Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Hahaha
Bjež odo spavat,a ti nemoj virit toliko često na moj profil postaćeš ovisan

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
oj bem ti mamurluk....
pa valja vakav nikakav na faks
pa valja vakav nikakav na faks
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Traži od 7474 u Calciu po imenu Ibracadabra.Bianconeri1988 je napisao/la:Što me nervira ovaj jaran!?
Studira u Napulju i obečao mi donjeti dres i neće da mi donese od Juventusa već od glupog Lavezzija...![]()
![]()
Jel ba!? Niste mi odgovorili, možete li vi upisati status na fb? Ili postaviti sliku?
Il club più' titolato al mondo.
Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAH!
Vjeru sam iŽnjeg iŠĆero.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjeru sam iŽnjeg iŠĆero.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jimmy gdje me nađe

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pozdrav radni narode..Imal igdje ikoga zivog???haha
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima kanimo se u skolu da idemoHasse je napisao/la:Pozdrav radni narode..Imal igdje ikoga zivog???haha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vi sto se skolujete,imate opravdanje.hehehe
- Emir ZENICA
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... 11201135#3" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramota jarane,sramota !
@ tmac
Kako prodje juce ?
Sto Zule nije isao ?

Sramota jarane,sramota !
@ tmac
Kako prodje juce ?
Sto Zule nije isao ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Zna li neko jel mirc jos uvijek u funkciji
da vidim imal kakvih milfaca za mene ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Jel baš TOPharry_90 je napisao/la:
Jbmu misa ja zaboravio odakle sida znas da je zasad omjer 8 cura i 6 muskaraca,od toga dvije single,a svaka je top,pa ti izaberi sebi jednu ..sam da znas nema nista prije braka
papče opet si me nešto spominjao
jbt njih imaš li kaki Singlova
Šta ovo laže ovaj Lebron ,on da se napije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
eh momci, aj pomozite, ima na pofalicima neki hotel izdaje teniska i fudbalsko igralište pod balonom..
blizu neke bivše kasarne, kampusa, šta već..
znal neko ime tog hotela, il još bolje broj
eo i gdje se to nalazi

samo je sad pokriven balonom
znal neko ime tog hotela, il još bolje broj
eo i gdje se to nalazi

Nil Satis Nisi Optimum
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imas na pofalicima u kampusu teren, valjda na to mislis, ali ti ja to ne bih preporucio, jer je teren uzasanNumber1 je napisao/la:eh momci, aj pomozite, ima na pofalicima neki hotel izdaje teniska i fudbalsko igralište pod balonom..
znal neko ime tog hotela, il još bolje broj![]()
eo i gdje se to nalazi
Za zivot cijeli!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hotel Italia ili Palas
Volim te Celik ! ! !
sad sam saznao da je to valjda nešto dio univerziteta u sarajevu, kampus..
al eto ako teren ne valja ništa.. Šta još znate od dvorana, osnovnih škola, bilo čega da se igra lopte
ja znam za Vistafon, Fis, Mercator, Delminium i ovaj Kampus
aj pomozite pls
al eto ako teren ne valja ništa.. Šta još znate od dvorana, osnovnih škola, bilo čega da se igra lopte
aj pomozite pls
Nil Satis Nisi Optimum
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fis ti je najbolji sto se toga tice, samo sto sad ne mozes, zima je, u vistafonu nije lose, samo je teren malo manji nego inace, na kosevu su oba terena propala, al bukvalno, ne mozes ni na jednom igrati kvaltietno, imas jos na stupu cini mi se, to mi je jaran rekao neki dan, al nisam skontao gdje tacno, nisam ja dole igraoNumber1 je napisao/la:sad sam saznao da je to valjda nešto dio univerziteta u sarajevu, kampus..
al eto ako teren ne valja ništa.. Šta još znate od dvorana, osnovnih škola, bilo čega da se igra lopte![]()
aj pomozite pls
Za zivot cijeli!
ja msm da je to ovaj delminum, negdje u doglodama kod stupa, bogu iza noguThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fis ti je najbolji sto se toga tice, samo sto sad ne mozes, zima je, u vistafonu nije lose, samo je teren malo manji nego inace, na kosevu su oba terena propala, al bukvalno, ne mozes ni na jednom igrati kvaltietno, imas jos na stupu cini mi se, to mi je jaran rekao neki dan, al nisam skontao gdje tacno, nisam ja dole igraoNumber1 je napisao/la:sad sam saznao da je to valjda nešto dio univerziteta u sarajevu, kampus..
al eto ako teren ne valja ništa.. Šta još znate od dvorana, osnovnih škola, bilo čega da se igra lopte![]()
aj pomozite pls
trebam za sutra nešto da skontam, volio bih neku dvoranu sa parketom, zvao gazzaz, mercator, ovi prvi prestali izdavat, mercator pun do proljeca, Fis hladno, vistafon popunjeno.. ne znam više gdje
najbolje neke škole, al ne znam gdje golovi imaju
Nil Satis Nisi Optimum
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pokusaj u ledenoj dvorani na skenderiji, ne znam broj, nazovi informacijeNumber1 je napisao/la:ja msm da je to ovaj delminum, negdje u doglodama kod stupa, bogu iza noguThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fis ti je najbolji sto se toga tice, samo sto sad ne mozes, zima je, u vistafonu nije lose, samo je teren malo manji nego inace, na kosevu su oba terena propala, al bukvalno, ne mozes ni na jednom igrati kvaltietno, imas jos na stupu cini mi se, to mi je jaran rekao neki dan, al nisam skontao gdje tacno, nisam ja dole igraoNumber1 je napisao/la:sad sam saznao da je to valjda nešto dio univerziteta u sarajevu, kampus..
aj pomozite pls![]()
trebam za sutra nešto da skontam, volio bih neku dvoranu sa parketom, zvao gazzaz, mercator, ovi prvi prestali izdavat, mercator pun do proljeca, Fis hladno, vistafon popunjeno.. ne znam više gdje![]()
najbolje neke škole, al ne znam gdje golovi imaju
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Probaj KSC na Ilidži, slobodan je ja mislim onaj termin subotom u pola 10 navečer...Nisam siguran, ali pokušaj, znam da je moja raja prije igrala taj termin pa je prestala...
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
HAHAHAHAH, da cujete sta sam sanj'o,
sanjam ja da sam na ss.ba forumu i na ovoj temi ja napisao adminu da me banuje, i on me ban !
sanjam ja da sam na ss.ba forumu i na ovoj temi ja napisao adminu da me banuje, i on me ban !
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.