haj eu2..jasko..123Arminn je napisao/la:ocu jajasko_juve je napisao/la:hocel ko?
p.s. global 1,,
Moderator/ica: Padovan
haj eu2..jasko..123Arminn je napisao/la:ocu jajasko_juve je napisao/la:hocel ko?
Goalgetter je napisao/la:OBAVIJEST:
Damirdeluxe je izbacen iz lige, a kao sto je prethodno odustao i apocalyps, slobodni su Stoke City i Paris SG u prvoj ligi. Kad se odigraju ove preostale utakmice 4. kola 2. SportSport.ba lige, prva dva plasirana igraca ce preuzeti ove klubove. (Puno ovisi o utakmici Bosniacum Lilium vs Zeka).
2 igraca koji ce upasti u Drugu ligu su:
- Mesa_Dzeko
- Plivadon
Igraci ce biti obavjesteni i putem PP-a, koji ce klub preuzeti.
Svi igraci koji preuzmu nove klubove, moci ce igrati tek od ponedjeljka.
Nek je on meni otkino 2 boda u prvom kolu pa onda nas napustioGoalgetter je napisao/la:OBAVIJEST:
Damirdeluxe je izbacen iz lige, a kao sto je prethodno odustao i apocalyps, slobodni su Stoke City i Paris SG u prvoj ligi. Kad se odigraju ove preostale utakmice 4. kola 2. SportSport.ba lige, prva dva plasirana igraca ce preuzeti ove klubove. (Puno ovisi o utakmici Bosniacum Lilium vs Zeka).
- Mesa_Dzeko
- Plivadon
druže možeš me obavijestit koja su to dva moguća tima da uvježbam formaciju, jer se teško naviknem na neke timoveGoalgetter je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:OBAVIJEST:
- Mesa_Dzeko
- Plivadon

Plivadon je napisao/la:oćel ko da igramo?
sta je tableticePlivadon je napisao/la:Plivadon je napisao/la:oćel ko da igramo?
ne smije niko samnomBosniacum Lilium je napisao/la:sta je tableticePlivadon je napisao/la:Plivadon je napisao/la:oćel ko da igramo?
hajd' u eu1, ss.ba, pw 123 cekam teGoalgetter je napisao/la:Hajde, evo ja cu
eh eu2 pw: 2501 ime: ss.ba friendlyGoalgetter je napisao/la:Hajde, evo ja cu
Goalgeter sto me to preskoci mozda sam napravio ?Goalgetter je napisao/la:Bosniacum, mislio na Plivadona, on je pitao hocel ko hehe
EDIT: Hocel to Plivadon
znam da si mislio, ali on je toliko strasan lik da sam te morao spasiti od njegove igreGoalgetter je napisao/la:Bosniacum, mislio na Plivadona, on je pitao hocel ko hehe
EDIT: Hocel to Plivadon
a bjezi onaj igra ko da ga je šejk potplatio, samo gura sam. daje mi pasove kad oko mene ima 3 igrača -.-Bosniacum Lilium je napisao/la:znam da si mislio, ali on je toliko strasan lik da sam te morao spasiti od njegove igreGoalgetter je napisao/la:Bosniacum, mislio na Plivadona, on je pitao hocel ko hehe
EDIT: Hocel to Plivadon![]()
nek' smo im pokazali ko je boss na 2 vs 2Milan gazi malu barcu, malu barcu, malu barcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.