Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ma Manchester je ko Usein Bolt.Uvijek lose startuje ali zato kasnije protutnja ligom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jeste prošle godine loše krenuli,ali tada c0 bio povrijeđen i on se vratio i vi osvojili titulu,a ko je sad povrijeđen niko gdje je cr9 nije u vas i ko će vas izvuć iz ovog rooneyTrasimaco je napisao/la:Bice mi frka braniti United?omerbavarac je napisao/la:Ocekivao sam da ces se sjetiti svog teksta... Hahahaha, nemoj sta hatorit. Jbg znam da ti je tesko, sad ce biti frka braniti United, ali sta ces. Do vikenda izdrzi, ako igraju za vikend, pa mozda i pobijede...![]()
Pa molim te, reci mi citas li ti sta pises? Ne mogu vjerovati.
Zasto bih ja nekog branio kad znam kako se sezona razvija? Onako kao i uvijek. Los start, tacnije par pobjeda, malo vise remija i nekoilko poraza... A onda krene serija kojom se izbije na vrh i tu se ostaje do kraja. Pa isprati malo prethodne sezone, pa ces vidjeti o cemu govorim. Ali znam da neces da vidis, jer hoces da kokodaces ovdje.
OK brate, samo nastavi! Prepustam te tom tvom uzitku.![]()

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
jest manutd gubio proslih sezona na pocetku ali nikad od kluba koji je tek usao u EP.. Nea veze vidjecemo kako ce ove godine sezona razvit, cinjenica jest da manutd ima kvalitet ali dali dovoljno velik da uradi ono sto je uradio predhodnih sezona na krliima ronalda vidjet cemo
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- el-fighter
- Kontakt:
Ma dajte ljudi pustite Mančesterovce na miru, Jedan poraz neznači ništa. Devil je dobro rekao, Mančester je kao Usain Bolt. Slab start, ali kad krene nezaustavlja se. Još je rano govoriti o tome da li je odlazak dva važna igrača poremetio igru Mančestera. Ajmo sačekati nekih 15 kola pa da vidimo šta će biti.
P.S. Otkud to da Carick šutira penale.
Pa on bi šlepera ofulo a ne gol ( šalim se )
Trebao je Giggs preuzeti odgovornost
P.S. Otkud to da Carick šutira penale.
Pa on bi šlepera ofulo a ne gol ( šalim se )
Trebao je Giggs preuzeti odgovornost
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
@ Trasimaco - da ne znas bogati kad manchester igra protiv Burnleya

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
preuzeo je Giggs odgovornost protiv Chelsea
Nisam stigao pogledati tekmu,sutra cu na miru viditi snimak.Mozeli ko napisati sastav Manchestera koji je igrao
p.s.Je li to Carrick promasio penal.
p.s.Je li to Carrick promasio penal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa ja se stvarno ne mogu nacuditi nekim likovima. OK, evo recimo da si upravu. Nije bilo CR prosle sezone na pocetku. Je li bio na pocetku pretprosle sezone? Ili one prije? Kako su pocinjali te sezone, a kako su zavrsavali? Kako su pocinjali sezone prije dolaska Ronalda? Nemoj meni te stvari pricati. To sto je tebi vise dojadilo ovo pacenje ostalih klubova u ligi i sto ne moze niko pera odbiti Unitedu godina je tvoj problem. I znam da zelis da ta muka vec jednom prestane. Samo mi nije jasno kako neko moze prigovarati klubu koji je vec 3 godine zaredom prvak? Pa ja nikad ne bih ni dosao na ovu temu i da se tako postavljam. Zapitao bih se gdje mi je obraz?23 KING JAMES je napisao/la:jeste prošle godine loše krenuli,ali tada c0 bio povrijeđen i on se vratio i vi osvojili titulu,a ko je sad povrijeđen niko gdje je cr9 nije u vas i ko će vas izvuć iz ovog rooney![]()
![]()
cijenim ga kao igrača borben je dobar igrač sve u svemu,ali nije klasa cr9 da kad nikog drugog ne ide(protiv porta)da preuzme odgovornost dadne goč i vi prošli ko će to sad radit niko nemate takvog igrača,ali ne brinite se smiješi vam se europa liga sljedeće sezone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazes da sada NIKO nije povrijeđen. Pregledaj listu igraca koji nedostaju, pa mi se javi ovdje. Ali ja se nikad nisam vadio na povrede niti cu, jer su one sastavni dio igre. Naprimjer, sad je Chelsea prejak. Ali ko im garantuje da ce Drogba i Essien biti zdravi citavu sezonu? Moguce da sutra Gerrard ili Torres slome nogu. Moguce je da Adebayora udari voz.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Pa ja se stvarno ne mogu nacuditi nekim likovima. OK, evo recimo da si upravu. Nije bilo CR prosle sezone na pocetku. Je li bio na pocetku pretprosle sezone? Ili one prije? Kako su pocinjali te sezone, a kako su zavrsavali? Kako su pocinjali sezone prije dolaska Ronalda? Nemoj meni te stvari pricati. To sto je tebi vise dojadilo ovo pacenje ostalih klubova u ligi i sto ne moze niko pera odbiti Unitedu godina je tvoj problem. I znam da zelis da ta muka vec jednom prestane. Samo mi nije jasno kako neko moze prigovarati klubu koji je vec 3 godine zaredom prvak? Pa ja nikad ne bih ni dosao na ovu temu i da se tako postavljam. Zapitao bih se gdje mi je obraz?23 KING JAMES je napisao/la:jeste prošle godine loše krenuli,ali tada c0 bio povrijeđen i on se vratio i vi osvojili titulu,a ko je sad povrijeđen niko gdje je cr9 nije u vas i ko će vas izvuć iz ovog rooney![]()
![]()
cijenim ga kao igrača borben je dobar igrač sve u svemu,ali nije klasa cr9 da kad nikog drugog ne ide(protiv porta)da preuzme odgovornost dadne goč i vi prošli ko će to sad radit niko nemate takvog igrača,ali ne brinite se smiješi vam se europa liga sljedeće sezone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazes da sada NIKO nije povrijeđen. Pregledaj listu igraca koji nedostaju, pa mi se javi ovdje. Ali ja se nikad nisam vadio na povrede niti cu, jer su one sastavni dio igre. Naprimjer, sad je Chelsea prejak. Ali ko im garantuje da ce Drogba i Essien biti zdravi citavu sezonu? Moguce da sutra Gerrard ili Torres slome nogu. Moguce je da Adebayora udari voz.Vidjeces kako ce sezona da se razvija, a onda cemo popricati.

svaka čast i duhovit si čak,a ovo za obraz tu mi je negdje na glavi sa strane samo što mislim da imam dva(sa svake strane po jedan)ali nisam siguran
evo sad ozbiljno ne navijam za čelzi navijam za liverpool,ali čelzi će osvojit i ove 3 ostale ekipe će se borit za 2. mjesto,a everton,tothem,city i vila za europa ligu
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- the scouser
- Kontakt:
Sta je ba ovo Carrick vam penale puca,na sta ste to spali...ccc
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
@Trasimaco - od koga to izgubiste
reci mi ko je strijelac ako ti nije mrsko, meni mrsko traziti, a inace sam prognoziro da ce Burnley skidati skalp velikim (nekadasnjim
).
Nadaj se da ce biti kao prethodnih sezona, da ce MUFC napraviti veliku seriju, ali vjeruj mi od toga nema nista. Prosla je vasa era, glumite stedise po uzoru na bavarce, tolike pare maznuli za lipicanera, pustili pitbulla Teveza da ode, doveli veeeeliko pojacanje Valenciju
Sta je sa onoga bivseg bavarca Hargreavesa, jel' u stanju vise igrati? Niste puno dali za njega
Jos uvijek najbolji igrac 37-godisnji Giggs
Anderson i Nani nikad nece postati veliki igraci.
Nemoj zamjeriti
kao i uvijek pisem nerealno u vezi ManU-a, a ti se nadaj da ja opet grijesim...cuj opet
kad sam to ja pogrijesio?
Ja ne kokodacem, ja sam horoz ili ti pijetao
medju njima...

Nadaj se da ce biti kao prethodnih sezona, da ce MUFC napraviti veliku seriju, ali vjeruj mi od toga nema nista. Prosla je vasa era, glumite stedise po uzoru na bavarce, tolike pare maznuli za lipicanera, pustili pitbulla Teveza da ode, doveli veeeeliko pojacanje Valenciju

Sta je sa onoga bivseg bavarca Hargreavesa, jel' u stanju vise igrati? Niste puno dali za njega

Jos uvijek najbolji igrac 37-godisnji Giggs

Anderson i Nani nikad nece postati veliki igraci.
Nemoj zamjeriti

Ja ne kokodacem, ja sam horoz ili ti pijetao

Vom Jäger zum Gejagten
Geronimo brate... Zabi ga neki Blake, sjeme mu se sturilo dabogda!
A dobro, ne bih ja vise da raspravljam kako ce sve ici. Imaces priliku to vidjeti. Uostalom, sve sam objasnio. Hargreaves je povrijeđen dugo i on jako fali. Ali kad ga nema, mora se bez njega. I taj vrijedi toliko para. Steta sto ne moze da igra, pa da to jos jednom pokaze. Znas i sam kako je odigrao sezonu kada su uzeli LP.
Ufff... Tatu sam zaboravio.
Ma brate, za ovo sto se prave vazni pa fol skidaju neke skalpove ce masno da plate u drugom dijelu sezone. Znaci, igraju negdje iduce godine.

A dobro, ne bih ja vise da raspravljam kako ce sve ici. Imaces priliku to vidjeti. Uostalom, sve sam objasnio. Hargreaves je povrijeđen dugo i on jako fali. Ali kad ga nema, mora se bez njega. I taj vrijedi toliko para. Steta sto ne moze da igra, pa da to jos jednom pokaze. Znas i sam kako je odigrao sezonu kada su uzeli LP.
Ufff... Tatu sam zaboravio.

Trasimaco je napisao/la:Geronimo brate... Zabi ga neki Blake, sjeme mu se sturilo dabogda!![]()
Ufff... Tatu sam zaboravio.Ma brate, za ovo sto se prave vazni pa fol skidaju neke skalpove ce masno da plate u drugom dijelu sezone. Znaci, igraju negdje iduce godine.
![]()

Ja da sam na tvom mjestu ne bi stavljao zelenog smileya nego ovog lijevo od njega

to je ovaj

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Nema potrebe da tugujem zbog Uniteda. Tuzno mi je samo kakvih likova ovdje ima, i ne mozes im objasniti neke stvari.
Eto, sad sam ga stavio.

- bayernovac
- Kontakt:
Dobro ste odigrali u ova prva dva kola protiv novih premijer ligaša

zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Evo Tata, na ovo sam mislio. Nema gdje ih nema.bayernovac je napisao/la:Dobro ste odigrali u ova prva dva kola protiv novih premijer ligaša![]()
![]()

Hahahaha sta se ti javljas matere ti?bayernovac je napisao/la:Dobro ste odigrali u ova prva dva kola protiv novih premijer ligaša![]()
![]()
Trasimaco je napisao/la:Pa ja se stvarno ne mogu nacuditi nekim likovima. OK, evo recimo da si upravu. Nije bilo CR prosle sezone na pocetku. Je li bio na pocetku pretprosle sezone? Ili one prije? Kako su pocinjali te sezone, a kako su zavrsavali? Kako su pocinjali sezone prije dolaska Ronalda? Nemoj meni te stvari pricati. To sto je tebi vise dojadilo ovo pacenje ostalih klubova u ligi i sto ne moze niko pera odbiti Unitedu godina je tvoj problem. I znam da zelis da ta muka vec jednom prestane. Samo mi nije jasno kako neko moze prigovarati klubu koji je vec 3 godine zaredom prvak? Pa ja nikad ne bih ni dosao na ovu temu i da se tako postavljam. Zapitao bih se gdje mi je obraz?23 KING JAMES je napisao/la:jeste prošle godine loše krenuli,ali tada c0 bio povrijeđen i on se vratio i vi osvojili titulu,a ko je sad povrijeđen niko gdje je cr9 nije u vas i ko će vas izvuć iz ovog rooney![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazes da sada NIKO nije povrijeđen. Pregledaj listu igraca koji nedostaju, pa mi se javi ovdje. Ali ja se nikad nisam vadio na povrede niti cu, jer su one sastavni dio igre. Naprimjer, sad je Chelsea prejak. Ali ko im garantuje da ce Drogba i Essien biti zdravi citavu sezonu? Moguce da sutra Gerrard ili Torres slome nogu. Moguce je da Adebayora udari voz.Vidjeces kako ce sezona da se razvija, a onda cemo popricati.
Mozda da Gigs i Ružni izgube noge u saobracajci?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
bajke su na trecem katu, rece bibliotekarkaTrasimaco je napisao/la:Bice mi frka braniti United?Pa molim te, reci mi citas li ti sta pises? Ne mogu vjerovati.
Zasto bih ja nekog branio kad znam kako se sezona razvija? Onako kao i uvijek. Los start, tacnije par pobjeda, malo vise remija i nekoilko poraza... A onda krene serija kojom se izbije na vrh i tu se ostaje do kraja. Pa isprati malo prethodne sezone, pa ces vidjeti o cemu govorim. Ali znam da neces da vidis, jer hoces da kokodaces ovdje.
OK brate, samo nastavi! Prepustam te tom tvom uzitku.
hahhahahahahaaaaaaaa
burni, manci do balcaka turni

jooooooj, tras, meterolozi za danas najavljuju najtopliji dan, ali neka...mancin poraz mi je dovoljan kao osvjezenje

imate srece sto se niste sastali sa Sarajevom..
za MuD-a sam smislio i pesmu, epsku

manco gubi, a ferguson pati,
neka pati je.b.a.la ga mati.
sugavog li kluba, aman kuku lele,
ne vrijede ni vrha donjega mi cele.
otiso im Crv7, vis´ ne vrijede ni k.ite,
u crno ih zavi, nema vise svite.
mozemo mi bez njeg´, vice Tras nas strogi,
zaplakat ce brzo i Tras i navijac mnogi.
u realu faca, vazda dav´o mito,
al´guzica busna k´o za malter sito.
otis´o u real, odluka je laka,
nije bio covjek, vazda mala kaka.
kaze voli zene, on samo da kara,
vamo dere trandze, zene su zbog para.
a prezivac ferguson, na licu nikad kesa,
mahmuran je vazda, ispod ociju mu kesa.
dobro pocuj Fergo, je.b.ao te patak,
u ovoj sezoni ti ces ostat kratak.
od kockastog Ferge nema vece cicije ni skota,
zasnjirao pare, propala sezona, nezna sta od zivota.
po liniji seta, otela se misao,
zasto nebi u Skotsku zbrisao.
mislio o sponzorstvu, gajio je nadu,
ode mu ronaldo u realovu gej paradu.
sad ce sve da gubi i sal ce da smota,
umlatiti treba debeloga Fergu skota.
ostao mu runi, kaze prava dzomba,
lopte nezna, pa shkot prde kao bomba.
na Old-u mrak je, sve u crnoj tami,
sve se cuje Traford po skeptickoj jami.
definitvno,sada,on se meni zgadi,
pjani fergi nezna sta sada da radi.
zato sada Mancester Citi peticiju pise,
od smrdljivog mance nem´re da dise.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.