juznjak> je napisao/la:
Morel kakvo obrazlozenje

sto se tice Bundeske ...hm , kako sinoc OM isamara sampiona te drzave

taj isti OM nije iste kvalitete kao Lyon ili PSG. Varaju se oni koji misle da Bundes liga napreduje ,ne napreduje BL koliko je nazadovala Seria A ,ali mislim da ista ta Seria A lagano se dize ,Napoli igra jako dobro u najtezoj grupi,ocekivati je da ce Talijani imati 3 predstavnika medju 16 najboljih,dok ce od njemackih klubova vjerovatno samo Bayern proci.
Sad vjerovo ti meni ili ne, nisi na lošem tragu samo su ti dokazi na ništa. To kaj je marsej više nego sretno dobio BvB ili što Napoli gura dobro u skupini smrti ili to kaj će SERIA A imati 3 kluba u 16 najboljih a BUNDESLIGA samo jedan ti nije dokaz onog kaj ti tvrdiš.
Recimo da se dogodi to da Man City ne prođe skupinu kao što ti predviđaš da će se dogoditi i da recimo BvB dođe sebi i prođe svoju skupinu a Arsenal ispadne, da li bi tebe to nagnalo da misliš kako je EPL u padu? Ja ti mam velim da nebi
Stvar je samo u kupovnoj moći, PR-u, glasnoći transfera, zvijezda, igrača i PARMA. I u tome je SERIA A nasprem BUNDESLIGE u ovom prelaznom roku pokazala zube, ništa više.
Ti si već odlučio da je napoli nakon samo dvije tekme i osvojenih 4 boda, već prošao tu svoju skupinu

Pa ne ide to baš tak. Bude li Bayern ozbiljno pristupio utakmicama protiv napolija, obrisat će sa njima pod i Napoli će se jako brzo naći u jako teškoj poziciji i ti ćeš si malo razmisliti o ovim rječima koje si tu napiso. Vidim ti si jednu usporedbu dvije lige, njihova nadmetanja, 100 utakmica, par godina, sveo samo na te dvije utakmice te na činjenicu da si ti svoju odluku donio u RUJNU!!! Sad dobro razmisli kolika je takva tvrdnja opasTna i neutemeljena...Ne sastoji se liga samo od 3 momčadi, kao prvo

Te se liga definitivno ne mjeri po tome koliko ćiji timovi osvoje bodova u Ligi Prvaka. Uz to ti još zaboravljaš činjenicu da Milan i Inter imaju podosta bolje koeficijente od BvB-a i Leverkusena. Bi te j apitao kako bi se stvari odvijale kada bi Inter recimo bio u BvB-ovoj skupini, a Milan u Leverkusenovoj. A kad smo kod toga, što si zaboravio od koga je Inter doma izgubio svoju prvu utakmicu? Ako ti je BUNDESLIGA SKUPNO u Europi bolja od SERIE A već 5 godina, onda ti nakon samo 2 kola koja su odigrana u LP i LE nemreš donositi takav zaključak a da to drži vodu. Samo se sjeti od kojih klubova su ispali Palermo i Roma iz lige Uefe. Jedan je bio švicarski DRUGOLIGAŠ, dok drugom ne znam ime
A kad smo već kod odljeva igrača to se događa i u SERIJI A, samo kaj neki još imaju para pa uspiju nekaj dovesti. Pogledaj jedan Udinese kako je očerupan, pa je Palermu otišao najbolji igrač i to u Francusku ligu (ajde to baš i nije od mene fer da ih tako sprdam jer PSG je ipak sad sila), al opet Palermo je izgubio igrača i još im je Milan hapio jednog jako važnog...Jesam li koga zaboravio? E da Anži je maznuo Interu Etooa, najveću zvijezdu talijanskog nogometa i najboljeg napadača. Neki bi rekli to je bio dobar posao Intera, a ja ću vam reći, na kaj je to Inter spao da su poćeli razmišljati o dobri poslovima. Ajde još bi se nekak složio sa tim dobrim poslom da su oni hapili neku ŠPEK zamjenu, ali oni su doveli Forlana što je za nasmijati...
Čekaj samo da vidiš kad se talijani uzjebu i shvate da im od slijedeće sezone samo 3 predstavnika ide u LP i kada jedan od ta 3 ne budu Milan, Inter ili Juve
Niti SERIA A toliko ne nazaduje niti napreduje kak ti misliš niti je to tako kod BUNDESLIGE. Istina je negdje u sredini. Kolko je SERIA A nazadovala toliko je BUNDESLIGA bolja te je to razlog zašto ih je prešišala po koeficijentu. OK SERIA je poćela sada da nešto muti, dok je bUNDESLIGA dosta toga izgubila bez da je nešto dovela. Samo rezultati svega toga neće se moći očitati sada, niti na kraju ove sezoe. Za to će ipak trebati malo duže vremena jer takve stvari se nemjenjaju preko noći!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"