Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Rooney cist crveni trebao dobiti, ali eto sudija mu progledao kroz prste, a sa druge strane cist penal za Man utd prije 20ak minuta...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ma ne fali vama Ronaldo i Tevez strsano igrate bez njih
evo pregazili ste Burnley 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
nama fali alonso ali vama ronaldo i tevez puno vise faleee
Dobar je Burnley

- el-fighter
- Kontakt:
Šta je ovo izgubili ste od Burnleya 1:0. Gledao sam manji dio utakmice preko neta i moglo se vidjeti da je Mančester dominirao, ali nikako da uguraju loptu u gol. Burnley se dobro branio i pokazao da ima kvaliteta za najjaču ligu na svijetu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Fali im Tevez , Berbatov zive veze nema, Owen tako-tako ... ma Ferguson škot, kao da je njegov Man Utd pa stedi nece nikog da dovede ... evo sad malo da vidim lvpool joj rumuna bogova sve prenose...Torres_9 je napisao/la:nama fali alonso ali vama ronaldo i tevez puno vise faleee
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ponavljam :
Fale Christina i Tevez.....
A vi pisite sta hocete...
Fali i nama Alonso, ali vama fale Christina i Tevez...
Fale Christina i Tevez.....
A vi pisite sta hocete...
Fali i nama Alonso, ali vama fale Christina i Tevez...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- majestic24
- Kontakt:
Jos je 10 dana do kraja prelaznog roka. A manchester ima "samo"70 mill FUNTI za pojacanja. Nce faliti Ronaldo a ni Tevez. Gubili smo mi i kad su oni bili tu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jbg ne mogu da vjerujem da su izgubili ali jbg nisu imali sreće
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Bravo! Možete vi bez cristiana i carlosa. .obezbijediti europsku ligu. . .
kakva je ovo bruka ,ljudi?? 

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

pa mogu izboriti Europsku ligu mogu mogukenank7 je napisao/la:Bravo! Možete vi bez cristiana i carlosa. .obezbijediti europsku ligu. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Vidi ih sto su se odmah iskupili da kokodacu.
Samo jos Sugar fali.
Plasio sam se ove utakmice, jer Unitedu uvijek na pocetku sezone neki ovakvi noobovi uzmu bodove. United je najgori starter vec godinama. Neka sada kokodace ko hoce i neka se naslađuje. Prosla sezona je mnogo gore pocela, pa onda... A zna se sve, ne moram nista pricati. Ne zelim se raspravljati s nekim ko misli da klub zavisi od dva igraca.

Plasio sam se ove utakmice, jer Unitedu uvijek na pocetku sezone neki ovakvi noobovi uzmu bodove. United je najgori starter vec godinama. Neka sada kokodace ko hoce i neka se naslađuje. Prosla sezona je mnogo gore pocela, pa onda... A zna se sve, ne moram nista pricati. Ne zelim se raspravljati s nekim ko misli da klub zavisi od dva igraca.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Trasimaco glavu gore, bice bolje... Stvarno mi je zao Uniteda kad im neki klubic (klub od milja) uzme bodove. Da mi je sad znati uzivas li u patnji. Jbg sad ce secer, nije jos pregledao tekme! ! !

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jest bruka ali svaki put na startu kiksamo ali zato na kraju završimo na prvom mjestukenank7 je napisao/la:Bravo! Možete vi bez cristiana i carlosa. .obezbijediti europsku ligu. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Care, to je moj tekst. A koliko znam nemas otkupljena autorska prava. Valjda neki ne znaju nista svoje napisati.omerbavarac je napisao/la:@Trasimaco glavu gore, bice bolje... Stvarno mi je zao Uniteda kad im neki klubic (klub od milja) uzme bodove. Da mi je sad znati uzivas li u patnji. Jbg sad ce secer, nije jos pregledao tekme! ! !![]()

- majestic24
- Kontakt:
'ebati ih drug. Samo brine me onaj Berbatov,sve mu ne ****,40 mill je placen,a vuce se po terenu ko pizda. Ako prosle godine se nije uspio dokazati pored ronalda,ev sad ima vise prostora u igri,i opet je isti. Od danas Rooney sutira penale.Trasimaco je napisao/la:Vidi ih sto su se odmah iskupili da kokodacu.Samo jos Sugar fali.
![]()
Plasio sam se ove utakmice, jer Unitedu uvijek na pocetku sezone neki ovakvi noobovi uzmu bodove. United je najgori starter vec godinama. Neka sada kokodace ko hoce i neka se naslađuje. Prosla sezona je mnogo gore pocela, pa onda... A zna se sve, ne moram nista pricati. Ne zelim se raspravljati s nekim ko misli da klub zavisi od dva igraca.![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ne zavisite od 2 ,nego od 1 . . .Trasimaco je napisao/la:Vidi ih sto su se odmah iskupili da kokodacu.Samo jos Sugar fali.
![]()
Plasio sam se ove utakmice, jer Unitedu uvijek na pocetku sezone neki ovakvi noobovi uzmu bodove. United je najgori starter vec godinama. Neka sada kokodace ko hoce i neka se naslađuje. Prosla sezona je mnogo gore pocela, pa onda... A zna se sve, ne moram nista pricati. Ne zelim se raspravljati s nekim ko misli da klub zavisi od dva igraca.![]()

ko će sad uzeti MU na svoja leđa?? Rooney??

So cheer us on through the sun and rain

Jesi siguran da imate te pare a dugova nemate nikako.Zivi bili pa vidjeli hoceli ikoga dovestimajestic24 je napisao/la:Jos je 10 dana do kraja prelaznog roka. A manchester ima "samo"70 mill FUNTI za pojacanja. Nce faliti Ronaldo a ni Tevez. Gubili smo mi i kad su oni bili tu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocekivao sam da ces se sjetiti svog teksta... Hahahaha, nemoj sta hatorit. Jbg znam da ti je tesko, sad ce biti frka braniti United, ali sta ces. Do vikenda izdrzi, ako igraju za vikend, pa mozda i pobijede...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bice mi frka braniti United?omerbavarac je napisao/la:Ocekivao sam da ces se sjetiti svog teksta... Hahahaha, nemoj sta hatorit. Jbg znam da ti je tesko, sad ce biti frka braniti United, ali sta ces. Do vikenda izdrzi, ako igraju za vikend, pa mozda i pobijede...![]()

OK brate, samo nastavi! Prepustam te tom tvom uzitku.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.