FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lesi ce da vas kara kao i do sad ne boj se nista

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ZeLJooo je napisao/la:Lesi se vraca kuci 9.dio
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Škoro dobrodošao nazad nadam se po posljednji put.
Može on u ovoj ligi igrat još minimalno 4-5 godina, a uz njega imati još jednog mlađeg napadača, čist pogodak.
Može on u ovoj ligi igrat još minimalno 4-5 godina, a uz njega imati još jednog mlađeg napadača, čist pogodak.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Konacno,finaly Skorinjo dosao kuci gdje je najbolje
Nadam se da cemo po prvi put imati igrace koji ce odradit cijeli tok priprema(zimskih) i da nam se nece ponavljat da igraci dolaze pred sam pocetak polusezone a za odlaske volio bi i to da znamo ko ide a ko ostaje ali poznavajuci finansijsku situaciju tesko tu sta mozemo kad neki igrac dobije dobru ponudu,sve u svemu kad bi se od ovih mahalski
makar 2 ispunile (Vule i Arsenijevic) ja bi bio zadovoljan, samo mislim da je malo prevelika guzva u napadu,Skoro-Haskic-Djafic-Handjic-Obuca, de ba dajte kakve bekove ko sunce u januaru nam treba 
Nadam se da cemo po prvi put imati igrace koji ce odradit cijeli tok priprema(zimskih) i da nam se nece ponavljat da igraci dolaze pred sam pocetak polusezone a za odlaske volio bi i to da znamo ko ide a ko ostaje ali poznavajuci finansijsku situaciju tesko tu sta mozemo kad neki igrac dobije dobru ponudu,sve u svemu kad bi se od ovih mahalski
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vidi komsinica sto su se prepale
ps. Skoro broj 10 !
Ovo ce biti dobro proljece predosjecam
ps. Skoro broj 10 !
Ovo ce biti dobro proljece predosjecam
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 01 dec 2011, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- Giallorossi
- Kontakt:
NeprocnjenjivoHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
ps. Skoro broj 10 !
Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vi ste divovi. Minus sestSarajlijc@ je napisao/la:Lesi ce da vas kara kao i do sad ne boj se nista![]()
samo da vam opet voz ne napravi a zajko vam ode a sad muntate Kojaševića hahahaha zavisti nikad kraja ali eto opet vi ste prvi i uzeli ste i turnir a hočete da puknete od muke zbog Alena Pegambera a da li bi vi voljeli da je kod vas onda ne bi bio loš je li!??????Elegant je napisao/la:Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dobrodosao Alene
...jest mi drago...svaka cast za upravu,bilo bi jos dobro ako bi Vule doso... 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nisam od tebe navikao na ovako glupu izjavu,a jos manje da se obazires na glupe komentare.Alen je realno ime u nasoj ligi,i naravno da se od njega uvijek ocekuje puno.Glupe izjave su mi da on ne moze,jer je slicno bilo izjavljivano za Zajka Zebu.Kakav god da je on je pojacanje i dobar potez,koji realno bio i ocekivan.sekac je napisao/la:samo da vam opet voz ne napravi a zajko vam ode a sad muntate Kojaševića hahahaha zavisti nikad kraja ali eto opet vi ste prvi i uzeli ste i turnir a hočete da puknete od muke zbog Alena Pegambera a da li bi vi voljeli da je kod vas onda ne bi bio loš je li!??????Elegant je napisao/la:Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- eliminator
- Kontakt:
vi pravite voz a mi cemo osvajat trofejesekac je napisao/la:samo da vam opet voz ne napravi a zajko vam ode a sad muntate Kojaševića hahahaha zavisti nikad kraja ali eto opet vi ste prvi i uzeli ste i turnir a hočete da puknete od muke zbog Alena Pegambera a da li bi vi voljeli da je kod vas onda ne bi bio loš je li!??????Elegant je napisao/la:Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()
Isto ko da vam je dosao Ronaldo, a ne sada jedan prosjecan igrac, koji NEKAD bio talenat, a sta je sad to ce te vidjeti.Jos da vam dode Hota i osvojit ce te ligu. Lesi se vraca kuci.sekac je napisao/la:samo da vam opet voz ne napravi a zajko vam ode a sad muntate Kojaševića hahahaha zavisti nikad kraja ali eto opet vi ste prvi i uzeli ste i turnir a hočete da puknete od muke zbog Alena Pegambera a da li bi vi voljeli da je kod vas onda ne bi bio loš je li!??????Elegant je napisao/la:Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()
- diplomatija
- Kontakt:
Vidi, vidi, neka euforija zahvatila divove, da necete mozda jurisati na sve trofeje ove godine

Olimpik marsej,gak,rijeka ,meksiko,neki švicarac ni u jednom klubu nije bio starter ,toliko o velikom talentu sa koševa.
ma ebi ga kralj se vratio niko ne govori o titulam ali pogledajte se i vidite šta pišete čast izuzecima ne date ama baš ni da se radujemo povratku našeg idola a ko zna šta če biti do kraja mada imate solidnu prednost a bar da voz provozamo ako ne može titula nije ni to loše samo vi ste malo rano već ukalkulisali duplu krunu videjet če se na kraju a realnost je da se naš car vartio to je fakt isto kao i to da ste vi (na našu žalost) trenutno prvi! BARBAREZ izvini jarane da je Bog dao više takvih kao ti i Dinolj češče bi pisai ali ovako odoh opet u ilegalu i čitanje izvinjavam se svima ako sam koga uvrijedio
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 dec 2011, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- SarajlijaTM
haj vala nek ste i vi malo zivnuli,mozda sad budete vise volili svoj klub nego sto mrzite zelju 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Citiram jednog trenera(zaboravih ko je) "Veceg talenta i jos veceg ne radnika nisam vidio"
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, laznokrilo, muhamedhulk i 13 gostiju.