ne bi sad da nesto puno pametujem ali nadji podatak prije rata za celik i napisi mi prosjek ,tm84 je napisao/la:na drugom forumu pisu cifre oko posjeta u 80im godinama... zeljo je u sezonama pod ivicom pa i kasnije imao identicnu prosjecnu posjetu kao i danas... znaci 4-5000... osim velike cetvorke i sarajeva, protiv drugih timova zeljo je kao i ostali klubovi kusuro gledaoce po 3000... znaci nista se nije promjenilo od tada... sta zalite... s obzirom na kvalitet lige i selima gdje moramo igrati... super je posjeta... kvalitetom nismo ni z 5. njemacku ligu...LudLo 4 je napisao/la:Ma liga je dosta nekvalitetna,igras sa nekim selima i tako,pa vidite i Dinamo,Hajduk,jedino eto Zvezda sto odudara a i to zato sto Zvezda ima 15.000 zaludjenika sigurnih a Zeljo 4.000,Sarajevo isto... kad poraste kvalitet porasti ce i posjeta
ja kada na osnovu snimaka koje sam pregledao vidim da je na bilinom bilo 10 do 12 hiljada protiv srednjih ekipa.
protiv zvezde partizana uvijek najvise oko 25 30 hiljada pa ako imas podatak o posjeti na bilinom prije rata bio bih ti zahvalan da mi posaljes