Ja sad gledam program za cetvrtak ali nigdje nema prijenosa utakmice nego prenose atletikumostar_mo je napisao/la:Devil je napisao/la:Evo ima Sarajevo sutra prenos na BHT-u sada bila najava programa posle pregleda Lige Prvaka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E jbg ja sam gledao pregled i ide SFF od 19:35 do 20:05 i onda pocinje Sarajevo pa tek onda oko 23 snimak atletike.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma nista od televizije dodjite na Haseta i bodrite Sarajevo jer preko televizije im ne mozete pomoci,nego navijanjem.
SVI PUTEVI VODE NA KOSEVO
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E pa sad ja gledam na hayatu govori o tekmi kaze direktan prijenos na hayat satelitu, a na zemaljskoj snimak u 22 sata.
Evo programa
21:05 Ispuni mi želju, zabavni program
23:52 Sport centar
23:57 VIP, igrana serija
Hehe vid sad ja kopiro a napravila mi se praznina.
Ispuni mi zelju traje do deset i onda valjda utakmica do Sport Centra, al ne pise da ce biti utakmica.
Ako bude na BHT-u onda jos bolje!
Evo programa
21:05 Ispuni mi želju, zabavni program
23:52 Sport centar
23:57 VIP, igrana serija
Hehe vid sad ja kopiro a napravila mi se praznina.
Ispuni mi zelju traje do deset i onda valjda utakmica do Sport Centra, al ne pise da ce biti utakmica.
Ako bude na BHT-u onda jos bolje!
Prisustvom na kosevu mozemo i moramo pomoc nasoj jedinoj ljubavi.FCS.Semirr je napisao/la:Ma nista od televizije dodjite na Haseta i bodrite Sarajevo jer preko televizije im ne mozete pomoci,nego navijanjem.
puno sreće sarajevu večeras i de neko konkretnu informaciju za taj prijenos
a sta znaci taj sateliti???ja imam kablovsku i imam hayat ..da li cu ja moci gledatii utakmicu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
To ti je inostranstvo ja mislim

ako je tako to mi je totalno glupooo....bem ti televiziju....pa sad necu moci gledati ni na jednoj tv..
- rob do bagro
- Kontakt:
mozes gledat ovdje sarajevo-clujazzar je napisao/la:ako je tako to mi je totalno glupooo....bem ti televiziju....pa sad necu moci gledati ni na jednoj tv..
http://www.rojadirecta.org
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jest, bas je glupo, ali izgleda da ce biti snimak na ovoj BiH u 22 10azzar je napisao/la:ako je tako to mi je totalno glupooo....bem ti televiziju....pa sad necu moci gledati ni na jednoj tv..
ma sta ce mi snimak kad ne mogu gledat direktno....pa stvarno ne mogu vjerovati da nase televizije mogu ovako da seru....nevjerovatnoo!!!!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
koja gloopost, pa ako hoces da gledas utakmicu idi na stadion, osim ako zivis vaniazzar je napisao/la:ma sta ce mi snimak kad ne mogu gledat direktno....pa stvarno ne mogu vjerovati da nase televizije mogu ovako da seru....nevjerovatnoo!!!!!!
Daj Bože da je ovo tačno.Devil je napisao/la:E jbg ja sam gledao pregled i ide SFF od 19:35 do 20:05 i onda pocinje Sarajevo pa tek onda oko 23 snimak atletike.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
pa ne zivim ja blizu sarajeva ..ne mogu ja samo reci EH LJUDI ODE JA SAD NA UTAKMICU...,TI MISLIS DA JE TO TOLIKO LAKO...de bolan:::
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veceras Sarajlije sretno, barem da pobijedite 1 razlike, bice dovoljno...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Guinnes-Hz
- Kontakt:
Braco, veceras u sto vecem broju ima da dodjemo i da podrzimo Voljeni klub...
Ima da grmimo opet...
Igraci su ponovili nam ponovo da ce ostaviti Srce na terenu, a to je sve sto trazimo od njih...
Zovite sve svoje bracu, sestre, komsije, amidje, daidje...
I ne zelim da nam istok zakaze...
Ugl... SRETNO NAM VCRS...!!!

Ima da grmimo opet...
Igraci su ponovili nam ponovo da ce ostaviti Srce na terenu, a to je sve sto trazimo od njih...
Zovite sve svoje bracu, sestre, komsije, amidje, daidje...
I ne zelim da nam istok zakaze...
Ugl... SRETNO NAM VCRS...!!!
Trenutno korisnika/ca: casual033, Lecler, misstianopenaldo, napoleon72 i 24 gosta.