FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 02 dec 2011, 22:17

Aman je napisao/la:A lafo doktori ne mogu malo da progledaju kroz prste. To za zube je vjerovatno šuplja.
Nije suplja a i da jeste pitanje kolko bi nam Pehlic koristio.Vec dugo,predugo vremena ne igra, udebljo se a i povrda nije nimalo bezazlena.
Znam da ce te sad reci pa i Skoro nije igro dugo isl..Fazon je sto je Skoro mnogo bolji fudbaler od Pehlica i sto Skoro nije bio povrjedjen vec 3 godine a i nije se previse zapustio sto se tice fizicke spreme.

Jesu li ove info za njih dvojicu tacne ? Za Maksumica mi je pravo drago, nek ide vise ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 02 dec 2011, 22:31

Svaka cast upravi ako je ova vijest tacna.Bezveze su na platnoj listi,prvi od kako se je vratio u SA prave utk. nije odigro a drugi i onako cisti prosjek,kad se sjetim njegovih slobodnjaka..

PS:Koje sljedeci za streljanje ? :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 02 dec 2011, 22:59

samosarajvo je napisao/la:
Aman je napisao/la:A lafo doktori ne mogu malo da progledaju kroz prste. To za zube je vjerovatno šuplja.
Nije suplja a i da jeste pitanje kolko bi nam Pehlic koristio.Vec dugo,predugo vremena ne igra, udebljo se a i povrda nije nimalo bezazlena.
Znam da ce te sad reci pa i Skoro nije igro dugo isl..Fazon je sto je Skoro mnogo bolji fudbaler od Pehlica i sto Skoro nije bio povrjedjen vec 3 godine a i nije se previse zapustio sto se tice fizicke spreme.

Jesu li ove info za njih dvojicu tacne ? Za Maksumica mi je pravo drago, nek ide vise ;)
100% tacne iz njihovih usta
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 23:04

Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi :roll:

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 02 dec 2011, 23:06

ZeLJooo je napisao/la:Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bajke na drugom spratu pasa
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2011, 23:10

ZeLJooo je napisao/la:Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi :roll:
[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 23:23

Stvarno mi je krivo, taman pomislim evo moci ce nesto na proljece, kad oni doveli jednog polu istrosenog igraca, a otisla trojica i jo pored toga ima igraca koji ne mogu igrati u Omladincu poput Bajraktarevica, Comora sve ukupno raspad, fkt steta. Valjda ce te na vrijeme skontati da Plisek i drustvo nece napraviti nista dobro. Otom-potom..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 dec 2011, 23:29

ZeLJooo je napisao/la:Stvarno mi je krivo, taman pomislim evo moci ce nesto na proljece, kad oni doveli jednog polu istrosenog igraca, a otisla trojica i jo pored toga ima igraca koji ne mogu igrati u Omladincu poput Bajraktarevica, Comora sve ukupno raspad, fkt steta. Valjda ce te na vrijeme skontati da Plisek i drustvo nece napraviti nista dobro. Otom-potom..
ovo boldovano je 100 posto tacno.. ;)
a ostali dio teksta sve samo supljiranje... :P
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 dec 2011, 23:30

Vidi ovog indijanca ,cuj raspadamo se... :lol:
A uprava i menagment nikada jaci i stabilniji .

Za tvoju info,mi samo iz FAN Shopa imamo zarade izmedju 10 i 15 hiljada KM mjesecno...ciste zarade. Jos kada dodju i dresovi ,plus i dijaspora i pred novu godinu i na ljeto... ;)

A to je samo jedan mali,prateci segment svega ostaloga ;) . Nista se ti ne sekiraj za nas :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 dec 2011, 23:38

-A- je napisao/la:Vidi ovog indijanca ,cuj raspadamo se... :lol:

Za tvoju info,mi samo iz FAN Shopa imamo zarade izmedju 10 i 15 hiljada KM mjesecno...ciste zarade. Jos kada dodju i dresovi ,plus i dijaspora i pred novu godinu i na ljeto... ;)

A to je samo jedan mali,prateci segment svega ostaloga ;) . Nista se ti ne sekiraj za nas :lol:
cega bolan imas 10 i 15 hiljada, jesi li ti bio pri svijesti dok si ovo pisao ?
Za zivot cijeli!

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 23:40

-A- je napisao/la:Vidi ovog indijanca ,cuj raspadamo se... :lol:

Prijatelju s 10-15 hiljada ne moze platiti cistacice i domare mjesecno plate, a ne davati nekom dobrom igracu platu.
Moze se sada dok Comor dobija stoju i po i Bajraktarevic dvije stoje ...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 dec 2011, 23:43

mma_hz je napisao/la:
ZeLJooo je napisao/la:Stvarno mi je krivo, taman pomislim evo moci ce nesto na proljece, kad oni doveli jednog polu istrosenog igraca, a otisla trojica i jo pored toga ima igraca koji ne mogu igrati u Omladincu poput Bajraktarevica, Comora sve ukupno raspad, fkt steta. Valjda ce te na vrijeme skontati da Plisek i drustvo nece napraviti nista dobro. Otom-potom..
Otisla su trojica igraca koja minutu odigrala nisu.To moze samo pozitivna stvar biti.
Dosao je najbolji napadac lige, ubjedljivo najbolji.Sa 30 godina ce prebacit 10 golova u polusezoni i to samo liga jer smo i kupa ispali.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 dec 2011, 23:44

@The M. ne moras vjeovati...i razguli na svoju temu o tom malom klubu iz Novog Sarajeva.

Ja ti kazem kako jeste..a sad' razligu.

@Zeljoooo.opet ti kazem nista se ti ne sekiraj za nas. To sto sam napisao je ono ,pa koliko god da je i koliko god ti to pokusavao relativizirati sa tim cistacicama i drugim pricama,STO VI NEMATE NIKAKO. ;)

Sem ako vam nije u funkciji jos uvijek ona prodavnica u stadionu motronih ulja i autodijelova u cijem ste sklopu prodavali dresove

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 dec 2011, 23:45

Ma, ljudi, nemojte se paliti an komentare "upućenih" komšinica. Ignore ba. I čekajte nove lijepe vijesti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 23:47

samosarajvo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Otisla su trojica igraca koja minutu odigrala nisu.To moze samo pozitivna stvar biti.
Dosao je najbolji napadac lige, ubjedljivo najbolji.Sa 30 godina ce prebacit 10 golova u polusezoni i to samo liga jer smo i kupa ispali.
Evo zapamti koji je bio broj ovaj post. Skoro iducu polusezonu nece dati 5 golova, zivi bili pa vidjeli ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 dec 2011, 23:50

Prpa zbog Skore je vec pocela :D

Ovaj Celigija je strasan igrac uvjerit cemo se 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 dec 2011, 23:50

Dobro.Ne mora.Nije igrao dugo vremena.Nek zabije 5, solidno.Trenutno imamo napadace koji su zabili po 7 i 6 golova, sasvim solidan broj.Nije u napadacima problem uopste bio.
Imaju tu jos dvije sezone a Skoro nije star kolko mislite.30 godina mu je.Tri godine mladji od Obuce a gledaj kakav ovaj dar mar pravi hahah
Zapamtio sam ovaj post.
Hocem ose kladit?
ja znaci zvrdim da ce u 15 kola (ako se ne povrijedi naravno, u tom slucaju opklada ne vazi) zabit 7 ili 8 golova.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 dec 2011, 23:52

VanBasten je napisao/la:Ma, ljudi, nemojte se paliti an komentare "upućenih" komšinica. Ignore ba. I čekajte nove lijepe vijesti.
al stvarno ,to je cudo jedno kako su nas sada napali..
pa ljudi ..jesenja titula je vasa,u kupu gurate odlicno,obarate rekorde nepobjedivosti..
lahak vam je raspored na proljece...i sada umjesto da pricate o svemu tome,o pojacanjima itd itd..
vi o "poluistrosenom :roll: " igracu Skori valjate zadnje 3 stranice,onda o nasem treneru,pa o radu nase uprave...
pa o nasim OTJERANIM igracima,pa o nasim neOTJERANIM igracima...
i tako oni lupaju,lupaju i onda samo odjednom bahne post "pitari kompleksasi ovo,ono" :roll: :roll:
stvarno se covjek zapita o ljudskim razmisljanjima.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 03 dec 2011, 00:00

samosarajvo je napisao/la:Dobro.Ne mora.Nije igrao dugo vremena.Nek zabije 5, solidno.Trenutno imamo napadace koji su zabili po 7 i 6 golova, sasvim solidan broj.Nije u napadacima problem uopste bio.
Imaju tu jos dvije sezone a Skoro nije star kolko mislite.30 godina mu je.Tri godine mladji od Obuce a gledaj kakav ovaj dar mar pravi hahah
Zapamtio sam ovaj post.
Hocem ose kladit?
ja znaci zvrdim da ce u 15 kola (ako se ne povrijedi naravno, u tom slucaju opklada ne vazi) zabit 7 ili 8 golova.
Ako se ne povrijedi. O tome je rijec Skoro je bio prije 10 godina veliki talenat, ali od njega nema nista, vec cijelu godinu nije odigrao utakmice, da je Adriano, a da nije igrao godinu, nema nista od njega to vam ne moze pomoci da pravite uspjeh. Kontam ja vas, vi njega volite, ali on vama sad ne moze nista pomoci. Nasa se liga promjenila nije vise lako uzimati bodove kuci, trebaju jaki igraci, igraci koji mogu trcati i jos pored toga igraju konstatno. Takvi igraci mogu biti pojacanja, ali da Hota i Skoro budu pojacanja to je smijesno. Dobar je igrac BIO prije, ali je sada propao realno.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 03 dec 2011, 00:02

mma_hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma, ljudi, nemojte se paliti an komentare "upućenih" komšinica. Ignore ba. I čekajte nove lijepe vijesti.
al stvarno ,to je cudo jedno kako su nas sada napali..
pa ljudi ..jesenja titula je vasa,u kupu gurate odlicno,obarate rekorde nepobjedivosti..
lahak vam je raspored na proljece...i sada umjesto da pricate o svemu tome,o pojacanjima itd itd..
vi o "poluistrosenom :roll: " igracu Skori valjate zadnje 3 stranice,onda o nasem treneru,pa o radu nase uprave...
pa o nasim OTJERANIM igracima,pa o nasim neOTJERANIM igracima...
i tako oni lupaju,lupaju i onda samo odjednom bahne post "pitari kompleksasi ovo,ono" :roll: :roll:
stvarno se covjek zapita o ljudskim razmisljanjima.. :roll: :roll:
Kompleksi se ne mjere na FORUMU, ako ti smatras forum necim velikim onda je to tvoj problem. Ko ce na kojoj temi biti nije uopce bitno, pise ono sta ko misli.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”