Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
Sve je to ok, samo nemojte nikada Jeger i mlijeko mjesati (bila je i stvar opklade).
. **** votku, i sve ostale stvari, nikad mi nije tako lose bilo

Prvi put miješo pivu i votku i oborio rekord u povraćanju, povratio 9 puta, već sam vidio svjetlo na kraju tunela.Limuntos je napisao/la:a jbg, postao si ovo par minuta prije 8harebianconero je napisao/la:Ako neko moze stic do klade do 8 neka trci, imam dojavu, nasao na netu. Idite na temu kladionice![]()
![]()
@bargcavi sto svi mrzite votku ?
Drugi put đus votka ono fin ukus može se puno popit, ali posle...
DRUG NEBI TI PUNCA
Inace ne pijem ...ali imam osjecaj da kad bi probo đus votku da bi se zaraziobagrcavi je napisao/la:Prvi put miješo pivu i votku i oborio rekord u povraćanju, povratio 9 puta, već sam vidio svjetlo na kraju tunela.Limuntos je napisao/la:a jbg, postao si ovo par minuta prije 8harebianconero je napisao/la:Ako neko moze stic do klade do 8 neka trci, imam dojavu, nasao na netu. Idite na temu kladionice![]()
![]()
@bargcavi sto svi mrzite votku ?![]()
![]()
![]()
Drugi put đus votka ono fin ukus može se puno popit, ali posle...
E moj T-MAČE ne znaš ti pit ko tvoj kolega Bosco pa se ujutru nikad ne mahmura nego ono ustaneš sasvim normalan. :ugeek: Inače ja koliko god da popijem ujutru ne mahmuram, nego sam najnormalniji isto da nisam kapi. Medicinski fenomen. :ugeek:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nabijem ja vas sve 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zna li neko u cemu je fazon alkoholicari,skidam preko utorenta nesto i brzina slanja mi je duplo brza od brzine primanja u cemu je fazon ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise..
Racq,lik usitni stoju,i na tri ture ode cvaja,sljedece tri,i izgubi petobu ukupno..Kaze,jbt od ovog nea nista,i predje za aparat za kerove..Ubaci cenera-nista,ubaci jos dva puta po cenera-opet nista..Ostade mu cvaja,i on opet navali na bingo..Spicka petnaest,i ostavi petaka..Kaze,aj nek imam barem za cigara..
Kad,nakon deset minuta,ulazi mu buraz,i pita nas:Jeli ovdje bio moj brat,poslao ga stari da plati racun za telefon,i jos se nije vratio kuci,a otisao ima dva sata..
Mogu mislit,sta mu je slijedilo kod kuce

Racq,lik usitni stoju,i na tri ture ode cvaja,sljedece tri,i izgubi petobu ukupno..Kaze,jbt od ovog nea nista,i predje za aparat za kerove..Ubaci cenera-nista,ubaci jos dva puta po cenera-opet nista..Ostade mu cvaja,i on opet navali na bingo..Spicka petnaest,i ostavi petaka..Kaze,aj nek imam barem za cigara..
Kad,nakon deset minuta,ulazi mu buraz,i pita nas:Jeli ovdje bio moj brat,poslao ga stari da plati racun za telefon,i jos se nije vratio kuci,a otisao ima dva sata..
Mogu mislit,sta mu je slijedilo kod kuce
koga li su ti zvali kad im je racun za telefon 100kmHasse je napisao/la:Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise..![]()
![]()
Kad,nakon deset minuta,ulazi mu buraz,i pita nas:Jeli ovdje bio moj brat,poslao ga stari da plati racun za telefon,i jos se nije vratio kuci,a otisao ima dva sata..![]()
Mogu mislit,sta mu je slijedilo kod kuce![]()
![]()
||| FKZeljeznicar |||
nemoj puno plakat, kad mu odeš na dženazuHasse je napisao/la:Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise..![]()
![]()
Kad,nakon deset minuta,ulazi mu buraz,i pita nas:Jeli ovdje bio moj brat,poslao ga stari da plati racun za telefon,i jos se nije vratio kuci,a otisao ima dva sata..![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Nezz drug,al mu je yebada,u svakom slucaju...LudLo 4 je napisao/la:koga li su ti zvali kad im je racun za telefon 100kmHasse je napisao/la:Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise..![]()
![]()
![]()
P.S. Mozda je on glavni krivac i za telefonski racun...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahaha sta bi se meni desilo ne mogu ni da zamislim

Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha sta bi se meni desilo ne mogu ni da zamislim![]()
![]()
Nezz brate,al stvarno trebas biti ekstra degen,da napravis takvo nesto..
LudLo 4 je napisao/la:Zna li neko u cemu je fazon alkoholicari,skidam preko utorenta nesto i brzina slanja mi je duplo brza od brzine primanja u cemu je fazon ?
||| FKZeljeznicar |||
Eno hitna "urla" u gradu,mora da je dosao kuci(sad vec i otisao od kuce)..

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije ni u cemuLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Zna li neko u cemu je fazon alkoholicari,skidam preko utorenta nesto i brzina slanja mi je duplo brza od brzine primanja u cemu je fazon ?
Neda mi se sad do kuhinje,pa ak neko zna kakav vcrs ima film na NOVA TV,i ima li uopste ikakav. 
policijska akademija 7 u 21:55Hasse je napisao/la:Neda mi se sad do kuhinje,pa ak neko zna kakav vcrs ima film na NOVA TV,i ima li uopste ikakav.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hvala prijatelju,a ima l sta poslije nje..bagrcavi je napisao/la:policijska akademija 7 u 21:55Hasse je napisao/la:Neda mi se sad do kuhinje,pa ak neko zna kakav vcrs ima film na NOVA TV,i ima li uopste ikakav.
- VolimLiverpool
- Kontakt: