Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ja to imam na VHS i vjeruj da treba poprilično vremena da je obradim al eto bit će vrlo brzo, kad kupim video (jbg stari crko), imam i ovaj super kup al veoma loš snimak.Bianconeri1988 je napisao/la:Tu utakmicu finala Kupa kad smo ih uzeli 3:2 na Koševu svi tražimo, a niko živ da je postavi
polako, tek je zavrsenomiki 90 je napisao/la:zna li neko kolko je zavrsilo u lukavcu ??
Kome...? nije meni rodjus? Nesto si ti lose povezo.Bianconeri1988 je napisao/la:U svakom slučaju nek' je tebi sretan rođendan!![]()
![]()
Za moj rođendan će igrati Željo - Široki, ja već pogledao na kalendaru
Jao posta. Ne znam da li da se smijem ili da placem od tuge, jada i cemera. Opekao se da svi znateLudLo 4 je napisao/la:dok me prodje opekotina na prstu,napisat cu neki izvjestajcic od danas
sta ba pises.kakve su to gluposti ...@ludlo je jedan od boljih forumasa i fkt nigdje veze tvoje djecije napadanje..ZeLJooo je napisao/la:Jao posta. Ne znam da li da se smijem ili da placem od tuge, jada i cemera. Opekao se da svi znateLudLo 4 je napisao/la:dok me prodje opekotina na prstu,napisat cu neki izvjestajcic od danas![]()
![]()
Hahahahahahahhahaha
Izbrisi se sam s foruma tako ti Boga.
Kako te ba nije stid vise ,haj sto smaras pitare,nego si i ovdije poceo sa glupostima.Dosta nam je bilo onog juga,sad i ti poceo isto.Ne razumijem majkemi sta se desava sa vama i sta vi hocete da postignete.Ovo neka provala,ti nekog isfuro ,ti lud jel to trebalo biti to.Nemoj majketi ovako vise provaljivat i isfuravat,moze ti se desiti da u stvarnom zivotu ovako nesto uradis,pa kad ti neko svinta samar ,neces znati gdje ti je glava ,a gdje guzica.Bolje se na vrijeme nauci ,pameti i postovanju.ti si sigurno balo,ali neke stvari moras nauciti.Valjda cemo u skorijoj buducnosti,od tebe procitati sta pametno.ZeLJooo je napisao/la:Jao posta. Ne znam da li da se smijem ili da placem od tuge, jada i cemera. Opekao se da svi znateLudLo 4 je napisao/la:dok me prodje opekotina na prstu,napisat cu neki izvjestajcic od danas![]()
![]()
Hahahahahahahhahaha
Izbrisi se sam s foruma tako ti Boga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.