Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

Polo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Polo » 02 dec 2011, 17:51

Future je napisao/la:Mislim da Manicini mora stavljati Džeku prije Balotelija.Vidjeli smo protiv Liverpoola kako je Baloteli "odmogao" svom timu,ipak sve se može tolerisati,ali u svojim granicama,a ovaj je prevršio sve granice.Dok je Džeko mogao donijeti pobjedu Građanima da je Silva bio malo prisebniji.Nadam se da će Džeko već protiv Norwicha dobiti priliku od prve minute.
I ja sam za da Dzeko startuje

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 dec 2011, 18:45

Goldy je napisao/la:

Nemoj zezat da nisi znao za ovo? E onda si mi veliki duznik, sto sam ti otvorio oci i ukazao na tako vazan fakat...ali posto si mi dobar jaran zadovoljicu se jednom kaficom da me pocastis... :mrgreen:

Mozda ti tada, ako ne do tada, nesto i dokazem, jer sada nesto i nisam u dokazivackom modu...a i samo nase ucesce na forumu ne smatram kao neko dokazivanje nego kao lagano-prijateljsku razmjenu misljenja i prosirivanje vidika....na kraju krajeva nema se tu sta dokazivati...a pogotovo to nije prikladno kad ti neko kaze :'dokazi!' ;) ..jer to je veoma jednostavno..samo otvori oci i usi i poceces sam da to primjecujes na svakom koraku...

Interesantna stvar je da su u stvari samo 7% komunikacije riječi...50% body language 37% boja glasa i sl.

Čak štaviše, sama činjenica da je njegov engleski jadan dokaz je da je čovjek izuzetno inteligentan i ultra sposoban, dakle pogledaj sta je covjek napravio u Engleskoj a jedva zna da prica...neki bi rekli da ima visok EQ...
Uvijek sam za kafu i upoznavanje. Ne'a problema, ja častim. ;)

Što se tiče ostatka- neću komentarisati, ne'am baš naročito puno vremena.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 21:49

Polo je napisao/la:
Future je napisao/la:Mislim da Manicini mora stavljati Džeku prije Balotelija.Vidjeli smo protiv Liverpoola kako je Baloteli "odmogao" svom timu,ipak sve se može tolerisati,ali u svojim granicama,a ovaj je prevršio sve granice.Dok je Džeko mogao donijeti pobjedu Građanima da je Silva bio malo prisebniji.Nadam se da će Džeko već protiv Norwicha dobiti priliku od prve minute.
I ja sam za da Dzeko startuje
Al' samo što se mi ništa ne pitamo :mrgreen: ...Ma tako misle svi Bosanci :D ,al' vjerujem i svako onaj ko ima imalo pameti,jer onaj Baloteli kako se ponaša djetinjasto ne može nikako pomoći Cityu,naprotiv samo im može odmoći sa svojim glupiranjem.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 dec 2011, 00:45

Slijedi vazan mec protiv novajlije Norwicha.Koji su ove godine odigrali odlicne gostujuce utakmice protiv Liverpoola Chelsea i Man6er Uniteda.Dobra vijest je da pravo nastupa ponovo ima Super Mario kao i Gareth Barry koji je nakon 5 zutih kartona morao pauzirat jedan mec.Ono sto je dobro u klubu je to da je Seik Mansour dao apsolutnu podrsku Manciniju bez obzira na to ide li klub dalje u LP ili ispada.Ove godine svi znaju da je glavni cilj osvajanje PL sve ostalo je u drugom planu.Pocinje ludi Decembar a nakon toga jos ludji januar u kojem ce klub cak 3 puta igrati sa Liverpoolom.I to januar u kojem se nece moci racunati na Yayu koji ide na kup nacija zajedno sa svojim bratom.Ali mislim da klub ima sirinu da njegov nedostatak se i ne osjeti toliko.Utakmica u 16.00 BHT prenosi.Moja neka prognoza za sutra je 4:1.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 01:02

tevezito je napisao/la:Slijedi vazan mec protiv novajlije Norwicha.Koji su ove godine odigrali odlicne gostujuce utakmice protiv Liverpoola Chelsea i Man6er Uniteda.Dobra vijest je da pravo nastupa ponovo ima Super Mario kao i Gareth Barry koji je nakon 5 zutih kartona morao pauzirat jedan mec.Ono sto je dobro u klubu je to da je Seik Mansour dao apsolutnu podrsku Manciniju bez obzira na to ide li klub dalje u LP ili ispada.Ove godine svi znaju da je glavni cilj osvajanje PL sve ostalo je u drugom planu.Pocinje ludi Decembar a nakon toga jos ludji januar u kojem ce klub cak 3 puta igrati sa Liverpoolom.I to januar u kojem se nece moci racunati na Yayu koji ide na kup nacija zajedno sa svojim bratom.Ali mislim da klub ima sirinu da njegov nedostatak se i ne osjeti toliko.Utakmica u 16.00 BHT prenosi.Moja neka prognoza za sutra je 4:1.
Ovo o kupu Afrike kada nece biti Yaya toure isto i ostali klubovi ce ostati bez igraca chelsea naprimjer.

Sada ce biti dosta utakmica ali treba se vise skoncentrisati na prvenstvo koje trenutno imaju pod nogama dok je LP pitanje a 3 mjesto u EL u kojoj se isto moze dosta dogurat onda i league cup je tu ima dosta tekmi za city.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 03 dec 2011, 02:19

Nakon Engleske, najviše posjetioca zvanične internet stranice Manchester Citya dolazi iz BOSNE I HERCEGOVINE!!! OOOOOOOOOOOO EDIIIIIIIIIIN DZEKOOOOOOOOO
Opste poznato :mrgreen:
Chelsea F.C.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 03 dec 2011, 11:48

Future je napisao/la:Vidjeli smo protiv Liverpoola kako je Baloteli "odmogao" svom timu,ipak sve se može tolerisati,ali u svojim granicama,a ovaj je prevršio sve granice.
pa šta je čovek uradio? nisam video tu situaciju, ali kazu da se na ponovljenom snimku videlo da je zuti/crveni nezasluzen, nije li tako?

Sa druge strane Balotelijeva extravaganca mogla bi biti sjajna stvar za city(a i za njega) 1 psiholoski dakle da se malo opuste jel imaju dobar tim, ali ne smiju biti prenapeti ako zele da se njihov potencijal ostvari i 2. baloteli cini se privlaci veliku paznju i povecava popularnost i exponiranost citija u medijima -covjek je jednostavno extra lik! :mrgreen: sa njim se uvek nesto desava interesantno i da sam ja vlasnik platio bi mu jos ako treba! ne da se menja, nego da ostane ovakav kakav je! :idea:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 dec 2011, 15:05

Danasnji sastav:Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 15:47

Dzeko mora danas jedan zabit nije odavno.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 dec 2011, 15:49

Polo je napisao/la:Dzeko mora danas jedan zabit nije odavno.
Ma sto se mene tice nek ga da i Hart samo da se pobjedi.Ali eto neka Big Ed dva gola postigne nemoj biti skroman sa jednim.

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 15:58

Dobro je što je Mancini priznao svoju grešku da je glupost što je ubacio Balotelija,a ne Džeku i što će Džeko početi od prve minute.Nadam se da će zabiti danas,jer će imati finu priliku jer igraju protiv dosta slabašnog Norwicha.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 03 dec 2011, 17:06

Kako me samo ovaj gol Aguera podsjeti na Ronaldinhovu caroliju protiv Chelsea-ja,mada je po kvaliteti dosta slabiji.

[youtube][/youtube]
Chelsea F.C.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 dec 2011, 17:11

Kakva golcina Nasrija :o :P
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 dec 2011, 17:56

Sta reci gledao sam Norwich i protiv Chelsea i protiv Uniteda a i protiv Liverpoola ali su mi izgledali dosta bolje.Naravno kada im pustis da igraju mogu biti opasni ali ovdje nisu imali sanse.Super Mario me opet nasmijao sa svojim golom.Trenutno smo na plus 8 da vidimo sad sta moze Aston Villa.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 dec 2011, 18:10

Ako United sad kiksa, City ode previše... Ovaj dio sezone u decembru je najvažniji, sad treba igrati maksimalno ozbiljno...
Čelik Zenica 1945

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 03 dec 2011, 18:15

Mancinijev stroj nastavlja da tare i melje! A mališani samo skidaju gaće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kapa dole majstore...

Kapa dole i za frajerski go Ballotelija! Čovjek je faca i utjelovljenje atrakcije!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 dec 2011, 16:37

Nimla_RZ je napisao/la:Ako United sad kiksa, City ode previše... Ovaj dio sezone u decembru je najvažniji, sad treba igrati maksimalno ozbiljno...
Samo ozbiljno i nadam se da to Manchini i zeli da radi i da se fokusiro na prvesntvo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2011, 16:38

Manchester City - Manchester United u FA Cupu :mrgreen:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 dec 2011, 18:24

Goalgetter je napisao/la:Manchester City - Manchester United u FA Cupu :mrgreen:
Citav dan me nema kod kuce i dodjem i odmah sjajna vijest.Ja ludog januara tri puta sa liverpoolom valja igrat a u F.A cupu sa Unitedom.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 dec 2011, 19:00

tevezito je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Manchester City - Manchester United u FA Cupu :mrgreen:
Citav dan me nema kod kuce i dodjem i odmah sjajna vijest.Ja ludog januara tri puta sa liverpoolom valja igrat a u F.A cupu sa Unitedom.
eto im sanse da se proslave...pogotov Dzeko....

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []