PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

bavarac_33
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la bavarac_33 » 30 nov 2011, 22:24

ko je ovaj Moggiano,vidim nije nesh posebno aktivan na forumu..nek mi se javi do sutra podne za 5.kolo ,ako ne javi do nedjelje se ceka..tad cu opet u bihac,kuci nemam neta tako da...;)
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 nov 2011, 22:26

nanek je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
nanek je napisao/la:ja namjestam porove ima dva dana moj golfeter :D..jos nema napretka :(
da nije i u tebe wirelless net ? i u mene je bio isti problem kao i u tebe...nisam ga rijesio da odma znas :lol: :lol:[/quot

pa spojio sam 2 racunara net kablom ovim preko rutera ?
pa neznam sad za to, al pitam te, jeli u tebe BHtelecom net, il telekabel il tako slicno, il ti je wirelless net ??
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

nanek

Post Postao/la nanek » 30 nov 2011, 22:52

HS kablovski net,

eh ovako juventus0244 i ja smo bili na team wieveru i on je nesto carko tamo,i sada mi ne pise vise da je greskka ono 5730 sada mi pise ovako.
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... ttrrt.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak mi kaze da je nekom ovo vec izbacivalo pa da se javi ako moze da mi pomogne,stim da sam iskljucio firewal i na jednom i na drugom pcu -Jer su mi 2 pca umrezena net kablom preko modema i rutera.Dakle Glavni modem ide za ruter a taj rater dijeli 2 kabla na jedan i drugi pc..

Ne znam sta je ali ova 2 dana me je**e drama znaci :)
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 30 nov 2011, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 30 nov 2011, 22:56

5. kolo ja igram protiv PSG-a koji trenutno nema vlasnika, zar ne bi trebalo da je sad 3:0 za mene, posto bi 5. kolo trebalo biti okoncano veceras, ali ce biti produzeno, zar nismo prosle sezone uveli pravilo da neko ko preuzme klub ukljucuje se tek od sljedeceg kola, a ne igra tekuce. Dajte ljudi da i ja jednom pobijedim bez borbe :lol: :lol:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 nov 2011, 22:59

dziza_23 je napisao/la:5. kolo ja igram protiv PSG-a koji trenutno nema vlasnika, zar ne bi trebalo da je sad 3:0 za mene, posto bi 5. kolo trebalo biti okoncano veceras, ali ce biti produzeno, zar nismo prosle sezone uveli pravilo da neko ko preuzme klub ukljucuje se tek od sljedeceg kola, a ne igra tekuce. Dajte ljudi da i ja jednom pobijedim bez borbe :lol: :lol:
a jos postoji mogucnost da ja preuzmem PSG :D ajmo probat 1? :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 nov 2011, 23:02

dziza_23 je napisao/la:5. kolo ja igram protiv PSG-a koji trenutno nema vlasnika, zar ne bi trebalo da je sad 3:0 za mene, posto bi 5. kolo trebalo biti okoncano veceras, ali ce biti produzeno, zar nismo prosle sezone uveli pravilo da neko ko preuzme klub ukljucuje se tek od sljedeceg kola, a ne igra tekuce. Dajte ljudi da i ja jednom pobijedim bez borbe :lol: :lol:
5. kolo će biti produženo do nedjelje, jer je odigrano malo utakmica! A vidjet cemo pravilo to jeste, ali ovi momci mogu vec sad preuzeti neki klub, ali pošto igraju medjusobni duel da bude poštenije koji pobjedi neka udje u prvu!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 30 nov 2011, 23:04

Pa dobro, jel ja moram igrat protiv nekog ako sutra preuzme PSG ili ne, ajd Bosnian Ljiljicum kreiraj

A nije zbog tebe, danas sam igro i s tobom i Sylarom i Jaskom i od svih gubio, a to se ne dogadja nikad, cuj ja da izgubim od Jaska, jer imam pun kufer virusa na compu i laga mi strasno protiv koga god da igram dok moji protivnici imaju mali lag. Zato sam mislio ako preskocim ovo kolo da oborim sistem do kraja sedmice ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 nov 2011, 23:11

ajde dziza naleti u eu2
ss.ba soba, ajd poiti :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nanek

Post Postao/la nanek » 30 nov 2011, 23:35

nanek je napisao/la:HS kablovski net,

eh ovako juventus0244 i ja smo bili na team wieveru i on je nesto carko tamo,i sada mi ne pise vise da je greskka ono 5730 sada mi pise ovako.
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... ttrrt.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak mi kaze da je nekom ovo vec izbacivalo pa da se javi ako moze da mi pomogne,stim da sam iskljucio firewal i na jednom i na drugom pcu -Jer su mi 2 pca umrezena net kablom preko modema i rutera.Dakle Glavni modem ide za ruter a taj rater dijeli 2 kabla na jedan i drugi pc..

Ne znam sta je ali ova 2 dana me je**e drama znaci :)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 nov 2011, 23:51

dziza_23 je napisao/la:Pa dobro, jel ja moram igrat protiv nekog ako sutra preuzme PSG ili ne, ajd Bosnian Ljiljicum kreiraj

A nije zbog tebe, danas sam igro i s tobom i Sylarom i Jaskom i od svih gubio, a to se ne dogadja nikad, cuj ja da izgubim od Jaska, jer imam pun kufer virusa na compu i laga mi strasno protiv koga god da igram dok moji protivnici imaju mali lag. Zato sam mislio ako preskocim ovo kolo da oborim sistem do kraja sedmice ;)
a da nekad pobijedis Jaska :D :D

p.s. Canyonu sam poslao poruku u ponedjeljak u 17h, nije je ni procitao..sta sad???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 30 nov 2011, 23:52

Cim te napusti nafaka i sredim malo comp, dobro je ovako kad pokoju pobijedis, vise se ne zalis na Benficu :D

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 01 dec 2011, 02:08

slika
:lol: :lol: :lol:

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 01 dec 2011, 14:41

Ove godine je liga totalno nepregledna i moram priznati slabo funkcionise kola se odgadjaju,,vjerujte mi ja vise ne znam ni skim igram ni kad znam da moram 4 kolo igrati
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 01 dec 2011, 14:45

Jeste Cospy, neko je imao dobar prijedlog da se saceka sad npr. dok se ne odigraju sve utakmice 5. kola, pa tek onda pocet sa sestim i dat standardan rok i ko ga ne ispostuje pocet kaznjavat sa oduzimanjem bodova.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 dec 2011, 14:47

Ja ne znam stvarno ni koje je kolo ni s kim igram,mora se ovo malo uraditi.Doduse ima problema sa banovima,serverom i tako to :mrgreen:

Moj prijedlog :

Da se liga stopira sve dok igraci ne rijese pitanje sto se tice banova na stranici pes6net,kad se to rijesi da se liga nastavi
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 01 dec 2011, 14:52

Pa nema vise niko ban na serveru, juventusa su oba sredila, a apocalyps nije uspio i odustao je od lige.

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 01 dec 2011, 14:57

druze dziza ocemo koju bacit da se naigramo ako si raspolozen ;)

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 01 dec 2011, 14:57

moze, eu 2 pass: 123

AJDEEE

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 01 dec 2011, 15:04

evo samo sto nisam samo da okacim ss za 2 ligu ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 dec 2011, 15:31

Ne znam u čemu vam je problem, sad je trenutno 6. kolo, a 5 je produzeno jer nije odigrano mnogo utakmica, dok je 4 kolo završilo sinoć i neće se moći odigrati, jer ako se neko ne može dogovoriti za 7 dana da odigra jednu utakmicu, onda ne vidim svrhu njegovog igranja ove lige!

Lako je sacekati da se utakmice odigraju, a ionako sa ovoliko kola koliko se igra nećemo završiti do marta, još čekati da neki odigraju ne bi do maja liga bila gotova, zato moramo ovako!

Evo trenutna kola koja se igraju mislim da vam je sad jasnije:

slika
slika

Večeras će biti i tabela nakon 4. kola, imam sad obaveza!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.