Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
A gdje je sada Del Neri, jel vodi ikoga ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mozda bi bila dobra prilika dati Sörensenu sansu da odigra protiv Cesene. Mozda bi se i Bonucci malo popravio kad bi osjetio da ima konknurencije. Nadam se uglavnom Qua i Elie u prvoj postavi,
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma nikakvo mjenjanje ekipe ne dolazi u obzir.
Ovi sa Sky televezije govore da će biti isti sastav kao protiv Lazia, jedino će umjesto Pirla igrati Pazienza.
Znam da hoćete da svi igraju, ali fazon je što mi još uvijek nismo takva ekipe da možemo priuštiti neki kiks, nama je svaka pobjeda nephodna, ekipe protiv Cesene moramo pobjeđivati zato i moraju igrati najbolji.
Conte je svjestan toga i ne želi da se ponovi prošla sezona...
Ovi sa Sky televezije govore da će biti isti sastav kao protiv Lazia, jedino će umjesto Pirla igrati Pazienza.
Znam da hoćete da svi igraju, ali fazon je što mi još uvijek nismo takva ekipe da možemo priuštiti neki kiks, nama je svaka pobjeda nephodna, ekipe protiv Cesene moramo pobjeđivati zato i moraju igrati najbolji.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma nikakvo mjenjanje ekipe ne dolazi u obzir.
Ma dobor nemislim neke velke promjene, nego 1-2 igraca i to je to. Ja bi ovu tekmu stavio Vucka na klupi i ubacio Qua tude, mislim da bi ovaj dobar poso odradio. Cesene se mora kod kuce pobjedit bilo to da igra b-ekipa ili prva postava...
-
- Kontakt:
on ne moze vodit sam sebe..harebianconero je napisao/la:A gdje je sada Del Neri, jel vodi ikoga ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Skino sam ja, odlicna stvarBianconeri1988 je napisao/la:Ovih dana samo "pure emotions" na našoj temi![]()
![]()
Jeste li vi skinuli ovaj widget sa zvanične stranice kluba!?
Ima zanimljivih stvari, evo recimo na današnji dan smo pobjedili Fiorentinu 2:1, a dvostruki strijelac je bio današnji pomočnik Antonio Contea Angelo Alessio, mada su svi navijači očekivali da čovjek odluke bude Roberto Baggio.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
mozda je ovo sto trazisjasko_juve je napisao/la:moze li link za to??

Juventusov šef Antonio Conte mogao bi napraviti neke promjene u sastavu Juventusa za nedjeljni meč protiv Cesene.
Prema nekim izvještajima od petka, taktičar razmišlja da odmara neke od ključnih igrača pred gostovanje Romi.
Conte je već bez suspendiranog Pirla, ali i nekoliko drugih startera bi mogli biti izostavljeni iz tima.
Simone Pepe, Leonardo Bonucci i Arturo Vidal bi mogli biti medju tim koji će odmarati s obzirom da ih samo jedan karton dijeli od suspenzije.
Giorgio Chiellini je takodjer jedan karton daleko od zabrane ali on bi mogao početi u srediti odbrane zajedno sa Andrea Barzagliem. To će dopustiti Paolo De Ceglieu da započne utakmicu na lijevoj strani.
Takodjer postoji mogućnost da Fabio Quagliarella počne prvi put utakmicu od početka ove sezone na račun Mirka Vučinića.
Očekuje se takodjer da će se Conte vratiti u 4-3-3 formaciju koja se pokazala jako dobrom.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dakle Bbilanisti pobjedili, to je samo znak da ćemo u nedjelju igrati utakmicu kao da je finale što bi Conte rekao, izmjena u prvom sastavu sumnjam da će biti...
Kad smo prošle sezone uspjeli dobiti Cesenu, dobit ćemo vala i ove, što bi čiro Licht rekao samo ući u u utkamicu hladne glave i sa nogama na zemlji i neće biti tu problema...Vrijeme je da nekom i zabijemo 5 komada
Ne znam šta vi mislite, ali sutra bi nam odgovrala pobjeda merdista ili namjanje bod, da se polako odmaknemo ovim konkurentima za CL...
Špekuliše se da bi mogli dati Krasića i love za Walcotta, ali teško će se to realizovati...
Kad smo prošle sezone uspjeli dobiti Cesenu, dobit ćemo vala i ove, što bi čiro Licht rekao samo ući u u utkamicu hladne glave i sa nogama na zemlji i neće biti tu problema...Vrijeme je da nekom i zabijemo 5 komada

Ne znam šta vi mislite, ali sutra bi nam odgovrala pobjeda merdista ili namjanje bod, da se polako odmaknemo ovim konkurentima za CL...
Špekuliše se da bi mogli dati Krasića i love za Walcotta, ali teško će se to realizovati...
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Eh sad da vidimo kako ce Juve na ovo reagirati i hocel biti kakvi promjena od prosle postave... Nadam se da ce i Conte naloziit koda se radi o zivotuBianconeri1988 je napisao/la:Dakle Bbilanisti pobjedili, to je samo znak da ćemo u nedjelju igrati utakmicu kao da je finale što bi Conte rekao, izmjena u prvom sastavu sumnjam da će biti...
Kad smo prošle sezone uspjeli dobiti Cesenu, dobit ćemo vala i ove, što bi čiro Licht rekao samo ući u u utkamicu hladne glave i sa nogama na zemlji i neće biti tu problema...Vrijeme je da nekom i zabijemo 5 komada![]()

ma sutra bi nam najbolje odgovaralo da merdiste izgube,, bolje da udine dobije i onako ce tamo prekraj pasti ....
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad smo dobili intera i sljedeće kolo kad je odgođena utakmica protiv Napolija i kad smo izgubili lidersku poziciju vidjelo se nekako na igračima da im je krivo, pa su Palerma pregazili.
Tako će biti i protiv Cesene u nedjelju aBd, nije bitna tolika gol razlika samo pobjeda, znamo da se u Italiji gleda međusobni duel, tako da će onaj drugi gol Marchisia u 93. minuti biti od velike važnosti na kraju sezone ako budemo imali isto bodova kao Milan.
Conte osim tih novih taktičkih ideja sa sobom je donio i taj neki novi mentalitet "grizi i ubij"
To se najbolje na igračima vidi koliko samo volje imaju za pobjedom i koliko im je samo krivo kad kiksamo...
Tako će biti i protiv Cesene u nedjelju aBd, nije bitna tolika gol razlika samo pobjeda, znamo da se u Italiji gleda međusobni duel, tako da će onaj drugi gol Marchisia u 93. minuti biti od velike važnosti na kraju sezone ako budemo imali isto bodova kao Milan.
Conte osim tih novih taktičkih ideja sa sobom je donio i taj neki novi mentalitet "grizi i ubij"

To se najbolje na igračima vidi koliko samo volje imaju za pobjedom i koliko im je samo krivo kad kiksamo...
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
+1Bianconeri1988 je napisao/la:Kad smo dobili intera i sljedeće kolo kad je odgođena utakmica protiv Napolija i kad smo izgubili lidersku poziciju vidjelo se nekako na igračima da im je krivo, pa su Palerma pregazili.
Conte osim tih novih taktičkih ideja sa sobom je donio i taj neki novi mentalitet "grizi i ubij"![]()
![]()
I mogu zamisliti koliko Marchisio jedva ceka da zaigra. Bas me zanima ko ce zamjeniti Pirla, Pazienza???
Ma ne znam al nekako mi je strah da samo ne kiksamo sada. Cesena se isto vratila malo u formi i eno Mutu poceo nesto zabijati...al ocekujem dobru podrsku s tribine, i ako budu onako kako su dosada trcali i grizli nebi trebalo biti problem do 3 boda ,,,
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Cesena dobila očajnu Bolognu i levatsku Genou
I njima će faliti dosta igrača, a na našem terenu smo osim protiv Milana uvijek zabijali u prvom, napasti ih na početku, još kad zagrmi sa tribina, opet očekujem 35 hiljada...
Na treningu su uvježbavali tu varijantu sa Pazienzom umjesto Pirla...
Mislim tim koji pobjeđuje se ne mjenja.
A i ovi konkurenti više se neće moći vaditi na zgusnuti raspored koji oni imaju,a Juve nema, svake sedmice dvije tekme, u ovih mjesec dana ćemo odigrati čak 8 utakmica( 9. novembar Juventus-Palermo 3-0; 26. novembar Lazio-Juventus 0-1; 29. novembar Napoli-Juventus 3-3; 4. dicembre Juventus-Cesena; 8. decembar Juventus-Bologna (Coppa Italia); 12. decembar Roma-Juventus; 18. decembar Juventus-Novara i 21. dicembre Udinese-Juventus).
Sad za sad nam odlično ide.

I njima će faliti dosta igrača, a na našem terenu smo osim protiv Milana uvijek zabijali u prvom, napasti ih na početku, još kad zagrmi sa tribina, opet očekujem 35 hiljada...
A i ovi konkurenti više se neće moći vaditi na zgusnuti raspored koji oni imaju,a Juve nema, svake sedmice dvije tekme, u ovih mjesec dana ćemo odigrati čak 8 utakmica( 9. novembar Juventus-Palermo 3-0; 26. novembar Lazio-Juventus 0-1; 29. novembar Napoli-Juventus 3-3; 4. dicembre Juventus-Cesena; 8. decembar Juventus-Bologna (Coppa Italia); 12. decembar Roma-Juventus; 18. decembar Juventus-Novara i 21. dicembre Udinese-Juventus).
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Hehe da da bas tako dobili su te dvije levatske s kojima smo mi odigrali XBianconeri1988 je napisao/la:Cesena dobila očajnu Bolognu i levatsku Genou![]()

Ma nek se Marchisio vratio, to znaci da mozemo ocekivati barem 1 go od njega..
sta ovo ostali spavaju il dernecu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma kakvi oni, mene nema, svi kukaju, ja dođem, svi se ušute
Znam da je @ramiral s nekom garom, @sarajlija vjerovatno uživa uz Šabana, dok se @harebianconero pati zabiti gol sa Iaquintom na PES-u
Nismo mi bili na nivou kakvom smo sad kad smo igrali protiv Genoe i Bologne, onaj povratak iz mrtvih protiv Napolija je toliko povečao samopouzdanje i raspoloženje igračima, nekako ih dodatno ujedinio baš pred bitne utakmice koje nam slijede.
Sreća pa nema povreda još uvijek. Ako izguramo ovaj decembar među prva 3 mjesta do kraja sezone će biti svega. Doći će u januaru sigurno neki igrač, prošle sezone su došli Barzagli i Matri, a ova ekipa je nezamisliva bez njih dvojice.

Znam da je @ramiral s nekom garom, @sarajlija vjerovatno uživa uz Šabana, dok se @harebianconero pati zabiti gol sa Iaquintom na PES-u

Nismo mi bili na nivou kakvom smo sad kad smo igrali protiv Genoe i Bologne, onaj povratak iz mrtvih protiv Napolija je toliko povečao samopouzdanje i raspoloženje igračima, nekako ih dodatno ujedinio baš pred bitne utakmice koje nam slijede.
Sreća pa nema povreda još uvijek. Ako izguramo ovaj decembar među prva 3 mjesta do kraja sezone će biti svega. Doći će u januaru sigurno neki igrač, prošle sezone su došli Barzagli i Matri, a ova ekipa je nezamisliva bez njih dvojice.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma kakvi oni, mene nema, svi kukaju, ja dođem, svi se ušute![]()
Znam da je @ramiral s nekom garom, @sarajlija vjerovatno uživa uz Šabana, dok se @harebianconero pati zabiti gol sa Iaquintom na PES-u![]()
![]()

Ma mene raduje da se Buffon vratio u staru formu, to je nase ako ne najvece pojacanje ako mislimo sta osvojiti ove god,,,, i prije ovi tezi gostujuci utkamica govorili smo da ce se pokazati gdje smo i sta smo, i evo jos smo gore na vrh i dalje sumnjamo

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neka ih, nek' uživaju, a furaju se neki navijači
Buffon je golman koji svake sezone svojim odbranam donese nekih 10 bodova, eto protiv Lazia nam je on donio pobjedu, niko drugi nego Buffon, protiv Napolija ruku na srce nije mogao ništa kod golova.
Protiv Palerma je imao isto tako par bitnih odbrana u prelomnim trenucima. Ulijeva onu sigurnost koja je trebala našoj odbrani, nagledat ćemo se mi Gigija još najmanje 5 sezona sigurno...
Jedva čekam utakmicu na našem terenu, prošlih sezona draže mi je bilo kad igramo u gostima, sad mi je nekako tačno draže kad igramo kući zbog stadiona, odlične atmosfere, dominacije na terenu, ma zbog svega...

Buffon je golman koji svake sezone svojim odbranam donese nekih 10 bodova, eto protiv Lazia nam je on donio pobjedu, niko drugi nego Buffon, protiv Napolija ruku na srce nije mogao ništa kod golova.
Protiv Palerma je imao isto tako par bitnih odbrana u prelomnim trenucima. Ulijeva onu sigurnost koja je trebala našoj odbrani, nagledat ćemo se mi Gigija još najmanje 5 sezona sigurno...

Jedva čekam utakmicu na našem terenu, prošlih sezona draže mi je bilo kad igramo u gostima, sad mi je nekako tačno draže kad igramo kući zbog stadiona, odlične atmosfere, dominacije na terenu, ma zbog svega...

Ž '21!
Ma citam ja vase postove, samo mi je mrsko pisati. Dosao nam je golman prosle ili predprosle sezone iz Rumunije 15 god. pa eto on bi trebao biti nas sljedeci Giggi mada njega niko nece moci zamijeniti 

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neće taj nikad zaigrati u Juventusu, mi smo klub koji dovodi već "gotove" igrače. Izuzetak je bila sezona kad smo izbačeni, samo zahvaljujući tome sad su Chiellini i Marchisio u Juventusu, sad bi bili sigurno na raznoraznim posudbama kao Giovinco.
Polako se mi vraćamo, vidjet ćete vi za par sezone isto kao što je mnogim igračima danas želja igrati u Barceloni, želja da ih treniraju Mourinho ili Sir Alex, tako će im biti želja da igraju u Juventusu pod palicom Antonio Contea na najboljem stadionu u Italiji.
Polako se mi vraćamo, vidjet ćete vi za par sezone isto kao što je mnogim igračima danas želja igrati u Barceloni, želja da ih treniraju Mourinho ili Sir Alex, tako će im biti želja da igraju u Juventusu pod palicom Antonio Contea na najboljem stadionu u Italiji.
Ž '21!