neko_iz_mase je napisao/la:Distance Covered 11.52 km
Aferim momcino.

Za svaku pohvalu! Stvarno bio je jedan od boljih veceras, mislim da mu je ovaj gol dao samopouzdanja. Kod trenera je takođe zaradio poene, tako da cemo Pjanu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
neko_iz_mase je napisao/la:Distance Covered 11.52 km
Aferim momcino.
Ukolnise gajocker123 je napisao/la:svaka cast..samo onaj video se nemoze gledati sto je bio na prethodnoj stranici
radi,radi,Hvala..a *ebo ih jezik jest glupgrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ukolnise gajocker123 je napisao/la:svaka cast..samo onaj video se nemoze gledati sto je bio na prethodnoj stranici![]()
Evo jos jedan valjda radi:
[youtube][/youtube]
Kako Ibricic moze dobiti priliku mjesto Pjanica kad Ibricic i onako igra u prvih 11?Tarik14 je napisao/la:Sramota bi bilo kada on nebi bio u prvih 11 protiv Armenije. Nazalost, gotovo sigurno ce Ibricic dobiti priliku umjesto njega.
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ukolnise gajocker123 je napisao/la:svaka cast..samo onaj video se nemoze gledati sto je bio na prethodnoj stranici![]()
Evo jos jedan valjda radi:
[youtube][/youtube]
Znas da ti je doktor preporucio da ne skidas naocale dok gledas Tv ,a ti ne slusas ....ccc!dzenidm je napisao/la:a ljudi nije bas neki gol, svaki bolji golman bi ovo odbranio, ja mislio sa 40 metara jebote
Pjana dobio rating 7.0 prema Goal.com , nije lose znaci odigrao i ostatak utakmice...harishp je napisao/la:Sta sad.
Hajmo sad malo kukati o Iranu,savezu,porazu Ciriitd
Tuvim u glavu svaka prijateljska pa i protiv Olimpika sa Otoke dobra.Nego da sijede i cackaju muda dok druge repke igraju.Razlog ciscenje gonana kao recimo radeljic,zadnje provijere damjanovica i pandze da se vidi jel ih trener zeza ili oni to stvarno u behutu.
I sto je najvaznije Pjana nakon tekme protiv irana drugi momak.Trener mu je makar krajickom oka gledao tekmu.
Da mu svu slobodu svijeta u vaznoj tekmi.A ovom se ocepilo i plus otego muda od trcanja sto mu prije nije bila vrlina.Ha ja.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.