AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kaladze je jedan od nas.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- muha milanez
- Kontakt:
ovo samo robinho moze promasit 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne bih se slozio. Prava istina je da on to jedini moze masiti u kontinuitetu.muha milanez je napisao/la:ovo samo robinho moze promasit

-
- Kontakt:
Binho je jedan od njih.insider je napisao/la:Kaladze je jedan od nas.
- muha milanez
- Kontakt:
heh Bgmi si u pravu. Pa sta se desava sa njim,gdje je ta koncentracija.. ccccMaGiCa je napisao/la:Ne bih se slozio. Prava istina je da on to jedini moze masiti u kontinuitetu.muha milanez je napisao/la:ovo samo robinho moze promasit
katastrofa ziva robinho!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
MaGiCa je napisao/la:Ne bih se slozio. Prava istina je da on to jedini moze masiti u kontinuitetu.muha milanez je napisao/la:ovo samo robinho moze promasit

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
već druga godina zaredom kako sve živo maši...kad se sjetim prošle godine protiv TotenhemaMaGiCa je napisao/la:Ne bih se slozio. Prava istina je da on to jedini moze masiti u kontinuitetu.muha milanez je napisao/la:ovo samo robinho moze promasit

koji mu je?????
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Robinho toliko mlitavo djeluje i lose ulazi u duele ima uvijek isti dribling ( prvo biciklo onda ide desno) sut mu je katastrofa.... ja mislim da nebi imao snage dobaciti loptu s 25 metara..... ali ovo sto fula vrhunac je, ssto neko spomenu od Tottenhama.... :S losa tekma MIlana generalno, ali najvazniej da su pobjedili.....pokazalo se da im fali prednji vezni igrac kao i zadnji jer ovo s Ambrom djeluje smijesno
baresi#6 je napisao/la: valjda će kaladze odraditi posao

šta da kažem. moglo je lagano biti 0-5, genoa je katastrofa kao i chievo. fali itekako jedan plejmejker koji će davati lopte (ganso, erikssen) jer ibra konstantno mora da se vraća po lopte. binho opet u stilu sivonjića falio pa ne znam kako nazvati ono? yepes kritičan večeras dosta grešaka, čak je i silva bio ispod svog nivoa. nocerino motm definitivno bilo ga je svugdje, također boateng i aquilani odradili solidan posao, ibro standardno dobar, binho dosta pokretljiv ali fuli opet zicer. dovoljno je reći prvo poluvrijeme 74-26% posjed u koristi milana. 8 utakmica zaredom 7 pobjeda nije loše, niz treba da se nastavlja, raspored je povoljan, relativno. sad je nadati se kiksu konkurenata prije svega juventusa u nedjelju iako juve ima na papiru lagan posao protiv cesene kući.
btw neko mora naučiti slobodnjake. ibra je loš u prekidima, kad seedorfa nema on se muči i nabija lopte u tribine.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Bezze mi je da svi govorite kao i protiv Barce ajde bio je dobar trudio se trco ovo ono, a njegova igra se moze ocijeniti s jednom velikom 0....pa sto ce im drugi napadac kad ne zna dati golo, opucati po golu, jednostavno biti opasan....za mene je Robinho flop zesci, ovo je crveno svijetlo da se nadje novi napadac, jer je Pato uvijek ozljedjen ili makar da vrati Pippa cccc mulac
Eto Teveza u Januarumeskalin je napisao/la:Bezze mi je da svi govorite kao i protiv Barce ajde bio je dobar trudio se trco ovo ono, a njegova igra se moze ocijeniti s jednom velikom 0....pa sto ce im drugi napadac kad ne zna dati golo, opucati po golu, jednostavno biti opasan....za mene je Robinho flop zesci, ovo je crveno svijetlo da se nadje novi napadac, jer je Pato uvijek ozljedjen ili makar da vrati Pippa cccc mulac

nafrI82 je napisao/la:Eto Teveza u Januarumeskalin je napisao/la:Bezze mi je da svi govorite kao i protiv Barce ajde bio je dobar trudio se trco ovo ono, a njegova igra se moze ocijeniti s jednom velikom 0....pa sto ce im drugi napadac kad ne zna dati golo, opucati po golu, jednostavno biti opasan....za mene je Robinho flop zesci, ovo je crveno svijetlo da se nadje novi napadac, jer je Pato uvijek ozljedjen ili makar da vrati Pippa cccc mulacda jbe rak raka bolji je od Robnha
Tevez je izmislio fudbal za Robinha..... lik je malo flipko u glavi, ali da je igracina u to nema sumnje....citam da nema nish od toga da se vracau Corintians ccc cak i Maxi LOpez mi je bolji od RObinha

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
termin totalno bezvezan, već odavno imao dogovoren izlazak
pa opravdano nisam gledao, ali vidim ništa novo robi robinjo promašuje sa pola metra po 167 put otkad je u milanu, kaladze isplaćuje silne milione koje je milan u njega uložio
bilo i nereda i svega, ali najvažnije bodovi su tu, sad u LP u Češkoj sa kombinovanim sastavom pa u nove pobjede u prvenstvu.

bilo i nereda i svega, ali najvažnije bodovi su tu, sad u LP u Češkoj sa kombinovanim sastavom pa u nove pobjede u prvenstvu.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Sta covjek promasuje vec dvije godine, to nije normalno.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
dobro šta ste sad stali pljuvati po robinhu
možda je lik mislio da je aquilani izašao s loptom u aut pa nije bio priseban, bar sam ja tako mislio iz prve... ali stoji da binho nije uradio ništa specijalno. proigrat će on na ljeto, brazilac je.

možda je lik mislio da je aquilani izašao s loptom u aut pa nije bio priseban, bar sam ja tako mislio iz prve... ali stoji da binho nije uradio ništa specijalno. proigrat će on na ljeto, brazilac je.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Rutinski odrađeno jedno od najtezih naših gostovanja u Calciu. Statistika u posljednih osam susreta sa momčadi Genoe ne ide nama u korist jer smo samo jednom prije sinoćnjeg susreta slavili i bio sam skeptičan, ali ipak smo na terenu dokazali svu svoju kvalitetu i slavili smo više nego zasluženo. Na prvi pogodak smo morali čekati sve do 56. minute kada Kaladze (nekadašnji igrač Milana
) ruši Ibrahimovića, te dobiva crveni karton. Tada nam je bio olakšan put do tri boda i bio sam uvjeren kako ćemo slaviti što se kasnije i ispostavilo kao istina. Pobjedu smo potvrdili pogotkom veznog igrača Nocerina u 79. minuti, te smo rutinski došli do pobjede.
Osim našeg slavlja želio bih napomenuti i napadača Robinha koji me svakim novim mečem sve više razočarava zbog velikog broja promašenih prilika u odlučujućim duelima, nadam se kako ima istine o transferu Teveza na San Siro jer Robinho gubi stečeno samopouzdanje u nezgodno vrijeme kada se vodi velika bitka o prijestolju Serie A.
Inter zamrznut na -13

Osim našeg slavlja želio bih napomenuti i napadača Robinha koji me svakim novim mečem sve više razočarava zbog velikog broja promašenih prilika u odlučujućim duelima, nadam se kako ima istine o transferu Teveza na San Siro jer Robinho gubi stečeno samopouzdanje u nezgodno vrijeme kada se vodi velika bitka o prijestolju Serie A.
Inter zamrznut na -13

Il club più' titolato al mondo.
Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koja mašinerija je ovaj Milan.
Nakon nešto slabijeg starta, pokazali su veličinu i vratili se u elementu. Mogao bi ovaj Milan dogurati daleko i u CL (dakako, samo da ne bude povreda ključnih igrača). Utakmicu nisam gledao, al' statistika ovog meča valjda nije slagala.

Nakon nešto slabijeg starta, pokazali su veličinu i vratili se u elementu. Mogao bi ovaj Milan dogurati daleko i u CL (dakako, samo da ne bude povreda ključnih igrača). Utakmicu nisam gledao, al' statistika ovog meča valjda nije slagala.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Istina da promasuje nemoguce i da igrac njegovog renomea ne bi smio u kontinuitetu onako promasivati, ali od njegovog povratka mi smo zaigrali kako treba. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nocerino se propisno izmasao, a onaj Robinhov promasaj nema potrebe komentarisat' ... Boateng i Ibra su vam najbolji igraci, pa Boa boa teng teng teng sta radi ovim igracima to je strasno, kakav lav ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.