grobari furali njihove zastave na tekmama
za nas su pricali da smo " ljudi demoktarske stranke" ali i to je glupost.Politicko opredeljenje je individualna stvar i vise se to ne mesa sa delovanjem tribine.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Prije bi rekao da su Grobari radikali a Delije malo ljevlje politicki okrenuti
Ma Delije su sad za klasu bolje od Grobara,jer su Grobari trenutno u **** problemu.Nazalost kod njih kako je krenulo nece vise biti mjesta na tribini na normalan transparent,sve su to imena ubijenih Grobara,opet kazem nazalost.Svaku tekmu mjesto da se navija vecinom se skandinira imena umrlih,a to je sve razlog Alcatraz-Zabranjeni.Uz Zabranjene sam 100 % vidjet cemo,samo da se to sto prije rijesi,ruzno je to.A Delije su odlicne,koliko znam nemaju nikakvih problema,odlicna gostovanja,domace utakmice.Nema sta,giganti su
Ma Delije su sad za klasu bolje od Grobara,jer su Grobari trenutno u **** problemu.Nazalost kod njih kako je krenulo nece vise biti mjesta na tribini na normalan transparent,sve su to imena ubijenih Grobara,opet kazem nazalost.Svaku tekmu mjesto da se navija vecinom se skandinira imena umrlih,a to je sve razlog Alcatraz-Zabranjeni.Uz Zabranjene sam 100 % vidjet cemo,samo da se to sto prije rijesi,ruzno je to.A Delije su odlicne,koliko znam nemaju nikakvih problema,odlicna gostovanja,domace utakmice.Nema sta,giganti su
Volim te Celik ! ! !
lechia-ruch

[youtube][/youtube]

Zeleni napali Gate 7 Kipseli klub,i porazbijali malo okolo,jednog clana primetili u kladionici i izboli ga.
Kapija 4 odlicna u Londonu sinoc.
Kapija 4 odlicna u Londonu sinoc.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Confiance i 8 gostiju.