PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
hocemol ljiljane da se probam ispravit malo 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Produzit ce se i ovo 4. kolo Druge lige do Nedjelje, 3 utakmice nisu odigrane, tj. to je vec pola, stoga, odigrajte ih ! Od 00:00 h pocinje 5. kolo, tabele i lista str. stizu sutra.
goalgetter računaj mene prvog čim neko odustane 
Hocel neko koju prijateljsku dok pratim ovaj Tottenham 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ja sad igro sa bosanskim ljiljanom
predobre utakmice, malo lagalo al u svakom slučaju, svaka čast liliumu
dobar igrač, dobio me par puta, al vala sam i ja njega da se ne lažemo 
- Goalgetter
- Kontakt:
TrecegPlivadon je napisao/la:goalgetter računaj mene prvog čim neko odustane
Ispred tebe je Mesa_Dzeko i nanek (ako uspije namjestiti).
Goalgetter je napisao/la:TrecegPlivadon je napisao/la:goalgetter računaj mene prvog čim neko odustane.
Ispred tebe je Mesa_Dzeko i nanek (ako uspije namjestiti).
Kreirajdziza_23 je napisao/la:Hocel ko?
41.21.1.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
apocalyps nije rijesio problem? Da pisem 3:0 za mene u sluzbenoj temi?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Goalgetter
- Kontakt:
Apocalyps nazalost mora odustati od PES6 Lige. Novi igrac koji ce preuzeti Paris St. Germain ce Bosniacum Lilium ili Zeka. Oni ionako moraju odigrati utakmicu ovog kola do nedjelje, igrac koji pobjedi, odlazi u prvu ligu (jer idemo po principu prvoplasiranog).
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sta to kanteras odustaje ? 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
buraaazGoalgetter je napisao/la:Apocalyps nazalost mora odustati od PES6 Lige. Novi igrac koji ce preuzeti Paris St. Germain ce Bosniacum Lilium ili Zeka. Oni ionako moraju odigrati utakmicu ovog kola do nedjelje, igrac koji pobjedi, odlazi u prvu ligu (jer idemo po principu prvoplasiranog).
@ Plivadon
@ dziza, doci cu za pola sata, pa mozemo jednu razbacit
P.S. ko igra sa valencia-om pun pogodak. Definitvno najjaca "middle team" ekipa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Znaci preuzimaju od 5. kola , jel? To znaci da ja veceras za 4. kolo pisem 3:0 jer ono se nece prolongirati?Goalgetter je napisao/la:Apocalyps nazalost mora odustati od PES6 Lige. Novi igrac koji ce preuzeti Paris St. Germain ce Bosniacum Lilium ili Zeka. Oni ionako moraju odigrati utakmicu ovog kola do nedjelje, igrac koji pobjedi, odlazi u prvu ligu (jer idemo po principu prvoplasiranog).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
dadr.van nostrand je napisao/la:Znaci preuzimaju od 5. kola , jel? To znaci da ja veceras za 4. kolo pisem 3:0 jer ono se nece prolongirati?Goalgetter je napisao/la:Apocalyps nazalost mora odustati od PES6 Lige. Novi igrac koji ce preuzeti Paris St. Germain ce Bosniacum Lilium ili Zeka. Oni ionako moraju odigrati utakmicu ovog kola do nedjelje, igrac koji pobjedi, odlazi u prvu ligu (jer idemo po principu prvoplasiranog).
IP adresa je u pitanju i nazalost nismo uspjeli napraviti tako da mora napustiti ligu!Emir ZENICA je napisao/la:Sta to kanteras odustaje ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
da nije i u tebe wirelless net ? i u mene je bio isti problem kao i u tebe...nisam ga rijesio da odma znasnanek je napisao/la:ja namjestam porove ima dva dana moj golfeter..jos nema napretka
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- dr.van nostrand
- Kontakt:
hajd mogao bi i ja sa nekim odigrati koju tekmu , nisam dugo...ima li raspolozenih?
silver & black
silver & black
-
nanek
da nije i u tebe wirelless net ? i u mene je bio isti problem kao i u tebe...nisam ga rijesio da odma znasLimuntos je napisao/la:nanek je napisao/la:ja namjestam porove ima dva dana moj golfeter..jos nema napretka
pa spojio sam 2 racunara net kablom ovim preko rutera ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.