Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

liverpool9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la liverpool9 » 30 nov 2011, 13:57

Dirk je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:King je potvrdio da je Leiva ozlijedio koljeno.
Znaci pojacani smo u narednom periodu 8-)
Kako si ti težak a i dosadan lik čovječe. :o :o

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 30 nov 2011, 14:07

Ocigledno momak ima zakrzljali cerebelum, tako da imajte saosjecanja sa njim.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 30 nov 2011, 16:22

Lucas Leiva has just completed the scan and he told Adrian Clarke of Sport Media Solutions that he is afraid that he could be out for six months.
Hopefully this is just Lucas’ judgement and not the doctors, maybe the fact that he hasn’t been injured often leads him to believe that the injury would take longer for him to recover from.
This story has also been confirmed by Ben Smith of the Times.

:o :o :o :o
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 nov 2011, 16:49

Ako bude Lucas odsutan 6 mjeseci, biće nam jako teško izboriti se za 4. poziciju.
No, Liverpool nije više klub koji zavisi od jednog ili dvojice igrača, pa opet iz svakog tunela postoji izlaz. Postoji nekoliko rješenja.

1. Prvo i osnovno rješenje jeste gurati Spearinga u prvu postavu, naravno ukoliko se nastavi igrati sa samo jednim špicem u formaciji 4-3-3.
Spearing jeste dobar igrač, ali za Wigana ili Wolves, ne i za Liverpool. Budimo iskreni jedni prema drugima. Spearing nije viskog, prema tome u svakom skoku bi gubio duel. Možete li uopšte zamisliti zračni duel Zamora vs Spearing :lol: Potom, Spearing nije ništa bolji od Lusaca u igri prema naprijed ( nema dobar pas, a pogotovo dugi pas, a što je gore, nikad još na seniroskom nivou nije postigao pogodak ). Šut mu također nije jača strana, a upitno je koliko bi on mogao izdržati teret na leđima, igranja svaku utakmicu po 90 minuta.

2. Drugo rješenje jeste vraćanje Gerrarda u uniformu. Opet i to je upitno. Sve i da se Steven vrati, upitno je koliko on može izdržati utakmica zaredom. Sve i da igraju zajedno Steven, Adam i Henderson, opet nijedan od njih nije prirodni zadnji vezni. Naravno,upitno je i njegova forma. Već smo vidjeli koliko se on boji duela, tako da ni ovo nije baš najbolje rješenje.

3. Treće rješenje jeste prelazak Kingove formacije 4-3-3 u 4-4-2, gdje bi u vezi igrali Henderson i Adam. Adam, opet, malo povučeniji dok bi Hendo imao više zadataka prema naprijed. No, od 15 utakmica koje je Henderson odigrao za Liverpool, jedino je u dvije utakmice odigrao odlično na poziciji prednjeg veznog i to protiv Boltona kući i Chelsija u gostima ( kup utakmica ).
Ova formacija je uvijek kritična, jer rijetko ko u EPL igra sa dva napadača. Uvijek postoji kontra, a što mnoge ekipe vole i preferiraju, u EPL.
Tako da ni ovo rješenje nije baš najbolje, ali je ipak najbolje do januara.

4. Četvrto rješenje jeste čekati mjesec decembar i povratak sa posudbe Shelveya. Ne znam kakvu klauzulu ugovora ima on, ali bi ga trebalo odmah vratiti sa posudbe ako postoji ikakva mogućnost. Odigrao je odlične utakmice na posudbi, gdje je do sada postigao pet ili šest pogodaka.
Opet, ni ovo rješenje nije najbolje, jer je i on uvijek igrao prema naprijed, nikad prema nazad. Adam je ključna karika u svim opcijama, jer je najizglednije da on igra poziciju zadnjeg veznog, dok bi i Henderson i Shelvey i Gerard trebali igrati prema naprijed.

5. Posljednje peto rješenje je mjesec januar i dovesti kvalitetnog zadnjeg veznog. Decembar se mora preživjeti bez Lucasa, ali već od januara se nesmije riskirati.
Ovo rješenje stvara dodatni problem, jer je UEFA uvela pravilo da klubovi mogu ići samo u minus od 45 miliona po sezoni, a Liverpool je već potrošio 43 miliona minusa na pojačanja. Kada se sve sabere i oduzme, Liverpool može dovesti još jednog igrača od nekih 10 do 20 miliona funti. Međutim, Liverpool uveliko treba i napadača, pa je ova Lucasova povreda prepreka u popunjavanju napada.
Ili će se riskirati sa prethodne četiri stavke a dovesti napadač ili će se dovesti napadač a riskirati sa zadnjim veznim koji već postoje u klubu? :roll:
Pitanje je sad :roll:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 30 nov 2011, 17:11

reds je napisao/la:
Carroll je promašio penal al' se zato dosta trudio.Iskreno mišljenja sam da se on ne uklapa u sistem igre koji Kenny preferira "Pass and move" tako da sam sve skeptičniji po pitanju njegovog uspjeha u Liverpoolu.
Upravo to...
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2011, 17:25

Even the penalty miss, Andy was brilliant for us. He really formed part of the team and worked for the team. He was fantastic."
Reče King Kenny...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 30 nov 2011, 18:25

Carlo je napisao/la:
Even the penalty miss, Andy was brilliant for us. He really formed part of the team and worked for the team. He was fantastic."
Reče King Kenny...
Pumpanje poljuljanog samopouzdanja kod čupe, to je barem jasno ko dan.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 nov 2011, 19:16

Rizah je napisao/la:Ako bude Lucas odsutan 6 mjeseci, biće nam jako teško izboriti se za 4. poziciju.
No, Liverpool nije više klub koji zavisi od jednog ili dvojice igrača, pa opet iz svakog tunela postoji izlaz. Postoji nekoliko rješenja.

1. Prvo i osnovno rješenje jeste gurati Spearinga u prvu postavu, naravno ukoliko se nastavi igrati sa samo jednim špicem u formaciji 4-3-3.
Spearing jeste dobar igrač, ali za Wigana ili Wolves, ne i za Liverpool. Budimo iskreni jedni prema drugima. Spearing nije viskog, prema tome u svakom skoku bi gubio duel. Možete li uopšte zamisliti zračni duel Zamora vs Spearing :lol: Potom, Spearing nije ništa bolji od Lusaca u igri prema naprijed ( nema dobar pas, a pogotovo dugi pas, a što je gore, nikad još na seniroskom nivou nije postigao pogodak ). Šut mu također nije jača strana, a upitno je koliko bi on mogao izdržati teret na leđima, igranja svaku utakmicu po 90 minuta.

2. Drugo rješenje jeste vraćanje Gerrarda u uniformu. Opet i to je upitno. Sve i da se Steven vrati, upitno je koliko on može izdržati utakmica zaredom. Sve i da igraju zajedno Steven, Adam i Henderson, opet nijedan od njih nije prirodni zadnji vezni. Naravno,upitno je i njegova forma. Već smo vidjeli koliko se on boji duela, tako da ni ovo nije baš najbolje rješenje.

3. Treće rješenje jeste prelazak Kingove formacije 4-3-3 u 4-4-2, gdje bi u vezi igrali Henderson i Adam. Adam, opet, malo povučeniji dok bi Hendo imao više zadataka prema naprijed. No, od 15 utakmica koje je Henderson odigrao za Liverpool, jedino je u dvije utakmice odigrao odlično na poziciji prednjeg veznog i to protiv Boltona kući i Chelsija u gostima ( kup utakmica ).
Ova formacija je uvijek kritična, jer rijetko ko u EPL igra sa dva napadača. Uvijek postoji kontra, a što mnoge ekipe vole i preferiraju, u EPL.
Tako da ni ovo rješenje nije baš najbolje, ali je ipak najbolje do januara.

4. Četvrto rješenje jeste čekati mjesec decembar i povratak sa posudbe Shelveya. Ne znam kakvu klauzulu ugovora ima on, ali bi ga trebalo odmah vratiti sa posudbe ako postoji ikakva mogućnost. Odigrao je odlične utakmice na posudbi, gdje je do sada postigao pet ili šest pogodaka.
Opet, ni ovo rješenje nije najbolje, jer je i on uvijek igrao prema naprijed, nikad prema nazad. Adam je ključna karika u svim opcijama, jer je najizglednije da on igra poziciju zadnjeg veznog, dok bi i Henderson i Shelvey i Gerard trebali igrati prema naprijed.

5. Posljednje peto rješenje je mjesec januar i dovesti kvalitetnog zadnjeg veznog. Decembar se mora preživjeti bez Lucasa, ali već od januara se nesmije riskirati.
Ovo rješenje stvara dodatni problem, jer je UEFA uvela pravilo da klubovi mogu ići samo u minus od 45 miliona po sezoni, a Liverpool je već potrošio 43 miliona minusa na pojačanja. Kada se sve sabere i oduzme, Liverpool može dovesti još jednog igrača od nekih 10 do 20 miliona funti. Međutim, Liverpool uveliko treba i napadača, pa je ova Lucasova povreda prepreka u popunjavanju napada.
Ili će se riskirati sa prethodne četiri stavke a dovesti napadač ili će se dovesti napadač a riskirati sa zadnjim veznim koji već postoje u klubu? :roll:
Pitanje je sad :roll:
Da malo citiram sebe :mrgreen: Znači stigla je definitivna odluka da će Lucas biti odsutan mjeseci i King je odmah reagovao.
King je izabrao opciju broj 4 i odmah vratio Shelveya sa posudbe iz Blackpoola. Znači, evo i njemu prilike da se dokaže.
Krpiti se moramo kako znamo i umijemo do januara, a sve zavisi kakvi će rezultati biti do tada. Ako budu loši, posegnuti za pojačanjem na poziciji zadnjeg veznog, a ako ne, onda opet u potragu za napadačem.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 nov 2011, 19:38

Zao mi za Lucasa :(
FKŽ !

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 30 nov 2011, 19:41

Dirk je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:King je potvrdio da je Leiva ozlijedio koljeno.
Znaci pojacani smo u narednom periodu 8-)
Najblaze receno:
Sram i stid da te bude...

Jos nista nije sluzbeno oko Lucasa i jos ne gubim nadu da nece na duzi period van terena.

Fine opcije je iznio @Rizo,a ja bi dodao jos jednu:
6. "Guranje" nekoga iz akademije,tacnije Conora Coadya(prosle sezone je bio na klupi protiv Birminghama ako se nevaram,a i clan ekipe po Azijskoj turneji) koji mi je najdrazi mladi igrac(imam vjere u njega da ce uspjet i napravit karijeru) koji je pravi vodja mladih selekcije,a talenta i potencijala mu ne fali,a ko zna mozda i on kao i Flano i Robinson(koji nas nisu razocarali,bar mene) uspije da se progura u prvi tim(makar da bude na klupi i da ufati koju minutu),mnogo bi mu to znacilo za iskustvo.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 nov 2011, 20:16

Shelvey vraćen sa posudbe iz Blackpoola. Ovo je znak da je teža povreda Lucasa u pitanju, i da će nam biti potrebno krpljenje. Nadam se da će Jonjo dobiti veću minutažu nego prošli put, jer je sigurno da se radi o velikom talentu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2011, 20:25

ja samo ne znam kakav mentalni sklop ima ovaj dirk, pa čovjeku je drago što se naš najbolji igrač iz prošle sezone povrijedio. pa da je poulsen ne bi mi bilo sekunde drago, baš suprotno bilo bi mi krivo kao što mi je sad krivo za Lucasa. ipak je naš igrač.

pređi preko svog **** ponosa. prije bih rekao da jedva čekaš i da ti bude drago svaki put kad lfc izgubi samo da kritikuješ klub nego što bi ti bilo draže da pobjedimo.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 30 nov 2011, 20:44

Ma bola, ko će pljuvat po igračima bez razloga, bujrum odpedalat s teme 8-)

nego, kad je večeras izvlačenje aBd?
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 30 nov 2011, 20:48

Evo rezerve vode 0-1 na gostovanju kod Wolverhamptona.

Izvlačenje valjda poslije utakmice Man. United-Crystal Palace.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2011, 21:01

Future je napisao/la:Evo rezerve vode 0-1 na gostovanju kod Wolverhamptona.

http://www.kiwi-sportz.eu/stream-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

na sky sportsu je izvlačenje, uključi se oko 22:30 :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 nov 2011, 22:43

Carlo je napisao/la:

http://www.kiwi-sportz.eu/stream-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ubrzo pocinje :D
FKŽ !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2011, 22:47

TeaM87 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

evo ubrzo pocinje :D
Ipak ne jer united i Palace igraju produžetke. za najmanje 30 minuta ipak :mrgreen:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 nov 2011, 22:48

Ocekujem Cardiff, da i mi imamo malo srece :D
FKŽ !

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 30 nov 2011, 22:54

Bogami ako Shelvey bude igrao lose nam se pise.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2011, 23:01

Liverpool8 je napisao/la:Bogami ako Shelvey bude igrao lose nam se pise.
misli šta hoćeš, ali ja mislim da je Shelvey igračina već sada. ČOVJEČE, dao je 6 golova u 10 nastupa, pa ima bolju statistiku od mnogih napadaču. Samo se treba sjetiti njegovog pasa za Suareza protiv Fulhama kada ga je Suarez zabio ;)

@TeaM87, meni nešto ne radi onaj link, evo novog:

http://premier--streams.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

btw. ja očekujem Palace :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: 313 i 5 gostiju.