LBJ MVP je napisao/la:![]()
Vidi ovog,a nije stavio 3 gdje sam ja pobjedio![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tabletice nemoj se falit, sreca pa nemam onaj ss, real - barca 10-0 na poluvremenu i gdje ti je "pukla" konekcija

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Daj golgeter tabelu za 2 ligu . da znamo gdje smo , sta smo 
kad je to bilo? prije godinu dana -.-Bosniacum Lilium je napisao/la:tabletice nemoj se falit, sreca pa nemam onaj ss, real - barca 10-0 na poluvremenu i gdje ti je "pukla" konekcija![]()
super je nek ste ovo napravili ,lakse ce tak bit dogovarat tekmeGoalgetter je napisao/la:Pridruzite se !!!
http://www.facebook.com/groups/268381773210335/
Facebook grupa + CHAT .. Ovako mozemo lakse dogovarati tekme. Posaljite zahtjev da se pridruzite, i Arminnn ce prihvatit.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Kad će parovi za 7. kolo?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odrasti malo covjece, niko se ne hvali pobjedama na chatuPlivadon je napisao/la:kad je to bilo? prije godinu dana -.-Bosniacum Lilium je napisao/la:tabletice nemoj se falit, sreca pa nemam onaj ss, real - barca 10-0 na poluvremenu i gdje ti je "pukla" konekcija![]()
Edit: nije bilo prije godine nego negdje oko maja
hoce neko igrat'?
al mozes i slagat'Bosniacum Lilium je napisao/la:odrasti malo covjece, niko se ne hvali pobjedama na chatuPlivadon je napisao/la:kad je to bilo? prije godinu dana -.-Bosniacum Lilium je napisao/la:tabletice nemoj se falit, sreca pa nemam onaj ss, real - barca 10-0 na poluvremenu i gdje ti je "pukla" konekcija![]()
![]()
![]()
Edit: nije bilo prije godine nego negdje oko maja![]()
hoce neko igrat'?
- bavarac_33
- Kontakt:
jeli ovo 5.kolo 2.lige produzeno ili se mora odigrat do vcrs?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve do veceras !bavarac_33 je napisao/la:jeli ovo 5.kolo 2.lige produzeno ili se mora odigrat do vcrs?
Od sutra je 6. kolo.
Vidim ponovo neke utakmice nisu odigrane, ali ovaj put neće biti produzenja roka, jer mislim da je vrijeme da se malo uozbiljimo, tako da do veceras 00:00 postavite razlog zasto utakmica nije odigrana, jer u protivnom znate kako ide 0:0 ( bodovi nikom)!
5. kolo
Everton-Schalke
Galatasaray-Zenit
Dinamo Kiev - Lille (vidim da je LBJ napisao da se Cilic ne javlja, ukoliko se ne javi pisem 3:0 za Kiev)
6. kolo
Lille- Valencia (ponovo Cilic)
Zenit-Everton
Aston Villa-Galasaray
Benfica-Shakthar
Mislim da neki trebaju razmisliti, da li će igrati ovu ligu, jer je zaista previse neozbiljnosti!
5. kolo
Everton-Schalke
Galatasaray-Zenit
Dinamo Kiev - Lille (vidim da je LBJ napisao da se Cilic ne javlja, ukoliko se ne javi pisem 3:0 za Kiev)
6. kolo
Lille- Valencia (ponovo Cilic)
Zenit-Everton
Aston Villa-Galasaray
Benfica-Shakthar
Mislim da neki trebaju razmisliti, da li će igrati ovu ligu, jer je zaista previse neozbiljnosti!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- bavarac_33
- Kontakt:
meni se ovaj moggiano ne javlja nikako,ja sam mu poslo poruku al nista od njega...ne dodjel do 23:59 vcrs,meni se pise pobjeda
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Copsy sam slao PP,odgovorio samo da nije jos ni 4 kolko odigrao,i posalje mu opet slao PP i nista nije odgovaroa.A krivaji nisam slao nikako
Po meni bi ovo trebalo fino sve ponovo krenuti,a ako treba neka nas bude 10 ligi ali oni aktivni.
Po meni bi ovo trebalo fino sve ponovo krenuti,a ako treba neka nas bude 10 ligi ali oni aktivni.
Visca el Barça ! Mes que un club !
slao sam i ja retryu ali covjeka nema vec 2,3 dana.
Slazem se s ovim ,da bi sve trebalo ponovo pokrenut.Ali,to nekako nema smisla,pogotovo nema zbog ovih prvih na tabeli i sl.DesimaL je napisao/la:Copsy sam slao PP,odgovorio samo da nije jos ni 4 kolko odigrao,i posalje mu opet slao PP i nista nije odgovaroa.A krivaji nisam slao nikako
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvarno mnogo neaktivnih
izbaciti ih i svima upisati pobjede protiv njih
eto rjesenja. I mi nastavimo igrat ko ljudi 
Od ponavljanja lige nema nista, ali ono što je dobro imamo igrače koji igraju drugu ligu, i uvijek mozemo popuniti iz druge, u slučaju da ostane malo ekipa u drugoj, ukidamo je, stavljamo na listu čekanja preostale igrače iz druge lige, a na kraju sezone odlučujemo šta dalje. Ali od sada pišemo službene rezultate, jer pogriješio sam što sam uopšte dopustio da se svako kolo do sad produži, jer prešlo je svaku mjeru!
Desimal napisi to na oficijalnoj, a to za Krivaju će ići 0:0 ako ne odigrate ( jer kako napisa niko se nije javio drugom!
Desimal napisi to na oficijalnoj, a to za Krivaju će ići 0:0 ako ne odigrate ( jer kako napisa niko se nije javio drugom!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
jasko_juve
- Kontakt:
poslao sam poruku bavarianu prije 2 sata,on nista..ne znam,radite kako hocete..do mene nije..i uvijek ja moram pitat kad cemo igrati,posaljem poruku il nesto..necu vise, ako vama nije stalo igrat, nije ni meni..cekat ga vise necu..odo lec, valja mi na faks rano..pisite na temi sta hocete..zz
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:poslao sam poruku bavarianu prije 2 sata,on nista..ne znam,radite kako hocete..do mene nije..i uvijek ja moram pitat kad cemo igrati,posaljem poruku il nesto..necu vise, ako vama nije stalo igrat, nije ni meni..cekat ga vise necu..odo lec, valja mi na faks rano..pisite na temi sta hocete..zz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.