Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

AllAbout
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la AllAbout » 03 dec 2011, 00:04

hajd da je ona protiv macklina bila nerijesena..ali ova borba..ovo je cista i ubjedljiva pobjeda ade
Unica grande amore

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 dec 2011, 00:08

´ajde bolan, englez ostaje neporazen, adnan sampion...i svi zadovoljni. :D

ako je tako sto neki pretpostavljaju, onda Ado mora popiti dobre batine ne bi li tamo neki cimbenik dobio novog prvaka i "osvjezenje" u ovoj klasi.
Vom Jäger zum Gejagten

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 00:08

Sjajan meč,prije svega od strane Adnana,pa onda i od Martina koji se borio fino.Rezultat skroz nerealan i nezaslužen,jer je bilo očigledno koliko je Adnan više direktnih udaraca uputio,znatno više.Kao što reče ovaj na FTV1 da je bilo još 30 sekundi nokautirao bi ga.
Vidi se da su oba dobro pripremljena za ovaj meč,mada onaj Englez koliko je bio samouvjeren na izjavama prije nije mnogo pokazao.Uostalom pas koji laje ne ujeda ;) .Fino je Adnan tukao lijevom rukom,pogotovo kada spoji 3 čista udarca,da je imao još malo snage mogao je u više navrata dotući do kraja.
Al' ono što sam primijetio da i sada,a i gotovo pa uvijek u boksu,da onaj koji je lošiji tokom meča koji bi trebao izgubiti,uvijek provocira ovog što ge tuče konstantno.Tako je i večeras bilo,unosi mu se u facu ovaj Englez i smije se nešto.U svakom slučaju Adnan je zaslužio pobjedu,no što je nije dobio to je druga stvar.Ja mislim da bi i Saša Matić vidio kako ga je Adnan razbio.
Kakva je samo razlika kada se na tribinama čuje "Felix,Felix,Felix..." i "Ado,Ado,Ado..." :D ,vidi se da Bosanci navijaju pa je onako glasno.Al' još ljepše je bilo "Bosnom behar probeharao..." i "Za Bosnom tugujem,Bosni se radujem".Samo šteta što se na početku meča nije čula naša himna i vijorila naša zastava...Opet mi je srce puno i ponosno,"naš" čovjek je prvak,lakše ću zaspati... :)
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 dec 2011, 00:11

Zar niko nije vidio BH zastave na Adnanovoj obuci?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 dec 2011, 00:12

Ma samo pogledajte odabir sudija , svi dolaze iz zemalja koje su vise privrzene Velikoj Britaniji nego li Njemackoj, i imaju taj neki slicniji mentalitet britanskom. Ja cim sam vidio odakle dolaze sudije nesto mi je bilo sumnjivo i imao sam neki osjecaj da Adnan nece pobijediti , iako je bio uveliko bolji. Mozda je i Svabama bilo malo krivo zbog toga sto Adnan na patikama ima zastavu BiH, ili se pak zahvaljuje navijacima Bosancima i Hercegovcima na podrsci , te su namjerno zeljeli da se donese ovakva odluka. Ajde barem je cijeli svijet vidio ko je bio bolji kada to nisu mogli/htjeli vidjeti suci..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 03 dec 2011, 00:14

ja ovaj box ne pratim nešto, ovako kad su veći mečevi gledam, znam da ima milion nekih titula po milion kriterija, bil se ćatić mogao borit protiv klička il sl. :mrgreen: :mrgreen:
ne znam jesam li se provalio, ne pratim sport ovaj :D
Nil Satis Nisi Optimum

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 03 dec 2011, 00:15

Pa zar nisi cuo da sljedece sedmice prenose njegovu borbu protiv Klicka na FTV-u
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 dec 2011, 00:17

Bundesliga je napisao/la:Ma samo pogledajte odabir sudija , svi dolaze iz zemalja koje su vise privrzene Velikoj Britaniji nego li Njemackoj, i imaju taj neki slicniji mentalitet britanskom. Ja cim sam vidio odakle dolaze sudije nesto mi je bilo sumnjivo i imao sam neki osjecaj da Adnan nece pobijediti , iako je bio uveliko bolji. Mozda je i Svabama bilo malo krivo zbog toga sto Adnan na patikama ima zastavu BiH, ili se pak zahvaljuje navijacima Bosancima i Hercegovcima na podrsci , te su namjerno zeljeli da se donese ovakva odluka. Ajde barem je cijeli svijet vidio ko je bio bolji kada to nisu mogli/htjeli vidjeti suci..

ne vjerujem da bi Njemacka nesto tako dozvolila, ipak se Ado bori pod njihovom zastavom, tako da nije bitno sta ima na rukavicama i tenama
15.10 - 15.06 ...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 dec 2011, 00:17

ma kladionica uradila svoje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 03 dec 2011, 00:17

Stvarno cudna sudijska noc,iako je uvijek mi ovo boks-suđenje bilo monotono.Ado je dominirao vecinom meca,imao je Murray svojih momenata ali ni blizu dovoljno za nerijesen ishod.Ipak je na Felixovim patikama bio grb BiH,sampion je i dalje,i meni srce igra ko cigra :)
Chelsea F.C.

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 00:19

dziza_23 je napisao/la:Pa zar nisi cuo da sljedece sedmice prenose njegovu borbu protiv Klicka na FTV-u
:mrgreen: Ne zezaj čovjeka.

Uh kada prikazaše taj detalj sa zastavicama BiH...Opet mu svaka čast za to,ali i za ono na kraju kada se zahvalio navijačima.

Moguće i da su kladionice ovo odradile,s obzirom šta je pisalo na ringu :D ,ne bi me čudilo.Mada sada gledam u Premieru ima kvota 1 1,20 i kvota 2 4,0,a nema X-a,pa šta je sada ko je igrao 1,je l' se obračunava kvota 1 ili je pao?

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 dec 2011, 00:20

skyisthelimit je napisao/la:ne vjerujem da bi Njemacka nesto tako dozvolila, ipak se Ado bori pod njihovom zastavom, tako da nije bitno sta ima na rukavicama i tenama
E ja bas milsim da bi dozvolila , jer nisu izgubili sampionsku titulu , a ovo mu dodje kao nekakva opomena da to ubuduce ne radi . Jbg da covjek kojim slucajem nastupa za BiH nebi bio u mogucnosti da se bori za titulu , ili vjerovatno nebi..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 03 dec 2011, 00:22

dziza_23 je napisao/la:Pa zar nisi cuo da sljedece sedmice prenose njegovu borbu protiv Klicka na FTV-u
Kličko se bori protiv nekog Jean-Marca Mormecka, covjek je rekao da ce biti prenos Klička, a ni spomenuo nije s kim ce se boriti. Ni ja nisam neki poznavalac ovog sporta, ali nelogicno je da se bori s bilo kojim od brace. Prvo, nisu u istoj kategoriji, a drugo, kilaza im je totalno razlicita. Opet, mozda i nisam upravu.
Izdržati, to je temelj vrline!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 00:25

rogeRF je napisao/la:
Kličko se bori protiv nekog Jean-Marca Mormecka, covjek je rekao da ce biti prenos Klička, a ni spomenuo nije s kim ce se boriti. Ni ja nisam neki poznavalac ovog sporta, ali nelogicno je da se bori s bilo kojim od brace. Prvo, nisu u istoj kategoriji, a drugo, kilaza im je totalno razlicita. Opet, mozda i nisam upravu.
A i teško da neko može imati 2 meča u tako malom vremenskom periodu ;) .

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 03 dec 2011, 00:25

Number1 je napisao/la:ja ovaj box ne pratim nešto, ovako kad su veći mečevi gledam, znam da ima milion nekih titula po milion kriterija, bil se ćatić mogao borit protiv klička il sl. :mrgreen: :mrgreen:
ne znam jesam li se provalio, ne pratim sport ovaj :D
naravno, mora da nabaci dobro mase, tj. da ima preko 90,892 kg i onda da napreduje na ljestvici u novoj kategoriji, tacnije receno da zasluzi da izazove svjetskog prvaka
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 03 dec 2011, 00:26

Future je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
A i teško da neko može imati 2 meča u tako malom vremenskom periodu ;) .
:lol: :lol:
a ja se bas obradovao, reko da se istrese na Klicku zbog ove sudijske nepravde :mrgreen:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 dec 2011, 00:29

rogeRF je napisao/la:
Hoce li neko ovo plasirati u "najsmjesnije postove na forumu" ili nece? :lol:
Ja se opet sve nadam da se momci sale, ali sumnje postaju sve vece... :?

Adnan naglasio da nikako ne razumije ovu presudu i osvrnuo se na prosli mec, gdje je istakao da je Macklin prije zasluzio remi nego vecerasnji protivnik. Vjerovatno ce mu neko od ove dvojice biti sljedeci protivnik.

Revans su vec ponudili Macklinu, ceka se odgovor.
Vom Jäger zum Gejagten

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 00:29

Pasodzigera je napisao/la:Zar niko nije vidio BH zastave na Adnanovoj obuci?
Bila je zastavica i patike na jednoj pauzi izmedju 7 i 8 runde cini mi se i bas su prekazali iz bliza.

Borba u korist Adnana ali sudci su bili neodlucni katastrofa ali ipak pojas je i dalje kod njega, ona borba protiv mackilina mozda je mogla biti x ali ova stvarno je Aduka bio mnogo bolji.

Nixon
Kontakt:

Post Postao/la Nixon » 03 dec 2011, 00:30

Smiješna odluka sudija.Kriterij sudija kao da je Britanac branio titulu, a ne Ćatić. Pa kada napadaš na titulu moraš baš da uništiš protivnika ili da ga nokautiraš da dođeš do pobjede. Ništa, ostaje samo da se onom Ameru sjetim familije i to je to.
Potpisi su za levate...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 dec 2011, 00:30

haj dobro nerjeseno, iako je Adnan bio bolji. zadrzace titulu sto je najvaznije. ali onaj jedan sudija dade pobjedu britancu... pa sta je taj coro gledao?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.