Nisam se oprzio na baklju,jel ti sad lakse.nemoj me quotat molim teZeLJooo je napisao/la: Izbacite ovog s foruma siri nasilje, opasan je covjek po okolinu na forumu, neki opasan.
Ipak bi ja priej za vas rekao da ste neki balavci, pa da na forumu pisete kako se oprzio jer je kao palio baklju i da mi znamo da je on huligan.
Djecace ako ti se ne svidja neki post, nemoj da pises nego setaj.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- AlmmeCules
- Kontakt:
bila bi' dobra ideja za istok da se uradi s obzirom da bi' tu mogli ići oni koju po jugu samo sjede. inače sam prezadovoljan učinkom ovim dijelom sezone, nastaviti tako i sljedeće i pojačati se preko zime (:
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3
Visca Barca - Visca Catalunya ! (:
Željo 1921 <3
Visca Barca - Visca Catalunya ! (:
...
A Jug je svaku tekmu krcat...Nema gdje čačkalica pasti.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok se vi raspravljate Nyema bari crnke po Bosni
Dok se vi raspravljate Nyema bari crnke po Bosni
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Nije neki kvalitet, al barem da vidite kakav smo gol primili
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7882_n.jpg
Evo i ovde ova slika,odlicne rezolucije ako neko ne zalazi na topic nizih liga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj ovih dresova isto neke majice izgledajuDevil je napisao/la:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7882_n.jpg
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bolje i "majica" nego da se raspadamo zbog dresova...Sarajlijc@ je napisao/la:Joj ovih dresova isto neke majice izgledaju
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Uredu druze.Majke ti tebi ovo ne lici na majice ?Seyo_TM je napisao/la:Bolje i "majica" nego da se raspadamo zbog dresova...Sarajlijc@ je napisao/la:Joj ovih dresova isto neke majice izgledaju
Sarajlijc@ je napisao/la:Joj ovih dresova isto neke majice izgledajuDevil je napisao/la:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7882_n.jpg
Najkvalitetniji dres sto je zeljo imao u zadnjih nekoliko godina..kakva maice spominjes.Dres is 21 vijeka a ne kao oni sto mogu 2 igrac stati u jedan dres!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Meni su oni vasi proslogodisnji duplo bolje izgledali ovi nekako utegnu igraceZeljo.ba je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Joj ovih dresova isto neke majice izgledajuDevil je napisao/la:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7882_n.jpg
Najkvalitetniji dres sto je zeljo imao u zadnjih nekoliko godina..kakva maice spominjes.Dres is 21 vijeka a ne kao oni sto mogu 2 igrac stati u jedan dres!!Zato ne seri
Jao manijaka sramote drvosjece prave
1. u ligi sramotica na tribini .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@ ZeLJoo
Ako nemas postovanja,onda bar ukljuci mozak.Meni govoris da ako mi se ne svidja post,prosetam i ne citiram.Haj da kazem da imas pravo,ali samo mi odgovori sta si ti uradio ,pa se cijela polemika povukla .Razmisli malo prije nego nesto napises,jel to toliko tesko.Sto nisi isao malo da setas,nego si htio jednog od kvalitetnijih forumasa da isfuras i ispadnes saner.Sto se tice tog djecace,mogo sam te napravit vjeruj mi.
Ako nemas postovanja,onda bar ukljuci mozak.Meni govoris da ako mi se ne svidja post,prosetam i ne citiram.Haj da kazem da imas pravo,ali samo mi odgovori sta si ti uradio ,pa se cijela polemika povukla .Razmisli malo prije nego nesto napises,jel to toliko tesko.Sto nisi isao malo da setas,nego si htio jednog od kvalitetnijih forumasa da isfuras i ispadnes saner.Sto se tice tog djecace,mogo sam te napravit vjeruj mi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Amare, zahvali se ljudima na ovim lijepim riječima
Jesu li ti ono matere ti ruke u zraku na ovom videu?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zahvalio sam se ,al' evo opet,momci zahvaljujem vam seBianconeri1988 je napisao/la:Amare, zahvali se ljudima na ovim lijepim riječima![]()
![]()
Ado,navijalo se i slucajno ispade da proslavljam go
||| FKZeljeznicar |||
- KB-TM87
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Jao manijaka sramote drvosjece prave![]()
![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
@barbarez
Niko ovdje nikoga nije htio isfurati i ispasti neki saner, jer ja to ovdje ne radim, niti se bavim ti stvarima.
To jesam li ja palio baklju, jesam li se oprzio itd. mislim da nikoga ne zanima, a kad te niko nista ne pita, da ti pises oprzio sam se, to ce proci za 2 sata kao da je ostalo od hemijske olovke pa se samo treba oprati, pa cu ja napisati izvjestaj,
Mislim da to nije djecije, da je to jadno i da je to kompleks.
I ti dodes nekome i pises da je deriste.
Niko ovdje nikoga nije htio isfurati i ispasti neki saner, jer ja to ovdje ne radim, niti se bavim ti stvarima.
To jesam li ja palio baklju, jesam li se oprzio itd. mislim da nikoga ne zanima, a kad te niko nista ne pita, da ti pises oprzio sam se, to ce proci za 2 sata kao da je ostalo od hemijske olovke pa se samo treba oprati, pa cu ja napisati izvjestaj,
Mislim da to nije djecije, da je to jadno i da je to kompleks.
I ti dodes nekome i pises da je deriste.
odakle se znamo sa benzinske ili bradineANTIFA ! je napisao/la:Jao manijaka sramote drvosjece prave![]()
![]()
-
joey tribbiani
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Jao manijaka sramote drvosjece prave![]()
![]()
Jes' to počeo neke rime bacat'? Nemoj majke ti više. Ne znam kako imaš obraza da išta kažeš. Prvih par kola Velež dere, zahuktali se...kući dobri, na strani još bolji, a na tribini 20 ljudi. Kontam možda vjetar, hladno, Vrapčići, ovo ono...i onda dodje biser i sere po Željinoj temi. Ajde kompleksaš razligu. Nije malo 3-4 godine
@sarajliblabla
Drži se svojih dresova...možda i bi kad bi znao za koje ćeš. 18 garnitura promijene u toku godine. Na istoj tekmi dva igrača fks nose različite šorceve.
Ovo su fakat najbolji dresovi u premier ligi pa i sire. Sto se tice nas, netko je napisao da su jedni od bolji u posljednjih par godina. Mozda jedino oni diadorini dresovi iz 2002 i Jomini iz 2006, tamno plavi - klasika stil. Ja bi licno volio da nam Marcon napravi jos jednu karnituru dresova na pruge, svijetlo plavu.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trenutno korisnika/ca: dark44, Hansestadt, KrajinaTm87, MukiBek, Vanja8 i 54 gosta.