PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Jednom, i za sva vremena cu ovo opet postaviti:
Jedno kolo traje od:
Ponedjeljka 00:00 h do Srijede 23:59 h
Onda sljedece traje od:
Cetvrtka 00:00 h - Nedjelje 23:59 h
Vise necu ponavljati, ako niste sigurni, imate temu sa pravilima !
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5035
Jedno kolo traje od:
Ponedjeljka 00:00 h do Srijede 23:59 h
Onda sljedece traje od:
Cetvrtka 00:00 h - Nedjelje 23:59 h
Vise necu ponavljati, ako niste sigurni, imate temu sa pravilima !
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5035
Trebalo bi sad pokušat završit kola uporedo sa 6. kolom do nedjelje i onda se baš uozbiljiti i ligu normalno nastaviti bez ikakvih zaustavljanja. Tko ne odigra pisat 3:0 protiv toga i sve tako, mislim da se do nedjelje može sve završiti, u pitanju je samo 10 minuta, to tko ne može da nađe u 2, 3 dana onda jbg.. Nek ni ne igra.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
iko zainteresovan za par utakmica?
sad odmah ?
jesam ja
Plivadon je napisao/la:iko zainteresovan za par utakmica?sad odmah ?
eu2 pw: ss.ba ime: Pliva
tu sam ja
-
nanek
Jbg ponavljam dok mi neko ne pomognenanek je napisao/la:nanek je napisao/la:HS kablovski net,
eh ovako juventus0244 i ja smo bili na team wieveru i on je nesto carko tamo,i sada mi ne pise vise da je greskka ono 5730 sada mi pise ovako.
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... ttrrt.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak mi kaze da je nekom ovo vec izbacivalo pa da se javi ako moze da mi pomogne,stim da sam iskljucio firewal i na jednom i na drugom pcu -Jer su mi 2 pca umrezena net kablom preko modema i rutera.Dakle Glavni modem ide za ruter a taj rater dijeli 2 kabla na jedan i drugi pc..
Ne znam sta je ali ova 2 dana me je**e drama znaci

Ako primjetiti neku grešku slobodno prijavite, ili ako vam nešto nije jasno
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
jedna prijateljska

-
nanek
nanek je napisao/la:Jbg ponavljam dok mi neko ne pomognenanek je napisao/la:nanek je napisao/la:HS kablovski net,
eh ovako juventus0244 i ja smo bili na team wieveru i on je nesto carko tamo,i sada mi ne pise vise da je greskka ono 5730 sada mi pise ovako.
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... ttrrt.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak mi kaze da je nekom ovo vec izbacivalo pa da se javi ako moze da mi pomogne,stim da sam iskljucio firewal i na jednom i na drugom pcu -Jer su mi 2 pca umrezena net kablom preko modema i rutera.Dakle Glavni modem ide za ruter a taj rater dijeli 2 kabla na jedan i drugi pc..
Ne znam sta je ali ova 2 dana me je**e drama znaci
a ebemu mater pa iskljuci firewall, antivirus ti sigurno blokira PES , ako imaš ono microsoftovo rješenje kao Av nezz kako se sad zove iskljuci pa vidi -.- vidiš valjda šta piše
i ubaci host, što me kopka da nisi host namjestio fino -.-
EDIT:
Hoćel iko da poigramo?
EDIT:
Hoćel iko da poigramo?
- Goalgetter
- Kontakt:
Virus zvani baksuzluk je zarazio i Sevillu

hahaha oj da si iskoristio penal gotovo bi biloGoalgetter je napisao/la:Virus zvani baksuzluk je zarazio i Sevillu![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jedna partija sokera ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
nanek
ama bolan iskljucio sam sve moguce od antivirusa,firevola,portova vako nako..ma sve mi pocrvenilo na ekranu,nije do togaaaaaaaaa..jos samo da iskljucim monitore na oba racunaraPlivadon je napisao/la:a ebemu mater pa iskljuci firewall, antivirus ti sigurno blokira PES , ako imaš ono microsoftovo rješenje kao Av nezz kako se sad zove iskljuci pa vidi -.- vidiš valjda šta piše
EDIT:
Hoćel iko da poigramo?
želil neko da odigramo koju?
E sad s kim igram 5 kolo i do kad se moze odigrati ??
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
OBAVIJEST:
Damirdeluxe je izbacen iz lige, a kao sto je prethodno odustao i apocalyps, slobodni su Stoke City i Paris SG u prvoj ligi. Kad se odigraju ove preostale utakmice 4. kola 2. SportSport.ba lige, prva dva plasirana igraca ce preuzeti ove klubove. (Puno ovisi o utakmici Bosniacum Lilium vs Zeka).
2 igraca koji ce upasti u Drugu ligu su:
- Mesa_Dzeko
- Plivadon
Igraci ce biti obavjesteni i putem PP-a, koji ce klub preuzeti.
Svi igraci koji preuzmu nove klubove, moci ce igrati tek od ponedjeljka.
Damirdeluxe je izbacen iz lige, a kao sto je prethodno odustao i apocalyps, slobodni su Stoke City i Paris SG u prvoj ligi. Kad se odigraju ove preostale utakmice 4. kola 2. SportSport.ba lige, prva dva plasirana igraca ce preuzeti ove klubove. (Puno ovisi o utakmici Bosniacum Lilium vs Zeka).
2 igraca koji ce upasti u Drugu ligu su:
- Mesa_Dzeko
- Plivadon
Igraci ce biti obavjesteni i putem PP-a, koji ce klub preuzeti.
Svi igraci koji preuzmu nove klubove, moci ce igrati tek od ponedjeljka.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ocu ja
jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.