Takodjer , meni je vise ovo za najzalosnijih postova na forumuTeaM87 je napisao/la:Ne vidim sta je smijesno ?10.Skoro je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Evo budalice jedan klip pa ces sama skontati sta je smjesno...[youtube][/youtube]TeaM87 je napisao/la:Ne vidim sta je smijesno ?10.Skoro je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
![]()
Mi nikada odustati necemo...
-
zeljosampion
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:a meni najgore sto likovi prije 10 dana u statusu J*** bogove sunce alahe tespihe cabe a danas stavljaju kak je Allah samo jedan i cestitaju novu godinu
Inace na temi 'facebook'
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
@skoro
Da si imalo upucen i prije ratni fudbal znao bi kako je safet igrao, odigra 2 utakmice bude najbolji na terenu a onda slijedece 2 ne moze se sastavit s loptom, no necemo o tome ovdje.
Da si imalo upucen i prije ratni fudbal znao bi kako je safet igrao, odigra 2 utakmice bude najbolji na terenu a onda slijedece 2 ne moze se sastavit s loptom, no necemo o tome ovdje.
FKŽ !
Ja kao navijac Zelje ovo bi mogao reci , ali nije istina.Pa Susic je doktor fudbala bio,jedan od najvecih individualaca sto je bivsa Yuga imala !TeaM87 je napisao/la:@skoro
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Necemo na ovoj temi vise o tome mislim da nije mjesto...ima na temi sarajevo pocetak ove rasprave pa ako zelis mozemo tamo nastaviti. Samo cu ti reci da ga navijaci psg-a takodjer smatraju najboljim igracem svoje ekipe a znas ko je sve tamo igrao...A u PSG je dosao sa 28 godina i za tu ekipu postigao 85 golova...mislim upucen sam ja dovoljno...i presmjesno je govoriti da su novinari koji navijaju za fks proglasili ga najboljim igracem BiH svih vremena....TeaM87 je napisao/la:@skoro
Mi nikada odustati necemo...
- skyisthelimit
covjek ono rece i osta ziv
sto ti je strumf.
Inace ne treba obracati paznju na njihove gluposti, pusti kompleksase..
Inace ne treba obracati paznju na njihove gluposti, pusti kompleksase..
15.10 - 15.06 ...
al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
By:don_burza

svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
By:don_burza
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- underground
- Kontakt:
dziza_23 je napisao/la:Pa zar nisi cuo da sljedece sedmice prenose njegovu borbu protiv Klicka na FTV-u
doslo je do provale
EDIT: u pitanju je Adnan Catic, a dalje sami procjenite
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Pogresnog si citirao, ovaj dziza je bio ironican.
Vom Jäger zum Gejagten
- underground
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Pogresnog si citirao, ovaj dziza je bio ironican.
ako je tako onda pardoniram, mada nesto nisam siguran al et
UNITED CONVICTS ! ! !
Budi siguran 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Je l' moguce da je neko ovako nadaren?dino_velez je napisao/la:Pa kako moze igrat Balotelli? Dali nije dobijo zadnju tekmu crveni karton...
Zapanjen sam njegovom nepismenoscu.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Forum ‹ DRUŽENJE ‹ Diskusije < Najsmjesniji postovi na forumu!IgorBL je napisao/la:Je l' moguce da je neko ovako nadaren?dino_velez je napisao/la:Pa kako moze igrat Balotelli? Dali nije dobijo zadnju tekmu crveni karton...
Da nije ovo onaj d1no?IgorBL je napisao/la:Je l' moguce da je neko ovako nadaren?dino_velez je napisao/la:Pa kako moze igrat Balotelli? Dali nije dobijo zadnju tekmu crveni karton...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pozavidio bi mu i Zmaj od Sipova ...IgorBL je napisao/la:Je l' moguce da je neko ovako nadaren?dino_velez je napisao/la:Pa kako moze igrat Balotelli? Dali nije dobijo zadnju tekmu crveni karton...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ovo pitanje je smjesnije od citiranogTeaM87 je napisao/la:Ne vidim sta je smijesno ?10.Skoro je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nama 'vamo juznije najbolji igraci BiH svih vremena su Dusko Bajevic i Muhamed Mujic, ali nije ovo tema za pricu oko ovoga. Na ovoj temi uvijek neke digresije...
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja bar ne kontam ovu logiku, ali mozda je do menePolako, polako.... kud se zuris? Sto tebi sejk ne da para, il Six Alexu Fergusonu? Pa to je velika vjestina i skil da ti neko da para...ko se imalo razumije u pare zna da moras imati veliki rejting da ti neko da para....pogotov para i para...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.