hajde pocnite vise jbt

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
nikad nas nije bilo a ja svako EP i SP pratim, budalaStivi_Dzi je napisao/la:Šta će te ovo gledat kad nas nema
nisam nikad navijo za njemce ali sad hocu makar u jednoj utakmici, kaze komentator ne treba biti maliciozan, e ja jesam vala u ovom trenutku i navijo sam da portugal dobije ovaku grupu...a ni francuzi bi se mogli namucitiFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ah ti lijepi Njemci, uvijek nađem razlog da navijam za njih na turniru![]()
Ne cijenis bas Engleze, aa?tm84 je napisao/la:poljaci i ruse prolaze prvu grupu
holandija i njemacka drugu grupu
spanija i italija trecu grupu
ukrajina i francuska cetvrtu grupu
bas sam se nadao da ce nijemce smjestiti u grupu A, jbg...
U ovoj grupi jedino ce navijacice dominiratScof1eld je napisao/la:GRUPA A: POLJSKA ; GRCKA ; RUSIJA ; CESKA
nikad me englezi nisu impresionirali, jedino 1996, ali znamo sta se desilo tada...geronimo je napisao/la:Ne cijenis bas Engleze, aa?tm84 je napisao/la:poljaci i ruse prolaze prvu grupu
holandija i njemacka drugu grupu
spanija i italija trecu grupu
ukrajina i francuska cetvrtu grupu
bas sam se nadao da ce nijemce smjestiti u grupu A, jbg...![]()
Da, Nijemci se nadali nekoj grupi koja se igra u susjednoj Poljskoj (jer su tamo i smjesteni, Danzig, ako se ne varam). Raspored takodjer nije najbolji. Protiv (na papiru) najslabijeg protivnika (Danska) igraju u trecem kolu.
ma ukrajina je najgora ekipa na ovom prvenstvu.. pogledaj klubovepanties je napisao/la:grupi B samo francuska fali na mjesto danske, pa da pravda bude zadovoljena. al ajd, mozda ih izbace ukrajinci..
ma znam, al wishful thinking. koji su to sreckovici, nevjerovatno.Scof1eld je napisao/la:ma ukrajina je najgora ekipa na ovom prvenstvu.. pogledaj klubovepanties je napisao/la:grupi B samo francuska fali na mjesto danske, pa da pravda bude zadovoljena. al ajd, mozda ih izbace ukrajinci..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.