Ma jok lose si ukapiraoDevil je napisao/la:Sad vidim i neki Celigija dolazi,pa pogledah neki klip i koliko sam ukapirao iz Zelje dolazi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
http://vimeo.com/24006768Sarajlijc@ je napisao/la:Ma jok lose si ukapiraoDevil je napisao/la:Sad vidim i neki Celigija dolazi,pa pogledah neki klip i koliko sam ukapirao iz Zelje dolazi.Dolazi iz kantonalne lige kazu da je dobar ostaje da se vidi.
Jbm li ga ovo je Zeljo.
Sad da li je to taj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ja juniori zeljini i nasi prije par godina
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5866_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Odkad crnca nismo imali hahahaha

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5866_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj senegalac je odmah bio interesantan Pliseku,on ga je i pozvao da dodje iz Ceske jer gore nije mogao rijesiti papire. Vise mjeseci trenira sa nasim drugim timom,i sigurno ga Redzepagic i Plisek nebi drzali toliko u Sarajevu da ne vide kapacitet u njemu. Placaju mu boravak,hranu i sve ostale troskove ovdje u Sarajevu.
Plus sto je momak nevjerovatno fizicki spreman,i sto ima samo 19 godina. Na kraju bi i Sarajevo moglo dobro zaraditi od njega (za par godina mislim).
Plus sto je momak nevjerovatno fizicki spreman,i sto ima samo 19 godina. Na kraju bi i Sarajevo moglo dobro zaraditi od njega (za par godina mislim).
Mislim da ce ovaj igrac tamnopute boje koze biti prava akvizicija gdje ce raja dolazit samo da njega vide
A od ovih otpustenih iz olimpica moze se nesto probrat ipak su to nasi bivsi igraci, i za Rizvanovica kolko se ja sjecam bio je nesporazum gdje se lik kasnije izvinjavao da nije ono izjavio a znajuci nase "strucne" novinare sve je moguce al momak bi nam dobro dosao to je sugurno ,samo ne vise Comora i njegove centarsute da gledam
A od ovih otpustenih iz olimpica moze se nesto probrat ipak su to nasi bivsi igraci, i za Rizvanovica kolko se ja sjecam bio je nesporazum gdje se lik kasnije izvinjavao da nije ono izjavio a znajuci nase "strucne" novinare sve je moguce al momak bi nam dobro dosao to je sugurno ,samo ne vise Comora i njegove centarsute da gledam
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Imali gdje video klip ovih igraca Diatta i Čeligija 
Kazu da vam je ova mali crnjo mnogo dobar igrac, dobar pregled igre i snaga na zavidnom nivou i dosta moze pomoci ovom timu.
Celigija ljudi kazu

Celigija ljudi kazu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rasisto!ZeLJooo je napisao/la:Kazu da vam je ova mali crnjo mnogo dobar igrac, dobar pregled igre i snaga na zavidnom nivou i dosta moze pomoci ovom timu.
Celigija ljudi kazu![]()
Pusti se ti Celigije i Bube brini za svoju avliju.
Mogu i ja tamo tebi napisati da pustis nas i nase dresove i da gledas u svoju avliju, ali necu pisi sta ti je zelja.Sarajlijc@ je napisao/la:Rasisto!ZeLJooo je napisao/la:Kazu da vam je ova mali crnjo mnogo dobar igrac, dobar pregled igre i snaga na zavidnom nivou i dosta moze pomoci ovom timu.
Celigija ljudi kazu![]()
Pusti se ti Celigije i Bube brini za svoju avliju.
Zato setaj ...
jeli ovo taj Dženan Čeligija
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da.Silkoni je napisao/la:jeli ovo taj Dženan Čeligija![]()
http://www.****/d/64-godisn ... ka-antica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imali ko video od Senegalac Secouba Diatta 
Nema video, ali ima podatak da uspješno pohađa Drvoprerađivačku školu u Sarajevu, smjer stolar....naletih ovdje na raspored održavanja instruktivne nastave za januarski ispitni rok školske 2011/2012, na devet predmeta ga imaSilkoni je napisao/la:Imali ko video od Senegalac Secouba Diatta
http://mssha.edu.ba/bs/images/stories/p ... redvan.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Obrazuje se covjek.blavor je napisao/la:Nema video, ali ima podatak da uspješno pohađa Drvoprerađivačku školu u Sarajevu, smjer stolar....naletih ovdje na raspored održavanja instruktivne nastave za januarski ispitni rok školske 2011/2012, na devet predmeta ga imaSilkoni je napisao/la:Imali ko video od Senegalac Secouba Diatta
http://mssha.edu.ba/bs/images/stories/p ... redvan.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
http://www.****/d/64-godisn ... ka-antica/" onclick="window.open(this.href);return false;
bosko antic!
bosko antic!
Bosna <3
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako je tacno sto pisu o Diatti onda bi nam veza mogla dobro izgledati. Sesar i Vucina na zadnjem , a Diatta na prednjem , Kojasevic i Suljic(Dzafic) i Skoro u napadu. Jos samo makar jedan bek.
Momak (Diatta) je fino izgledao protiv Branitelja prije po' mjeseca. Istina i nije to neka provjera, ali vidljivo je da odskače podobro od igrača iz obje ekipe i na fizičkom i thničkom niovu. Jako je brz i zna solidno s loptom. Dao je dva prelijepa gola lob udarcem. Mlad je, 19 godina, može od njega postat igrač.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 04 dec 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Skoluje se momak
Mislim da je zavrsio skolu jer mu je vec 19 godina , a inace prica perfektno bosanski 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne, nije zavrsio..Sarajlijc@ je napisao/la:Skoluje se momakMislim da je zavrsio skolu jer mu je vec 19 godina , a inace prica perfektno bosanski
Eto ima 24.12 Organizaciju i ekonomiku rada..
Ovo je samo dokaz koliko moras biti pametan da igras za Sarajevo, i koliko moras biti los da ti trebaju instrukcije iz Sporta..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, badboy, Rauber33 i 43 gosta.