FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Taj isti tvoj Xavi sto kazes da je 5 puta bolji od Swajni je isto sa 29 godina izasao na vidjelo i pokazao sta zna,ako gledas statistiku pogledaj Xavijevu do 29-te god.nema nista,prosjecan igrac Barcelone !!!!
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- roy_makaay
- Kontakt:
Jel' Eurosport 2 prenosi nas il' dvije Borussie sutra?
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ništa od prenosa , preostaje nam stream.roy_makaay je napisao/la:Jel' Eurosport 2 prenosi nas il' dvije Borussie sutra?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Ništa od prenosa , preostaje nam stream.roy_makaay je napisao/la:Jel' Eurosport 2 prenosi nas il' dvije Borussie sutra?

Šuška se, šuška, šuška, da mi je ko puška...
Ma nije to nego da bi Olić mogo u vučju jazbinu, ako bi nama došao Cisse. No, stav naše uprave mi govori nešto drugo i vidjećemo ima li kakvog hajra u tome (mada ja nisam za).
Buffon je poslije ž(d)rijebanja izjavio da je Manu najbolji golman i da bi ga volio tek sresti u finalu
Još samo kad bi umanjio Bartez elemente u izletanju 
Također, naša vrla uprava iznijela mišljenje (a i ja se s time slažem) da ne vide kod igrača onaj žar za pobjedom kao na početku sezone. Samo ih pobjeda sutra može oprati u mojim očima
pa da s rahatom i merakom rušimo šejkove investicije 
Biće gusto sutra (ustvari,već je danas) i očekujem pobjedu uz primljeni gol

Buffon je poslije ž(d)rijebanja izjavio da je Manu najbolji golman i da bi ga volio tek sresti u finalu

Također, naša vrla uprava iznijela mišljenje (a i ja se s time slažem) da ne vide kod igrača onaj žar za pobjedom kao na početku sezone. Samo ih pobjeda sutra može oprati u mojim očima

Biće gusto sutra (ustvari,već je danas) i očekujem pobjedu uz primljeni gol

Sent from my Philips Smart TV.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Je li ovo 100% postava ili su neka nagadjanja? Po izjavama zadnjih dana i nisam bash ubjedjen u ovakvu postavu...
Stern des Südens
kros ionako igra lose u zadnje vrijeme ali nema ko to igrat osim njega ali bi najvise volio zadnju liniju RAFINJA-BOATENG-BATSTUBER-LAM naravno bez Buytena bez obzira na dva gola prošlo kolo ko je malo bolje pratio vidjelo s eda je najslabija karika u odbrani a ako kros ne moze mozda je upravo Buyten za tu poziciju zadnjeg veznog
e taj fudbal me bash podsjeca na van gala,kad nismo vishe znali sta cemo i gdje kojeg igraca staviti,pa dokle vise tako?zjaka je napisao/la:kros ionako igra lose u zadnje vrijeme ali nema ko to igrat osim njega ali bi najvise volio zadnju liniju RAFINJA-BOATENG-BATSTUBER-LAM naravno bez Buytena bez obzira na dva gola prošlo kolo ko je malo bolje pratio vidjelo s eda je najslabija karika u odbrani a ako kros ne moze mozda je upravo Buyten za tu poziciju zadnjeg veznog
Neki dan citam da hoce staviti Lahma na sesticu a Contenta na lijevog beka, to bi nekako volio vidjeti kako ce se Lahm snaci,a mogao bi jako dobro
Stern des Südens
ej jedan dobar link jeli ima neko?
- bistrikboy
- Kontakt:
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... erder.html" onclick="window.open(this.href);return false;zjaka je napisao/la:ej jedan dobar link jeli ima neko?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Lijep gol Riberya, prethodno Alaba sve sjajno odradio , sto se tice utakmice Bayern jeste bolji ali nije to taj Bayern kao na pocetku sezone.
P.S Heynckes je zadnji put pobijedio Bremen prije 24 godine .
P.S Heynckes je zadnji put pobijedio Bremen prije 24 godine .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
upravo ono o cemu sam pricao kako ispada ovaj buyten jeb*** ga vise on fuj
Hej patnje, braco draga...
-
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Valjda će ga zabiti iz penala, treba mi na kladionici 
Robben!

Robben!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako igramo? Gdje gledate, ovaj gornji link mi ne radi...
3:1 RIBERYYYYYYYYYYYYYYYY kako je samo falio Robennnnnnnn opet njegova lopta
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon jedna dobra partija koja traje punih 90 minuta a ne 45.
Neuer lakse brani lopte sa 5 nego sa 25 metara. Ne trazi dzaba uzora u rukometnim golmanima.
Sad smo ponovo prvi, ali samo zahvaljujuci gol razlici.
Neuer lakse brani lopte sa 5 nego sa 25 metara. Ne trazi dzaba uzora u rukometnim golmanima.
Sad smo ponovo prvi, ali samo zahvaljujuci gol razlici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.