eh ovo je bio pravi derbi, ciganu nogu slomiti i jos kad ga Matija stavio za 0-1Sarajlijc@ je napisao/la:Da se Vule hoce vratitihttp://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2427_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
eh ovo je bio pravi derbi, ciganu nogu slomiti i jos kad ga Matija stavio za 0-1Sarajlijc@ je napisao/la:Da se Vule hoce vratitihttp://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2427_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jel to onaj senegalac sto je pred pocetak sezone bio kod vasHZ_ilidzaa je napisao/la:Diatta novo pojacanje
Da, trenirao neko vrijeme sa drugim timom i zadovoljio ukuse Pliseka. 19 godina ima.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to onaj senegalac sto je pred pocetak sezone bio kod vasHZ_ilidzaa je napisao/la:Diatta novo pojacanje
Znaci ja moram ovdje napisati laz, da je Skoro sada u to formi i pricati bajke, da ne bi valjao gluposti kao.Dzakmic je napisao/la:Fkt ne kontam kako mozes biti tol'ka "pegla" od 33 tvoja posta 17 ih je na temi "Fk Sarajevo" al' haj i to bi bilo uredu da su normalni postovi aa ne neki dječiji tipa "Lessi se vraca kuci 9. dio" i te gluposti.Zato druze ako nemas sta konkretno napisati na ovoj temi u vezi FK Sarajeva,radije nemoj pisati kojekakve gluposti.ZeLJooo je napisao/la:Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi
Daleko od toga da moras napisati laz,al' ne moras pisati ni debilne postove "lessi se vraca kuci.." ,ii haj reci da vecina tvojih postova nije provokacijskog tipa,cujj mi se raspadamo,a raskinuli ugovore sa Pehlicem i Maksumicem,igracima koji nisu imali nikakav ucinak u ovoj polusezoni koja je iza nas.[/quote]ZeLJooo je napisao/la:Znaci ja moram ovdje napisati laz, da je Skoro sada u to formi i pricati bajke, da ne bi valjao gluposti kao.Dzakmic je napisao/la:Fkt ne kontam kako mozes biti tol'ka "pegla" od 33 tvoja posta 17 ih je na temi "Fk Sarajevo" al' haj i to bi bilo uredu da su normalni postovi aa ne neki dječiji tipa "Lessi se vraca kuci 9. dio" i te gluposti.Zato druze ako nemas sta konkretno napisati na ovoj temi u vezi FK Sarajeva,radije nemoj pisati kojekakve gluposti.ZeLJooo je napisao/la:Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi
Cim se kaze nesto onako kako jeste, a vama to ne odgovara odmah je glupost.
Forum je valjda se moze napisati sta ko misli, i napisati gdje zeli.
Pa nije fasizam i nacizam na djelu.
Daleko od toga da moras napisati laz,al' ne moras pisati ni debilne postove "lessi se vraca kuci.." ,ii haj reci da vecina tvojih postova nije provokacijskog tipa,cujj mi se raspadamo,a raskinuli ugovore sa Pehlicem i Maksumicem,igracima koji nisu imali nikakav ucinak u ovoj polusezoni koja je iza nas.[/quote]ZeLJooo je napisao/la:Znaci ja moram ovdje napisati laz, da je Skoro sada u to formi i pricati bajke, da ne bi valjao gluposti kao.Dzakmic je napisao/la:Fkt ne kontam kako mozes biti tol'ka "pegla" od 33 tvoja posta 17 ih je na temi "Fk Sarajevo" al' haj i to bi bilo uredu da su normalni postovi aa ne neki dječiji tipa "Lessi se vraca kuci 9. dio" i te gluposti.Zato druze ako nemas sta konkretno napisati na ovoj temi u vezi FK Sarajeva,radije nemoj pisati kojekakve gluposti.ZeLJooo je napisao/la:Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi
Samo mi nadji gdje pise da je Smajic bio najbolji strani igrac u Belgiji, MOLIM TEEEE!!! i poslije toga dodje u Zelju.. Grohotom se smijem...[/quote]Casperbeg je napisao/la:Fkt ja tu nista nisam slagao, niti sam na bilo koji nacin nekoga provocirao. Lesi se vraca kuci ko je citao knjigu ili gledao film zna se o cemu se radi. Jedini ste klub na svijetu kojem igrac dolazi i odlazi vec ne znam ni ja koji put. Dodje na pola godine, pa ode. Pa se vrati za godinu, potpise na godinu, pa ode. Pa dode pa potpise na dvije godine, pa ode godinu, pa dode kao posuden pola godine. Isto kao da Vrbanjusa i Vratnik, dodjes kad hoces , odes kad hoces i sve tako u nedogled. Razlika izmedu Smajica i Skore je ta da Smajic dolazi po prvi put, a druga stvar je dok je Skoro sjedio u nekim austrijskim ekipama na klupi i igrao po 20 min. Smajic je bio najbolji igrac strani igrac Belgije odigrao utakmica i utakmica i dao golova. Itd. Tako da provokacije uopce nije, samo pisem onako kako jeste i nista vise.ZeLJooo je napisao/la:Fkt ne kontam kako mozes biti tol'ka "pegla" od 33 tvoja posta 17 ih je na temi "Fk Sarajevo" al' haj i to bi bilo uredu da su normalni postovi aa ne neki dječiji tipa "Lessi se vraca kuci 9. dio" i te gluposti.Zato druze ako nemas sta konkretno napisati na ovoj temi u vezi FK Sarajeva,radije nemoj pisati kojekakve gluposti.Dzakmic je napisao/la:Opet se raspadate nazalost. Steta, a bili ste mladi
Znaci ja moram ovdje napisati laz, da je Skoro sada u to formi i pricati bajke, da ne bi valjao gluposti kao.
Daleko od toga da moras napisati laz,al' ne moras pisati ni debilne postove "lessi se vraca kuci.." ,ii haj reci da vecina tvojih postova nije provokacijskog tipa,cujj mi se raspadamo,a raskinuli ugovore sa Pehlicem i Maksumicem,igracima koji nisu imali nikakav ucinak u ovoj polusezoni koja je iza nas.
Samo rizvanovic bi mogao doci u obzir.Ostali teskobarbarez je napisao/la:Mogli bi vas pojacati ovi Olimpicovci ,citam danas da su otpustili Rascica ,Hirosa,Rizvanovica i jos 2 igraca.Onako nagadjam,ne znam nista porovjereno,ali nije nemoguce.
normalno da jeste....jedini razlog sto su ga raja sa istoka pljuvala je bio sto je jedan od ovih kretenskih portala objavio kako on jedva ceka da nam zabije gol il nesto tako...to su raja procitala i **** mu mammu citavu tekmu bez razloga jer momak to nije rekao...-A- je napisao/la:Rizvanovic je dobar bek ,ne zezaj te.
Slazem se,i ja bih ga volio vidjeti na kosevu.Poslije comora mi je svaki buduci DANI ALVES............-A- je napisao/la:Rizvanovic je dobar bek ,ne zezaj te.
Otome se i radialibi je napisao/la:Slazem se,i ja bih ga volio vidjeti na kosevu.Poslije comora mi je svaki buduci DANI ALVES............-A- je napisao/la:Rizvanovic je dobar bek ,ne zezaj te.
Pojacava ?aS_Roma je napisao/la:Jel iko nacuo da nas pojacava Perica Stančeski ?
Secouba 19 godina , SenegalacDevil je napisao/la:Pojacava ?aS_Roma je napisao/la:Jel iko nacuo da nas pojacava Perica Stančeski ?![]()
![]()
![]()
p.s Taj Diatta,kako se zove ?
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Direktorcic, Google [Bot], mire971, NazorUso, nedimmmm1337, sarajevo19461987 i 48 gostiju.