FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 02 dec 2011, 01:18

Saurman je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Za nase lige su najbolji takvi kod kojih znanje nije upitno i plus iskusni. I Almir Turkovic je presjedio pola godine i nabio kile ali je opet nakon toga guzio 2 godine po ovoj ligi...
Škoro nije mogao izboriti mjesto u dugoligašu iz Meksičke lige a u upravi Sarajeva ga najavljuju kao veliko pojačanje. :mrgreen:
Jesu li vratili Avdića ...ah da on već igra. :lol:
Ja sam vec pisao a i ovaj PL BIH je nesto slicno potvrdio.
Skoro je u to vrijeme bio najtalentovaniji igrac.Od njega se ocekivalo da bude bas kao sto on rece nas Dzeko.
Mnogo stvari se poklopilo protiv njega.Povrede,novi trener u Marseju(imate vise info na netu, potrazite malo).Bilo je i drugih pritisaka na njega i jednostavno velika karijera koju je mogao imati je propala.
Poslje toga skoro pa nigdje nije mogao igrati prvu postavu ali kad god bi se vracao u Sarajevo zabijao bi po 15 golova u sezoni.
Njemu je 30 godina a Obuci 33.Obuca zabija po stare dane ko velki.Skoro kao mnogo bolji igrac i tri godine mladji sigurno moze zabijat vise od njega.Neka mu pola godine da se vrati u formu a sljedece dvije.

To kazes da Skoro nebi bio pojacanje Zelji? Ili bilo kojem timu u PL ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2011, 01:21

Bas briga Skoru uzeo je milion dolara i sad nek na miru zavrsi karijeru 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 dec 2011, 01:28

samosarajvo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Za nase lige su najbolji takvi kod kojih znanje nije upitno i plus iskusni. I Almir Turkovic je presjedio pola godine i nabio kile ali je opet nakon toga guzio 2 godine po ovoj ligi...
Škoro nije mogao izboriti mjesto u dugoligašu iz Meksičke lige a u upravi Sarajeva ga najavljuju kao veliko pojačanje. :mrgreen:
Jesu li vratili Avdića ...ah da on već igra. :lol:
Ja sam vec pisao a i ovaj PL BIH je nesto slicno potvrdio.
Skoro je u to vrijeme bio najtalentovaniji igrac.Od njega se ocekivalo da bude bas kao sto on rece nas Dzeko.
Mnogo stvari se poklopilo protiv njega.Povrede,novi trener u Marseju(imate vise info na netu, potrazite malo).Bilo je i drugih pritisaka na njega i jednostavno velika karijera koju je mogao imati je propala.
Poslje toga skoro pa nigdje nije mogao igrati prvu postavu ali kad god bi se vracao u Sarajevo zabijao bi po 15 golova u sezoni.
Njemu je 30 godina a Obuci 33.Obuca zabija po stare dane ko velki.Skoro kao mnogo bolji igrac i tri godine mladji sigurno moze zabijat vise od njega.Neka mu pola godine da se vrati u formu a sljedece dvije.

To kazes da Skoro nebi bio pojacanje Zelji? Ili bilo kojem timu u PL ?
Prije nekoliko godina na pitanje zašto ne igrate u Marseju Škoro odgovara : "a igra tamo neki Drogba" :lol:
Za drugi bold nadam se da se šališ , Željo ima mlad tim i oslanja se na svoju školu koja radi izvanredno.Džeko,Štilić,Zeba,Šehić....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 dec 2011, 01:32

ne izmišljaj, Drogba i Škoro nisu bili u Marseju u isto vrijeme. A Škoro će da po 4 put prekuca ovu ligu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 02 dec 2011, 01:35

Za dobrim konjem se prašina diže.Smarate sa tim provokacijama i glupostima,ima nas koji hoćemo da pročitamo nešto pametno ovdje.Vidjećemo sve,ima još da se igra i pokažu neke stvari.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2011, 01:41

Valjda cemo moci i na ovog Celigiju moci ozbiljno da racunamo. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 dec 2011, 01:44

Sarajlijc@ je napisao/la:Valjda cemo moci i na ovog Celigiju moci ozbiljno da racunamo. ;)
ja mislim da bi ozbiljnije na tebe racunali da sad potpises za sarajevo, nego na njega, zivi bili, pa vidjeli
Za zivot cijeli!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 dec 2011, 07:27

nema me nekoliko dana na forumu. otvaram temu, hrpa strumfova! kontam pogrijesio sam nesto, da nije neka druga tema u pitanju.. ma nije ipak je tema fks...vidim milion strumfova vazi, po obicaju oni najbolje znaju sta valja a sta ne valja za neki klub... hajde rek'o, dobro je sto se barem brinu :D

p.s. skoro je mogao i ranije rijesiti papire ali znate kako se kaze - cemu vrijeme, tome vakat ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 dec 2011, 08:22

Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 11:14

UPS je napisao/la:nema me nekoliko dana na forumu. otvaram temu, hrpa strumfova! kontam pogrijesio sam nesto, da nije neka druga tema u pitanju.. ma nije ipak je tema fks...vidim milion strumfova vazi, po obicaju oni najbolje znaju sta valja a sta ne valja za neki klub... hajde rek'o, dobro je sto se barem brinu :D

p.s. skoro je mogao i ranije rijesiti papire ali znate kako se kaze - cemu vrijeme, tome vakat ;)
Kad ste nekad davno bjezali svima minus osam nema gdje vas nije bilo na forumu,pa onda od osvajanja titule, duple krune, Pliseka kao velikog stratega i uprave koja je obezbjedila sve za novi pehar i od jednom vi polako na plus sest itd. Sad vas nema nigdje pa vam strumfovi kao na temi, jer vasi navijaci su u misijim rupama dok opet ne savladate Gosk ili Slaviju. Dobar je Skoro pomoci ce vam u borbi za sredinu tabele, to je realnost. Isto ste tako dizali Pliseka, a on bi mogao biti i Fisek. ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 11:24

ado-hz je napisao/la:Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.
ima halilovic a znas kakav je mozda su obuca i kojasevic samo bolji od njega :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 dec 2011, 11:28

astra1922 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Pitanje za navijace Zvijezde Gradacac.....ima li u vasoj ekipi neki mladi Halilovic i ako ima da mi kazete kakav je.
Onda bolje da sutim i ne kazem sto sam ovo pitao :cry: :cry: :cry:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 dec 2011, 11:46

Saurman je napisao/la:
Prije nekoliko godina na pitanje zašto ne igrate u Marseju Škoro odgovara : "a igra tamo neki Drogba" :lol:
Za drugi bold nadam se da se šališ , Željo ima mlad tim i oslanja se na svoju školu koja radi izvanredno.Džeko,Štilić,Zeba,Šehić....
Ja cu ti jos jednom postavit pitanje.
Je li mislis da vam Skoro nebi bio pravo pojacanje?Odgovori sa da ili ne

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 dec 2011, 13:07

samosarajvo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Ja cu ti jos jednom postavit pitanje.
Je li mislis da vam Skoro nebi bio pravo pojacanje?Odgovori sa da ili ne
Da je bilo koji trener u Želji osim Amara, Škoro bi bio pojačanje. S obzirom da se radi o Amaru, na to ti pitanje niko tačno ne bi mogao odgovoriti. Amar cijeni rad i disciplinu i ukoliko bi se Škoro nešto **** iste sekunde bi ga pomnožio sa nulom, kao što je pomnožio mnogo veće face od Škore, kao npr Nermina Šabića ili Kenana Hasagića. Stančeski je ekstra znalac, slično kao Zeba, a igraće tek onda kada Amar procjeni da se ne ****.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 13:16

ado-hz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Onda bolje da sutim i ne kazem sto sam ovo pitao :cry: :cry: :cry:
pa reci znamo mi da je na meti sarajeva ali nema nista od toga nemate vi para za ostetu

Nova sezona nova nafaka

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 dec 2011, 13:20

Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ??? :D ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 02 dec 2011, 13:25

vecaveca je napisao/la:Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ??? :D ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !
inace moj komsija i prije svega dobar prijatelj :D bicu realan pa reci..Dzenan je strasan tehnicar , momak zna igrati lopte...imao sam priliku zajedno s njim trenirati 5 godina...kao i sa bracom handzic A i K...i mogu slobodno reci da je bolji od obojice...mali nogomet prekucao :D...a za veliki ima potencijala i dobrog materijala...abd..drago mi je sto potpisao...da ne bude da hvalim komsiju...vidjet cete u narednom periodu :D

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 dec 2011, 13:39

GriFFoNi je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:Jel Dzenan Celigija potpisao zna li neko 100 % ??? :D ako je istina to je super jucer sam ga spominjao !
inace moj komsija i prije svega dobar prijatelj :D bicu realan pa reci..Dzenan je strasan tehnicar , momak zna igrati lopte...imao sam priliku zajedno s njim trenirati 5 godina...kao i sa bracom handzic A i K...i mogu slobodno reci da je bolji od obojice...mali nogomet prekucao :D...a za veliki ima potencijala i dobrog materijala...abd..drago mi je sto potpisao...da ne bude da hvalim komsiju...vidjet cete u narednom periodu :D

jel potpisao 100 % ?????? da jako je dobar i sa svim se slazem sto si rekao ali bas !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 13:52

vecaveca je napisao/la:
GriFFoNi je napisao/la:

jel potpisao 100 % ?????? da jako je dobar i sa svim se slazem sto si rekao ali bas !
eto potpisao je imat ce te karte gratis :D

Nova sezona nova nafaka

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 dec 2011, 13:54

gdje pise da je potpisao ? hvala ne trebaju gratis karte bitno je da on daje najbolje sto zna Sarajevo kao i svi drugi ;) :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, skoJaa, trunks1946, vedinjo98, VolimoSarajevo i 57 gostiju.