a damjanovic mu je dorastao jel...posto ga je on zamjenio...ahmic je napisao/la:Pjanic je bio nas ponajbolji igrac na terenu ...Stilic mu nije dorastao ,osim Vama Sarajalijama...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanic
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Svakog dana u svakom pogledu ovaj portal postaje dno-dna!!!
Halo ba, nije sport TURBO DIESEL FOLK, nije Miralem Pjanic Seka Aleksic pa da trpi razno razne novinarcice i zutilo.
Ili se unormalite ili ce te u skorijoj buducnosti doziveti neminovnu sudbinu zvanu: "katanac".
Kada ste pre otprilike 2 god poceli sa radom preporucio sam vas kod 100tinjak ortaka i poznanika, polako zalim sto sam ih pre**bao. Pojedini se izvestaci ovog portala toliko ohrabrili u zadnej vreme da ostavljaju i svoja imena (pr. Dautbegovic)... moja topla preporuka, drzite se jos malo svojih pocetnih nickova, manje cemo biti frustrirani vasim (ne)znanjem.
S postovanjem,
...i dalje verni citalac i Vas promoter.
Halo ba, nije sport TURBO DIESEL FOLK, nije Miralem Pjanic Seka Aleksic pa da trpi razno razne novinarcice i zutilo.
Ili se unormalite ili ce te u skorijoj buducnosti doziveti neminovnu sudbinu zvanu: "katanac".
Kada ste pre otprilike 2 god poceli sa radom preporucio sam vas kod 100tinjak ortaka i poznanika, polako zalim sto sam ih pre**bao. Pojedini se izvestaci ovog portala toliko ohrabrili u zadnej vreme da ostavljaju i svoja imena (pr. Dautbegovic)... moja topla preporuka, drzite se jos malo svojih pocetnih nickova, manje cemo biti frustrirani vasim (ne)znanjem.
S postovanjem,
Bato, sta 10 mil. KM, preko 20 mil. KM je Pjana placen, sasvim zasluzeno. Barata se cifrom ca. 12 milki evra.sencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
MOMKU JE TEK 19 God. monstrumi oni ograniceni....halo ba 19!!!!! A igra u najjacoj ekipi u Francuskoj do prosle sezone..i sada su najjaci nego im je trener kloc koji je dosao iz Lilla i koji se samo naucio braniti....treba njemu ko treneru vremena da se adaptira na to da je njegova ekipa favorit! Uglavnom pojma nemate sa fudbalom...pola vas nije potrcalo u zivotu ,a drzite predavanja....
Bice Pjana novi Maradona!!!
Isto nije,ne znam kako mozes to ikako reci ... Svaka cast Stilicu,zaista treba cijeniti njegove kvalitete ali ako je tako dobar nametnut ce se..Leh,Leh i Poljska,pa nije Milan,nije Stilic Misimovic ...Vidim da su se i Sarajevski novinari se nafurali na tog Stilica ...Jos malo ce i Misimovci po Vama biti na klupi,mora i popularni Miske na klupu-mora jer Stilic MORA igrati..
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Stilic ne mora igrati u prvih 11 a ne mora niti igrati uopste u sastavu na kvalifikacionim utakmica ali je MORAO protiv Irana dobiti najmanje 20 minuta
ahmic je napisao/la:Isto nije,ne znam kako mozes to ikako reci ... Svaka cast Stilicu,zaista treba cijeniti njegove kvalitete ali ako je tako dobar nametnut ce se..Leh,Leh i Poljska,pa nije Milan,nije Stilic Misimovic ...Vidim da su se i Sarajevski novinari se nafurali na tog Stilica ...Jos malo ce i Misimovci po Vama biti na klupi,mora i popularni Miske na klupu-mora jer Stilic MORA igrati..
Taj isti Lech je odigrao odlicno prosle godine u kupu uefa i ove godine su krenuli odlicno...Lech je trenutno mozda i najjaci klub u poljskoj a Stilic vjerovatno najbolji igrac u klubu sa mladim Lewandowskim...ako takav igrac kod nas ne moze da igra u pripremnoj utakmici i to kada nema Misimovica onda jbg...
Pjanic je takodje zasluzio svoju sansu ali on je i dobija zasad je solidno koristi...Stila sansu nije imao...
Izgleda ovdje je Stilic osporavan SAMO zato sto je iz Sarajeva..Bas nigdje veze.. Ja bih mu dao prednost zato sto dobro igra u kontinuitetu, zato sto je glavni igrac u svom timu (Lech nije bas tolika taraba kao sto neki tvrde), i zato sto igra REDOVNO..Nista nemam protiv Pjanica, naprotiv, vjerujem da je strasno talentiran, ovu tekmu je odigrao na visokom nivou,ali mu fali utakmica, fali mu igranja. A to Stilic ima.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Evo ja nisam iz Sarajeva ali mislim da Stilic zasluzuje da dobije sansu u reprezentaciji.
Lech Poznan je vrlo dobra ekipa i Stilic stalno pruza dobre partije za svoj tim
Lech Poznan je vrlo dobra ekipa i Stilic stalno pruza dobre partije za svoj tim
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
isto razmisljam,ovaj dautbegovic se ofira iz dana u dan,on je objavio danas da je Pjanic nadomak Benficecole-ch je napisao/la:Svakog dana u svakom pogledu ovaj portal postaje dno-dna!!!
S postovanjem,

odsutraopetultra je napisao/la:isto razmisljam,ovaj dautbegovic se ofira iz dana u dan,on je objavio danas da je Pjanic nadomak Benficecole-ch je napisao/la:Svakog dana u svakom pogledu ovaj portal postaje dno-dna!!!
S postovanjem,
A kasnije preimenovano haker nadomak Benfike....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ti si toliko opterecen Sarajevom i sve u vezi sa njim da je to cudo...Ja navijam za Sarajevo mrzim zeljeznicar ali mislim da Stilic mora dobiti priliku...momku su tek 22 god....Ciro ga sere po tom pitanju ,a nasi novinari znaju zasto to radi ali ne smiju da napisu...ne znam zasto sebe nazivjau novinarima kada sve zataskavaju i nece da iznesu...sve ostane ne razjasnjeno i na nagadjanju raje...pogotovo kada je repka u pitanju!ahmic je napisao/la:Isto nije,ne znam kako mozes to ikako reci ... Svaka cast Stilicu,zaista treba cijeniti njegove kvalitete ali ako je tako dobar nametnut ce se..Leh,Leh i Poljska,pa nije Milan,nije Stilic Misimovic ...Vidim da su se i Sarajevski novinari se nafurali na tog Stilica ...Jos malo ce i Misimovci po Vama biti na klupi,mora i popularni Miske na klupu-mora jer Stilic MORA igrati..
Pobrko si ti drug puno toga...sencho je napisao/la:Ti si toliko opterecen Sarajevom i sve u vezi sa njim da je to cudo...Ja navijam za Sarajevo mrzim zeljeznicar ali mislim da Stilic mora dobiti priliku...momku su tek 22 god....Ciro ga sere po tom pitanju ,a nasi novinari znaju zasto to radi ali ne smiju da napisu...ne znam zasto sebe nazivjau novinarima kada sve zataskavaju i nece da iznesu...sve ostane ne razjasnjeno i na nagadjanju raje...pogotovo kada je repka u pitanju!ahmic je napisao/la:Isto nije,ne znam kako mozes to ikako reci ... Svaka cast Stilicu,zaista treba cijeniti njegove kvalitete ali ako je tako dobar nametnut ce se..Leh,Leh i Poljska,pa nije Milan,nije Stilic Misimovic ...Vidim da su se i Sarajevski novinari se nafurali na tog Stilica ...Jos malo ce i Misimovci po Vama biti na klupi,mora i popularni Miske na klupu-mora jer Stilic MORA igrati..
Koliko od vas je gledalo zadnje utakmice stilica u svom klubu?
Kad ga budete gledali znacete kakav je igrac.
Nezalaze se za ekipu ljudi, nije nimalo agresivan, zadnje 2 utakmice ga gledam nit jednog duela nije dobijo.
U skok igri je kata NESMIJE da skoce plasi se, ne sorca isprljao nije...
Ako se ne pocne zalagati,i vise davat od sebe eto njeg u Sibenik za 2 godine.
Kad ga budete gledali znacete kakav je igrac.
Nezalaze se za ekipu ljudi, nije nimalo agresivan, zadnje 2 utakmice ga gledam nit jednog duela nije dobijo.
U skok igri je kata NESMIJE da skoce plasi se, ne sorca isprljao nije...
Ako se ne pocne zalagati,i vise davat od sebe eto njeg u Sibenik za 2 godine.
Manijak do smrti....
Ma svi smo mi pametni drugari ,i ok je da svi imamo svoje misljenje ali koliko je ono realno je sasvim nesto drugo...Ja nisam rekao da je Stilic los ,da ne zasluzuje odredjenu minutazu ,no jesam kazao kao i svako drugi ko ima misljenje da je Pjanic ipak ispred njega...Jesam misljenja da je Stilic mozda trebao uci kada je Pjanic izasao...Mozda ga i pozicija zeza,mozda imamo kvalitet na mjestu gdje igra..
Stilic je trebao uci umjestp Pjanica kad je on izaso.
Al sad za sad puno zaostaje za pjanicem u svakom pogledu
Manijak do smrti....
Apsulutno se slazem jaro ...bosnjoo je napisao/la:Stilic je trebao uci umjestp Pjanica kad je on izaso.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma Pjanic je igracina. WORLD CLASS 

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Evo ga, 1-0, Pjanic. Bravo majstore...
Pjanic strijelac za LION, bravo Miraleme
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.