Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PRENOSEL GDJE BARCELONU ILI CEDEVITU ??????????????
veceras juve 100 % siguran 

- Citizen-X
- Kontakt:
jako siguran 1:0jakyyy je napisao/la:veceras juve 100 % siguran

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la: http://www.betexplorer.com/soccer/nethe ... id=6782177" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekujem iznenadjenje danas tačnije x2 nikako ne igrati 1...
Ovo volim...iznenadjenje dana pogodjeno![]()
a magdeburgu se poserem na zadnjih 5 minuta tekme
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Steta ali ovako 1 par vec duze vrijeme na visokim kvotamaGlupost je napisao/la:Arsenal - Manchester City - Pol. X 2,20
Cambridge Utd - Bath City - Pol. X 2,20 (ovaj par je iz gornjeg posta samo sam ja stavio pol. X)
Napoli - Juventus - X2 1,52
HC Lugano - Rapperswil Jona - 5,5+ 1,65 (i ovo je iz gornjeg posta)
Hamburger SV - Glasgow Rangers - 1,5+ 1,18
Kvota: 14,32

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imao sam i drugu kombinaciju koju nisam objavio, ako City prode ta je prosla a slicna je kvota oko 14.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
kulinban je napisao/la:Ko hoće da se igra, neka proba:
Dexia Mons - Budućnost 2 2,25
Azovmash - Krka 2 2,50
Le Mans - L.Rytas 2 1,70
Lokomotiv Kuban - Frankfurt H+ 13,5 1 1,85
PAU Orthez - Szolnoki 1 1,5 (gostima fali bitan centar)
Karsiyaka - Turk Telekom 2 1,95
Ovo nije tiket, već sam izvukao sa dva-tri svoja tiketa.
Krka uopšte nije loša da bi joj kvota bila 2,5, npr.
Pokušati u sistemu.
Pa nije loše, da sam znao probrati.....

Wwin: soldado
Br. listica: 2664528768029
- Eric Cartman
- Kontakt:
Mora mene 1 bar oborit

Wwin: hajro92

Wwin: hajro92
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da danas neću ništa dobiti 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
kosarkasi sta mislite veceras od ove europske lige , nekako po meni N.Krstić (CSKA) (15,5) over proslu isao ako se ne varam vec nakon prvog poluvremena nema kirilenka , efes 2 , a ovaj S.Weems zar se on ne vraca u obecanu zemlju zvanu amerika
mozda over njega isto 17,5 snjim sam na 11 proslu me protiv zagreba oborio papak
, Panathinaikos - Zagreb(+20,5) 1 ili Panathinaikos(88,5) over neznam sta je bolje ...

Sve sam to odigro i dodao Vujacica preko 14.5 zadnje 2 tekme sam igrao i prolazilo jebob je napisao/la:kosarkasi sta mislite veceras od ove europske lige , nekako po meni N.Krstić (CSKA) (15,5) over proslu isao ako se ne varam vec nakon prvog poluvremena nema kirilenka , efes 2 , a ovaj S.Weems zar se on ne vraca u obecanu zemlju zvanu amerikamozda over njega isto 17,5 snjim sam na 11 proslu me protiv zagreba oborio papak
, Panathinaikos - Zagreb(+20,5) 1 ili Panathinaikos(88,5) over neznam sta je bolje ...

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
29.10.2011. 14:43:30 Ticket number: 80519802333
Name Odds Result Name Odds Result
Chelsea FC - Arsenal FC
3Way - result after regular time
Selection: 2 [Arsenal FC] 13.00
XChelsea FC - Arsenal FC3 : 5 14' F.Lampard1 : 0 36' R.van Persie1 : 1 45' J.Terry2 : 1 49' A.Santos2 : 2 56' T.Walcott2 : 3 81' Mata3 : 3 85' R.van Persie3 : 4 90' R.van Persie3 : 5 Youzhny, Mikhail - Cilic, Marin
Total Games in 2. set
Selection: Over [9.5] 2.40
XYouzhny, Mikhail - Cilic, Marin0:2 1. set3:6 2. set4:6 Kvitova, Petra - Stosur, Samantha
Total Games in 1. set
Selection: Under [9.5] 2.50
XKvitova, Petra - Stosur, Samantha2:1 1. set5:7 2. set6:3 3. set6:3 Stake: 1,00 € Odds: 78,00 Potential winnings: 78,00 € Payout: 0,00 €
Name Odds Result Name Odds Result
Chelsea FC - Arsenal FC
3Way - result after regular time
Selection: 2 [Arsenal FC] 13.00
XChelsea FC - Arsenal FC3 : 5 14' F.Lampard1 : 0 36' R.van Persie1 : 1 45' J.Terry2 : 1 49' A.Santos2 : 2 56' T.Walcott2 : 3 81' Mata3 : 3 85' R.van Persie3 : 4 90' R.van Persie3 : 5 Youzhny, Mikhail - Cilic, Marin
Total Games in 2. set
Selection: Over [9.5] 2.40
XYouzhny, Mikhail - Cilic, Marin0:2 1. set3:6 2. set4:6 Kvitova, Petra - Stosur, Samantha
Total Games in 1. set
Selection: Under [9.5] 2.50
XKvitova, Petra - Stosur, Samantha2:1 1. set5:7 2. set6:3 3. set6:3 Stake: 1,00 € Odds: 78,00 Potential winnings: 78,00 € Payout: 0,00 €
Charleroi - Efes : Borba pod košem. Efes igra dobru odbranu, teško za prognozirati, mislim da je Efes bolji, ali ovaj Charleroi je čudan. Možda igrati na koševe Barać preko 9,5 (ako bude igrao više od 10 min. , protiv Reala je npr. igrao 8 minuta dao 2 p, protiv Partizana 17 min i dao 10.) Kad ima veću minutažu onda nije problem :
protv EA7 Emporio Armani 29:08m 16p
protiv Maccabi Electra 25:54m 17p
Ilyasova bi trebao preći preko 11,5.
Zalgiris - Unicaja M. Unicaja je jako dobra u skoku, pogotovo ofanzivnom, i mislim da će se igra bazirati na Freelandu i Žoriću, tako da je možda dobro igrati na njihov over, izaberite. Ja sam Žorića igrao over 4 puta, tri puta je prošao. Unicaji fali play E.J. Rowland, dok su njeni igrači s klupe dole pod košem jači od Žalgirisovih (Garbajosa i Sinanovic).
Na zbir koševa ne bih igrao (158,5), vrte se i jedni i drugi u prosjeku na 76-79 koševa. Možda pokušam igrati under, al to je čista lutrija.
Brose Baskets - CSKA M. Za CSKA ne igra Kirilenko, najveća šteta je nedostatak njega u odbrani. Vorontsevitz igra dobro u zadnje vrijeme i mogao bi pokrpiti tu rupu.
CSKA je jači definitivno, igra će se bazirati na Teodosiću i Krstiću, a ja bih probao na Siskauskasa igrati over 8,5.
Brose Baskets kod kuće uzeo Panathenaikos, to se ne smije zanemariti.
Ne volim igrati 1,20 kvote u košarci, pokušaću u sistemu odigrati 1 (3,90 kvota) , male su šanse, ali eto.
Pokušati igrati i over 154,5.
Bilbao - Nancy Mislim da je ovo kec ko kuća, pošto je Batum otišao iz Nancyja. Ne igrati zbir koševa, Bilbao je nestabilan , 4 tekme od 70-76, pa onda dvije zadnje 89 i 81. Ako hoćete da se igrate ipak, onda igrajte under 156,5 , jer nema Batuma i nadati se da će se Bilbao vratiti na manji broj koševa.
Panathinaikos - Zagreb(156,5) ja ću igrati hendikep Zagreb+20,5 . Ne vjerujem da će Zagreb popušiti preko 20.
protv EA7 Emporio Armani 29:08m 16p
protiv Maccabi Electra 25:54m 17p
Ilyasova bi trebao preći preko 11,5.
Zalgiris - Unicaja M. Unicaja je jako dobra u skoku, pogotovo ofanzivnom, i mislim da će se igra bazirati na Freelandu i Žoriću, tako da je možda dobro igrati na njihov over, izaberite. Ja sam Žorića igrao over 4 puta, tri puta je prošao. Unicaji fali play E.J. Rowland, dok su njeni igrači s klupe dole pod košem jači od Žalgirisovih (Garbajosa i Sinanovic).
Na zbir koševa ne bih igrao (158,5), vrte se i jedni i drugi u prosjeku na 76-79 koševa. Možda pokušam igrati under, al to je čista lutrija.
Brose Baskets - CSKA M. Za CSKA ne igra Kirilenko, najveća šteta je nedostatak njega u odbrani. Vorontsevitz igra dobro u zadnje vrijeme i mogao bi pokrpiti tu rupu.
CSKA je jači definitivno, igra će se bazirati na Teodosiću i Krstiću, a ja bih probao na Siskauskasa igrati over 8,5.
Brose Baskets kod kuće uzeo Panathenaikos, to se ne smije zanemariti.
Ne volim igrati 1,20 kvote u košarci, pokušaću u sistemu odigrati 1 (3,90 kvota) , male su šanse, ali eto.
Pokušati igrati i over 154,5.
Bilbao - Nancy Mislim da je ovo kec ko kuća, pošto je Batum otišao iz Nancyja. Ne igrati zbir koševa, Bilbao je nestabilan , 4 tekme od 70-76, pa onda dvije zadnje 89 i 81. Ako hoćete da se igrate ipak, onda igrajte under 156,5 , jer nema Batuma i nadati se da će se Bilbao vratiti na manji broj koševa.
Panathinaikos - Zagreb(156,5) ja ću igrati hendikep Zagreb+20,5 . Ne vjerujem da će Zagreb popušiti preko 20.
jucer na jednom samo upao steta evo danas listic koji sam odigrao
malmo - alkmaar 2
rennes-udinese 2
rapid-h tel aviv 1 pol x
vorskla-fc kopenhagen 2
malmo - alkmaar 2
rennes-udinese 2
rapid-h tel aviv 1 pol x
vorskla-fc kopenhagen 2
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.betexplorer.com/handball/swe ... id=6788336" onclick="window.open(this.href);return false;
Savehof vs Tumba moguće iznenadjenje x ili 2 uglavnom zaobidjite ovaj par...
kvota na 1 je 1.05
http://www.betexplorer.com/handball/aus ... id=6833240" onclick="window.open(this.href);return false;
Sparkase vs Barnbah
Jedan siguran jeste da je mala kvota ali mislim da su velike sanse da prodje..
http://www.betexplorer.com/soccer/hunga ... id=6859188" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan siguran sa malom kvotom..
Bekesaba vs Ferenvaros x2 mada mislim da moze i samo 2
Savehof vs Tumba moguće iznenadjenje x ili 2 uglavnom zaobidjite ovaj par...
kvota na 1 je 1.05
http://www.betexplorer.com/handball/aus ... id=6833240" onclick="window.open(this.href);return false;
Sparkase vs Barnbah
Jedan siguran jeste da je mala kvota ali mislim da su velike sanse da prodje..
http://www.betexplorer.com/soccer/hunga ... id=6859188" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan siguran sa malom kvotom..
Bekesaba vs Ferenvaros x2 mada mislim da moze i samo 2
CSKA Moscow - Novgorod hokej ruska liga kvota 2.05 u wiliamsu pozurite u 16:30 pocinje!!!
Kec ko kuca
Kec ko kuca
Stern des Südens
Kraj 2-2,iako su vodili 2-0 do 3/3.proFCB je napisao/la:CSKA Moscow - Novgorod hokej ruska liga kvota 2.05 u wiliamsu pozurite u 16:30 pocinje!!!
Kec ko kuca
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ma izbjegavajte taj istočnoeuropski hokej, **** teška.
- pintol_TM87
- Kontakt:
sljedeci put navedi BAR JEDAN razlog zasto da pozurim...proFCB je napisao/la:CSKA Moscow - Novgorod hokej ruska liga kvota 2.05 u wiliamsu pozurite u 16:30 pocinje!!!
Kec ko kuca
pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.