FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ljudi znali ko hocel iti i na jednoj tv stanici prijenos utakmice....nije moguce da nece biti ni na jednoj!!!!
azzar je napisao/la:ljudi znali ko hocel iti i na jednoj tv stanici prijenos utakmice....nije moguce da nece biti ni na jednoj!!!!
Prenos na Hayatu ali samo satelit

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
to jaranee....ma hayat je zakon...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
utakmica protiv olimpika, koja je odgođena, igra se 8.9. u 17h
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hajmo ljudi svi na Kosevo sutra gromoglasno navijati, Cluju utjerati strah i nositi Sarajevo do nove Europske pobjede aBd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Someone's mouth said paint them all red.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ako bude baklji i sta ja znam onih petardi hoce li izbaciti Sarajevo ?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Sarajevo spremno za Rumune
Izabranici Mehmeda Janjoša večeras su na zelenoj površini ispred hotela Terme na Ilidži odradili posljednji trennig pred dvoboj četvrtog pretkola Evropske lige sa Clujom
Igrači su u odličnoj atmosferi lagano trenirali pola sata i primjetna je velika želja za dobrim rezultatom. Za Sarajevo-x.com prvi strateg bordo tima je istakao:
"Klima unutar ekipe je je izvanredna. Svi znamo šta nas čeka sutra. Rumuni su izuzetno kvalitetan suparnik. Ono što mogu obećati jeste da će igrači dati sve što imaju u sebi za povoljan rezultat. Da li će to biti dovoljno, ostaje da vidimo. Zbog kartona ne mogu računati na Maksumića pa će mjesto u udarnoj postavi zauzeti Dudo. Svi ostali su spremni i maksimalno motivisani. Očekujem i podršku navijača koji su nas posjetili u ponedjeljak na treningu i obećali veliku podršku sa tribina. Zahvaljujem im se na svemu što su do sada uradili za nas“.
Uz Janjoša sa ekipom je radio i Emir Alihodžić, dok je drugi pomoćnik Almir Turković posmatrao trening Cluja. Nakon povratak sa najvećeg bh. stadiona za naš portal Turković je o Ruminima rekao sljedeće:
"Igramo sa suparnikom koji ima izvanredan tim. U to sam se uvjerio na treningu. Svi su nam govorili da agresijom lome suparnika svih 90 minuta. Zaista su me fascinirali. Mislim da trebamo igrati pametno, mudro i strpljivo. Uostalom na Koševu se ne trebamo nikoga bojati i uz podršku navijača možemo zabilježiti dobar rezultat“.
Izabranici Mehmeda Janjoša večeras su na zelenoj površini ispred hotela Terme na Ilidži odradili posljednji trennig pred dvoboj četvrtog pretkola Evropske lige sa Clujom
Igrači su u odličnoj atmosferi lagano trenirali pola sata i primjetna je velika želja za dobrim rezultatom. Za Sarajevo-x.com prvi strateg bordo tima je istakao:
"Klima unutar ekipe je je izvanredna. Svi znamo šta nas čeka sutra. Rumuni su izuzetno kvalitetan suparnik. Ono što mogu obećati jeste da će igrači dati sve što imaju u sebi za povoljan rezultat. Da li će to biti dovoljno, ostaje da vidimo. Zbog kartona ne mogu računati na Maksumića pa će mjesto u udarnoj postavi zauzeti Dudo. Svi ostali su spremni i maksimalno motivisani. Očekujem i podršku navijača koji su nas posjetili u ponedjeljak na treningu i obećali veliku podršku sa tribina. Zahvaljujem im se na svemu što su do sada uradili za nas“.
Uz Janjoša sa ekipom je radio i Emir Alihodžić, dok je drugi pomoćnik Almir Turković posmatrao trening Cluja. Nakon povratak sa najvećeg bh. stadiona za naš portal Turković je o Ruminima rekao sljedeće:
"Igramo sa suparnikom koji ima izvanredan tim. U to sam se uvjerio na treningu. Svi su nam govorili da agresijom lome suparnika svih 90 minuta. Zaista su me fascinirali. Mislim da trebamo igrati pametno, mudro i strpljivo. Uostalom na Koševu se ne trebamo nikoga bojati i uz podršku navijača možemo zabilježiti dobar rezultat“.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ne vjerujem da ce izbaciti ali ce novcana sigurno biti jer UEFA jedva ceka takve stvari pa da opali klub po dzepu.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ako bude baklji i sta ja znam onih petardi hoce li izbaciti Sarajevo ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta ce nas opaljivat, ja mislim da bi im bolje bilo da nas podrze s kojom miljom.Devil je napisao/la:Ne vjerujem da ce izbaciti ali ce novcana sigurno biti jer UEFA jedva ceka takve stvari pa da opali klub po dzepu.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ako bude baklji i sta ja znam onih petardi hoce li izbaciti Sarajevo ?

- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da ima prijenos utakmice na thoru, digi tv... Pa ko ima nek izvoli...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
pa sad citam na srpskom portalu uefa prijeti zvezdi bas zbog tih bakljiDevil je napisao/la:Ne vjerujem da ce izbaciti ali ce novcana sigurno biti jer UEFA jedva ceka takve stvari pa da opali klub po dzepu.
- lolo d pitar
- Kontakt:
znaju horde dobro za kazne,baklje pnasanje na tribini,ako nisu ubacivane protiv veleza,nema razloga da se brukamo u evropiBOSNA JE ZAKON je napisao/la:ako bude baklji i sta ja znam onih petardi hoce li izbaciti Sarajevo ?
ako si navijac sarajeva,trebao bi biti malo informisaniji
Nevjerovatno kojom brzinom raste kvota na kladionici na Sarajevo ne znam u cemu je fazon..
U premieru je jucer bilo 2.50 i 1 i 2,
Danas je bilo sarajevo 2.60, cluj 2.40
Evo sad gledam premier sarajevo 2.80, cluj 2.2
Na betendwin je do veceras bila ista stvar i onda odjednom "nagla" promjena kvote Sarajevo 3.25, cluj 2.05
hmm
Po mom kladioničarskom znanju i skustvu kvota 2.05 u gostima je najgora 2, prolazi u 10% slučajeva. Najgora "sigurna 2"
Ovo je 1 ili X..pozz
Na betendwin je do veceras bila ista stvar i onda odjednom "nagla" promjena kvote Sarajevo 3.25, cluj 2.05
hmm

Po mom kladioničarskom znanju i skustvu kvota 2.05 u gostima je najgora 2, prolazi u 10% slučajeva. Najgora "sigurna 2"
Ovo je 1 ili X..pozz
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 20 avg 2009, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Sretno Sarajevu u današnjem dvoboju. U vezi kvota, mislim da su se pojačali radi utakmica u prvenstvu. Možda postoje i drugi razlozi ali nadajmo se da nisu, zna se na koje mislim.
sretno pitari 

sretno pitarima i od menejocker123 je napisao/la:sretno pitari

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Evo ima Sarajevo sutra prenos na BHT-u sada bila najava programa posle pregleda Lige Prvaka.
Devil je napisao/la:Evo ima Sarajevo sutra prenos na BHT-u sada bila najava programa posle pregleda Lige Prvaka.
zezaš?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ozbiljno valjda nisu takva televizija da lazu bezveze ljude.Prenos pocinje u 20:05.mostar_mo je napisao/la:Devil je napisao/la:Evo ima Sarajevo sutra prenos na BHT-u sada bila najava programa posle pregleda Lige Prvaka.
zezaš?
Sasvim sigurno imaju povečan broj uplata na pobjedu Cluja, kada se to desi kladionice smanjuju kvote.EnZo_85 je napisao/la:Nevjerovatno kojom brzinom raste kvota na kladionici na Sarajevo ne znam u cemu je fazon..
hmm
Ovo je 1 ili X..pozz