Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Mislim da će se Italija ovom grupom prošetati, te da naši susjedi Hrvatska ipak nemaju šanse pored glavnih favorita za osvajanje Eura. Ne podcjenjujem Hrvatsku, ali ipak nisu imali sreće u odnosu na ostale grupe.
Il club più' titolato al mondo.
Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
- L'Avvocato
- Kontakt:
Budući prvak Evrope.
Izdominirat će grupom.
Izdominirat će grupom.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
mi u hrvatskoj smo uglavnom zadovoljni grupom....obožavamo igrat protiv talijančićaMauroACM je napisao/la:Mislim da će se Italija ovom grupom prošetati, te da naši susjedi Hrvatska ipak nemaju šanse pored glavnih favorita za osvajanje Eura. Ne podcjenjujem Hrvatsku, ali ipak nisu imali sreće u odnosu na ostale grupe.
Iako Italija igra mnogo bolje nego na protekla dva velika takmičenja bit će im veoma teško,Španija sigurno prolazi,a Italiji Hrvatska nikako ne leži.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@Dean
Respektujem Hrvatsku, ali nije to više ista reprezentacija kao prije nekoliko godina. Imate nekoliko kvalitetnih nogometaša, ali ipak nije to isto kao prije nekoliko godina kada ste na Euru dobili jednu Njemačku.
Respektujem Hrvatsku, ali nije to više ista reprezentacija kao prije nekoliko godina. Imate nekoliko kvalitetnih nogometaša, ali ipak nije to isto kao prije nekoliko godina kada ste na Euru dobili jednu Njemačku.

Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
da,fale čak 2 igrača(braća kovač)...doduše oni su bili vrlo važni igrači i vođe tima,al sada su uskočili neki novi igrači, a oni modrić i ekipa su iskusniji nego prije 3 godine..MauroACM je napisao/la:@Dean
da ne bude zabune,talijani protiv hrvatske jesu favoriti, ali ne uvjerljivi....ako prvu utakmicu izgube od španjolske a mi dobijemo irsku,morat će nas napadat u drugom kolu..
Nije Italija nista bolja od Hrvatske, tu su negdje, u njihovoj grupi samo samo Spanija odskace.
Očekujem ovih XI na Euru:
---------------------Buffon----------------------
Maggio----Chiellini----Rannochia----Criscito
----Nocerino------De Rossi------Montolivo
---------------------Pirlo---------------------
---------Balotelli------------Pazzini------------
Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
nikad italijani nisu dobili hrvate 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Rossi ako se na vrijeme vrati u formu Pazzini nema onda šta tu tražiti,čak je i Matri tu prije njega.MauroACM je napisao/la:Očekujem ovih XI na Euru:
Nocerino nikada neće biti prva postava Italije,a Marchisia ne računaš

Abate prije Maggia,mada ga Prandeli i ne gotivi baš.
Balzaretti i Criscito će se boriti do kraja za lijevu stranu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Realnije je ovako:Očekujem ovih XI na Euru:
Maggio----Rannochia--Chiellini---Criscito/Balzaretti
------De Rossi------Pirlo------Montolivo/Marchisio
---------------------Aquilani---------------------
---------Balotelli------------Rossi/Cassano/Di Natale (ako se prva dvojica ne oporave)
Italijani definitivno nisu favoriti za titulu, ali su sasvim sigurno tim koji moze svakoga da izbaci.
@Oxygen
Izgleda da ne pratiš često partije Nocerina u dresu Milana jer ovaj vezni igrač pruža najbolje partije u svojoj karijeri i mislim kako bi se trebala voditi velika borba za poziciju u reprezentaciji između njega i Marchisia. Istina Claudio jeste veoma dobar veznjak, ali Nocerino nije ništa lošiji. Pogledaj par zadnjih mečeva Milana, tačnije partija Nocerina i sve će ti biti mnogo jasnije.
@MaGiCa
Tvoja formacija izgleda mnogo realnije mada ja još stojim iza toga da Nocerino zaslužuje prvih XI
, iako Aquaman također pruža veoma dobre partije na San Siru uvjeren sam kako neće biti u prvom sastavu kod Prandellija. Što se tiče napada mišljenja sam kako bi iz ovog užeg kruga trebao ispasti Cassano zbog trenutnih problema koji će ga dugo vremena držati van terena, te mislim kako nije u stanju da se vrati u najbolju formu jer dug period oporavka je potreban. Drugi napadač koji bi morao sjediti na klupi jeste "veteran" Di Natale koji jeste golgeter, ali ipak na jednom jakom prvenstvu treba neki mlađi napadač. Mišljenja sam kako bi Antonio mogao poslužiti kao joker sa klupe u najvažnijim mečevima na Euru. Najrealnija kombinacija u napadu jeste Balotelli/Rossi, mlad tandem spreman za velike domete u Europi u koje je uvjeren i selektor Prandelli i vjerujem kako će im pružiti šansu od prve minute.
Izgleda da ne pratiš često partije Nocerina u dresu Milana jer ovaj vezni igrač pruža najbolje partije u svojoj karijeri i mislim kako bi se trebala voditi velika borba za poziciju u reprezentaciji između njega i Marchisia. Istina Claudio jeste veoma dobar veznjak, ali Nocerino nije ništa lošiji. Pogledaj par zadnjih mečeva Milana, tačnije partija Nocerina i sve će ti biti mnogo jasnije.
@MaGiCa
Tvoja formacija izgleda mnogo realnije mada ja još stojim iza toga da Nocerino zaslužuje prvih XI

Per sempre Rossonero
Per sempre Rossonero
Znam da je dosta dobar ove godine,ali i Marchisio je fantastičan ove sezone,Nocerino je prije bio dosta defanzivan,a sada je dobio i prostora u napadu tako da recimo igraju sličnu ulogu u svojim timovima s tim da Marcha ipak ima bolju tehniku od Nocerina.MauroACM je napisao/la:@Oxygen
Marchisio je jedan od igrača koji je već praktično u prvih 11 reprezentacije,no do Eura je još vremena i vidjet ćemo hoće li zadržati formu do tada i izbjeći povrede.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem Marchisio i Nocerino u istu rečenicu. Marhcisio je brži, eksplozivniji, tehnički potkovaniji igrač od Nocerina, čovjek za velike utakmice, baš ono što je potrebno na EP. Jednostavno zna s loptom i bez lopte. Pa Nocerino u Milanu igra samo zahvaljujući što su pojedini igrači povrijeđeni i što mu je konkurencija prestara pa ne može da izdrži jak ritam svih 90 minuta. Po meni Nocerino ako bude uopšte pozvan na EP nek bude zadovoljan.
Na EP će igrati onih 11 koji su izgurali ove kvalifikacije, osim ako ne bude nekih povreda, a ja koliko se sjećam Marchisio je skoro svaku utakmicu igrao u prvih 11, osim protiv Slovenije u gostima, ali ni zato nisam siguran.
Svakako ne smije se ni zaboraviti Tiago Motta iz intera, tako da je na toj poziciji Nocerino tek treći pik što se kaže.
Na EP će igrati onih 11 koji su izgurali ove kvalifikacije, osim ako ne bude nekih povreda, a ja koliko se sjećam Marchisio je skoro svaku utakmicu igrao u prvih 11, osim protiv Slovenije u gostima, ali ni zato nisam siguran.
Svakako ne smije se ni zaboraviti Tiago Motta iz intera, tako da je na toj poziciji Nocerino tek treći pik što se kaže.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da ikako moze, prvih 11 bi trebalo biti iz Juventusa.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- SoloJuve26
- Kontakt:
O boze dragi, svasta ces ovdje procitati,, Nocerino pored Marchisia

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne prvih 11,ali sigurno dosta igrača, jer Juventus je tim koji je uvijek prije svega vodio računa o domaćim igračima ,a pri tome je klub koji je dao najviše igrača reprezentaciji i najviše svjetskih prvaka u historiji fudbala.retro je napisao/la:Da ikako moze, prvih 11 bi trebalo biti iz Juventusa.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
ej budimo malo realni. marchisio je tek proigrao ove sezone, prošle je bio isto tako dobar. super igra ali sad da je igrač za velike utakmice otkad to? do neki dan većina juventina je ovdje pljuvala po marchisiu sad ga dižete u nebesa...Bianconeri1988 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem Marchisio i Nocerino u istu rečenicu. Marhcisio je brži, eksplozivniji, tehnički potkovaniji igrač od Nocerina, čovjek za velike utakmice, baš ono što je potrebno na EP. Jednostavno zna s loptom i bez lopte. Pa Nocerino u Milanu igra samo zahvaljujući što su pojedini igrači povrijeđeni i što mu je konkurencija prestara pa ne može da izdrži jak ritam svih 90 minuta. Po meni Nocerino ako bude uopšte pozvan na EP nek bude zadovoljan.
nocerino na kontu već ima 5 golova u ligi ove sezone i igra odlično i rekao bih trenutnom igrom ne zaostaje mnogo za marchisiom.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Marchisio van forme je bolji od onog silovatelja lopte Nocerina, kojem je bioloski otac Gatusso, zato su ga iz Juventusa i sutnuli.Nama je trebao neko ko zna dodat loptu a ne samo trcat.Nocerino je ogranicen ko daska.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
objektivno nema šta od onoga koji na avataru ima siku holandskog panja i najmanje talentovanog igrača ajaxa iz te generacijeJuveSissoko je napisao/la:Marchisio van forme je bolji od onog silovatelja lopte Nocerina, kojem je bioloski otac Gatusso, zato su ga iz Juventusa i sutnuli.Nama je trebao neko ko zna dodat loptu a ne samo trcat.Nocerino je ogranicen ko daska.

ne možeš to tako gledati. nije uspio u juventusu tada otjerali ga. isto ti je i sa giovincom koji sad pruža super partije u parmi. npr. matri nikad nije bio smatran tolikim talentom dok je prolazio milanovu akademiju da mu se pruži šansa da zaigra za prvi tim milana a evo ga sada ponajbolji špic u juventusu! za pirla da ne govorim.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 03 dec 2011, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!