Povratak Huseinbašića (1993) iz Gradine i dovođenje Škahića (1993) iz Omladinca bi bili pravi potezi, bar po meni. To su igrači na kojima bi možda u dogledno vrijeme Zvijezda mogla i zaraditi nešto.zvjezdas je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama pored toga što će se dovesti provjereni igrači,ovisi od odlazaka,radi se na identifikaciji talentovanih mladih igrača iz okruženja.Sjednim su već pregovori u toku.Riječ je o mladom i talentovanom igraču,mozda i vanserijskom koji bi u visem rangu mogao eksplodirat.Momak ima jednu veliku manu i kao takav ne znam dal bi mogao igrati u visem rangu.Ta mana ima indirektne veze sa fudbalom i ne znam kako bi se mogao snalaziti zbog toga iako posjeduje izrazit fudbalski potencijal.O kome je riječ,u kojem klubu igra,zbog čega je specifičan nije lijepo pisati zbog drugih koji bi ga mogli uloviti.
Svaka čast dječacima.U utorak i srijedu , 29. 11. i 30. 11. 2011. godine u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu, održano je takmičenje u malom fudbalu pod nazivom Eufor - Cup 2011.
Učenici koji su predstavljali Osnovnu školu Dr. Safvet - beg Bašagić iz Gradačca osvojili su 2. mjesto i putovanje u Amsterdam. Dječaci: Skenderović Amar, M.Muratović Benjamin, Prljača Vedad, Gluhić Vedad i Gibić Merim imati će priliku da u proljeće 2012. godine putuju do Amsterdama u Holandiji te tom prilikom posjete poznati evropski fudbalski klub Ajax.
lijepo bogami za pohvalu u svakom slucaju,nego imali neko kakvih informacija kako nam ivica ode nema vise ko da nam pise taze info iz klubazmaj_Bosne je napisao/la:Svaka čast dječacima.U utorak i srijedu , 29. 11. i 30. 11. 2011. godine u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu, održano je takmičenje u malom fudbalu pod nazivom Eufor - Cup 2011.
Učenici koji su predstavljali Osnovnu školu Dr. Safvet - beg Bašagić iz Gradačca osvojili su 2. mjesto i putovanje u Amsterdam. Dječaci: Skenderović Amar, M.Muratović Benjamin, Prljača Vedad, Gluhić Vedad i Gibić Merim imati će priliku da u proljeće 2012. godine putuju do Amsterdama u Holandiji te tom prilikom posjete poznati evropski fudbalski klub Ajax.
Evo naših mladih nada, nećemo imat brige oko novih naraštaja u Zvijezdi
Danilo Pustinjakovic poznati vratar iz Srbije vjerovatno u ZVIJEZDI jer je sadasnji vratar bio promasaj,,,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:lijepo bogami za pohvalu u svakom slucaju,nego imali neko kakvih informacija kako nam ivica ode nema vise ko da nam pise taze info iz klubazmaj_Bosne je napisao/la:Svaka čast dječacima.U utorak i srijedu , 29. 11. i 30. 11. 2011. godine u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu, održano je takmičenje u malom fudbalu pod nazivom Eufor - Cup 2011.
Evo naših mladih nada, nećemo imat brige oko novih naraštaja u Zvijezdi
a daj ba gdje ces vjerovat pabizuastra1922 je napisao/la:dobar je nema mu jos ni 50 godina
Pogledaj bolan njegov video zapis na youetubeastra1922 je napisao/la:dobar je nema mu jos ni 50 godina
Danilo Pustinjaković (12.03.1977), u ovoj sezoni treći golman ekipe FK Radnički 1923 Kragujevacemir_dj je napisao/la:a daj ba gdje ces vjerovat pabizuastra1922 je napisao/la:dobar je nema mu jos ni 50 godina
Tako je ali je prosle sezone odlicno branio u FK NOVI PAZAR,,,,,,a veliki problem u FK ZVIJEZDI je vratar.sony_91 je napisao/la:Danilo Pustinjaković (12.03.1977), u ovoj sezoni treći golman ekipe FK Radnički 1923 Kragujevacemir_dj je napisao/la:a daj ba gdje ces vjerovat pabizuastra1922 je napisao/la:dobar je nema mu jos ni 50 godina
uvek imam priblizno tacan info ali imam puno posla kao taxi vozac i nemam vremena da vam napišem po koji friški info--------Šta mislite ko su novi treneri u KOZARI i vjerovatno u FK SARAJEVO,,,,,,astra1922 je napisao/la:necu nista reci za ovu informaciju jer znam sigurno da je zvijezda vec nasla golmana e sad dali je taj ili neki drugi vidjetcemo,gdjeli si ti to nacuo
Drugi golman.sony_91 je napisao/la:Danilo Pustinjaković (12.03.1977), u ovoj sezoni treći golman ekipe FK Radnički 1923 Kragujevacemir_dj je napisao/la:a daj ba gdje ces vjerovat pabizuastra1922 je napisao/la:dobar je nema mu jos ni 50 godina
oba tima zadrzavaju trenerepabizo je napisao/la:uvek imam priblizno tacan info ali imam puno posla kao taxi vozac i nemam vremena da vam napišem po koji friški info--------Šta mislite ko su novi treneri u KOZARI i vjerovatno u FK SARAJEVO,,,,,,astra1922 je napisao/la:necu nista reci za ovu informaciju jer znam sigurno da je zvijezda vec nasla golmana e sad dali je taj ili neki drugi vidjetcemo,gdjeli si ti to nacuo
emir_dj je napisao/la:ovu situaciju u hrvatskom nogometu bi trebalo iskoristiti... eno split se raspao... sigurno se moze naci par igraca koji su dobri za nas...
sto ducas cojkazmaj_Bosne je napisao/la:emir_dj je napisao/la:ovu situaciju u hrvatskom nogometu bi trebalo iskoristiti... eno split se raspao... sigurno se moze naci par igraca koji su dobri za nas...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo baš sam dobio dojavu da su sada neki naši menadžeri otputovali u Split da dogovore par tih transfera![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.