Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tot ... grac/69917" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li ovdje i malo istine pitam se?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
A da su rekli da je najgori,nebi se onda pitaomalta071 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tot ... grac/69917
Pises covjeku na temi Dzeke da je trol zbog njegovih kritika na Edina a ovo sto ti cinicno radis ili kobajagi pitas je nista drugo nego trolcina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne bi bio prvi put da neke novine "lupe" nesto ovakvo pa jednostavno pitam da li ima jos negdje ovo da se potvrdi (sa obzirom da se ne navodi gdje je to izjavio) jer ipak je ovo ogromna stvar za Mireta i bio bih jako sretan ako je istina.harishp je napisao/la:A da su rekli da je najgori,nebi se onda pitaomalta071 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tot ... grac/69917
Ima li ovdje i malo istine pitam se?.
Pises covjeku na temi Dzeke da je trol zbog njegovih kritika na Edina a ovo sto ti cinicno radis ili kobajagi pitas je nista drugo nego trolcina.
Ne znam kako si skontao da sam ja nesto lose mislio ali eto, tvoj problem.
pozdrav
nije ovo prvi put da totti hvali pjanica 
inace, vijest je originalno odavde.
http://www.soccernews.nl/news/139775/To ... ste_speler" onclick="window.open(this.href);return false;
tak da ak oni izmisljaju, izmisljaju i nasi.
http://www.soccernews.nl/news/139775/To ... ste_speler" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: panties, dana/u 08 dec 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
...
Ma problem je kod ovih forumaski strucnjaka od neki dan sto je kod njih biti najbolji znaci uzeti loptu od golmana pa preci kompletan teren i zabiti gol.To je jedino Pape znao uciniti, ko gledao derbi Zelje i Sarajeva osamdesetih zna o cemu pricam
Pjanic radi ono sto mu treneri kazu,u Metzu je imao vecu slobodu i igra je bila lijepa za oka.ali su zato sad skoro pa u trecoj ligi.Ovo je veci ulog,vise rizika i znaci soliranje mu se moze obiti o glavu.
Totti je ne bas direktno ali indirektno izgubio poziciju standardnu zbog Pjane.Medjutim iako Totti zna biti ''zayeban'' ovo mu je po ko zna koji put da hvali Pjanu.Jer sigurno ima vecu priliku da vidi Pjanu na djelu od nas obicnih smrtnika.
Pjanic radi ono sto mu treneri kazu,u Metzu je imao vecu slobodu i igra je bila lijepa za oka.ali su zato sad skoro pa u trecoj ligi.Ovo je veci ulog,vise rizika i znaci soliranje mu se moze obiti o glavu.
Totti je ne bas direktno ali indirektno izgubio poziciju standardnu zbog Pjane.Medjutim iako Totti zna biti ''zayeban'' ovo mu je po ko zna koji put da hvali Pjanu.Jer sigurno ima vecu priliku da vidi Pjanu na djelu od nas obicnih smrtnika.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 dec 2011, 17:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa jel "kompletan igrac" il nije?harishp je napisao/la:Ma problem je kod ovih forumaski strucnjaka od neki dan sto je kod njih biti najbolji znaci uzeti loptu od golama pa preci kompletan teren i zabiti gol.To je jedino Pape znao uciniti ko gledao derbi Zelje i Sarajeva zna osamdesetih zna o cemu pricam![]()
Totti je ne bas direktno ali indirektno izgubio poziciju standardnu zbog Pjane.Medjutim iako Totti zna biti ''zayeban'' ovo mu je po ko zna koji put da hvali Pjanu.Jer sigurno iam vecu priliku da vidi Pjanu na djelu od nas obicnih smrtnika.
...
CITAJ CJELI POST A NE SAMO BOLDIRANO.panties je napisao/la:pa jel "kompletan igrac" il nije?harishp je napisao/la:Ma problem je kod ovih forumaski strucnjaka od neki dan sto je kod njih biti najbolji znaci uzeti loptu od golama pa preci kompletan teren i zabiti gol.To je jedino Pape znao uciniti ko gledao derbi Zelje i Sarajeva zna osamdesetih zna o cemu pricam![]()
Totti je ne bas direktno ali indirektno izgubio poziciju standardnu zbog Pjane.Medjutim iako Totti zna biti ''zayeban'' ovo mu je po ko zna koji put da hvali Pjanu.Jer sigurno iam vecu priliku da vidi Pjanu na djelu od nas obicnih smrtnika.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ok ja se zezam, posto sam negdje tu procitala da moras sve to uradit ako hos da budes kompletan igrac...
ccc ovdje su svi stalno natakareni
ccc ovdje su svi stalno natakareni
...
Haha, a dobar je Totti, De Rossi sjedi pored njega a on hladno kaze da je Pjanic najbolji igrac kluba.malta071 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tot ... grac/69917
Nego u Romi podrska Tottia vise znaci od podrske trenera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sta ce vam,kad imate Evansa.majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Inace ss.ba rijetko navede izvor (neprofesionalnost na djelu) tako da nama ostaje da nagadjamo kontekst.malta071 je napisao/la:Ne bi bio prvi put da neke novine "lupe" nesto ovakvo pa jednostavno pitam da li ima jos negdje ovo da se potvrdi (sa obzirom da se ne navodi gdje je to izjavio) jer ipak je ovo ogromna stvar za Mireta i bio bih jako sretan ako je istina.harishp je napisao/la:A da su rekli da je najgori,nebi se onda pitaomalta071 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tot ... grac/69917
Ima li ovdje i malo istine pitam se?.
Ne znam kako si skontao da sam ja nesto lose mislio ali eto, tvoj problem.
pozdrav
U ovom slucaju mislim da je situacija bila ovakva. Totti je zovno De Rossija na kafu, kad je ulazio Ilari mu je rekla "bona sera" a on njoj " ne seri bona" i tako su se svi malo na pocetku ismijali. a onda je Francesco poslao Ilari u kuhinju da spremi kafu, tada se odigrao ovaj dijalog:
"Pjanić je naš najbolji igrač", rekao je legendarni Francesco Totti, a El Capitano Futuro, kako zovu De Rossija, dodao je "Slažem se s tim".
U blizini se nasao A. Keric koji je sve to cuo i tako nam je na kraju prenio ovu vijest.
harishp je napisao/la:Sta ce vam,kad imate Evansa.majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jbt, karakteristicno za BiH. Realno, boli me kita o vasoj raspravi, ali covjek kad malo prelista sta se ovdje pise onda stvarno shvati kakvi smo jadovi, bijednici i doista nije cudno sta nam se sve desava. Niti jedan od vas recimo nije pohvalio ove momke ovdje zbog onog sto rade da bismo mi svi imali sto vise informacija o nasem sportu ili sportistima. Razumljivo, vi mislite da biste bili bolji. Cijenim i to, skuckajte malo love zakupite domenu, server i opletite. Uopste i nije tesko. Dezurate, ceka te kada ce nesto pogrijesiti i onda ste najglasniji. Ovo oko Pjanica je Keric izmislio kako biste vi imali s cime ispirati usta. Hajde malo odahnite, djaba ste ovdje, gledate slike, teklstove, videa. Samo me interesuje koliko bi vas bilo ovdje kada bi se uvela neka simbolicna pretplata od recimo dvije marke, pa da svi imamo jos vise slika, videa, prica. Rijetko ko, siguran sam, no ovo sve vise govori o nama takvim kakvi smo. Usput, mozda se izvori ne navode zbog toga sto SS placa da dobija ove vijesti, a drugi djone. Razmislite malo. Za kraj naravno, evo jedan od linkova. Uzivajte i ispricajte me zbog offa.
http://www.soccermagazine.it/serie-a/to ... oma-35506/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.topmercato.com/40940,1/as-ro ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svasta ti napisa zbog jedne male kritike. Ja sam redovni posjetioc vec dugo vremena i ako se dobro sjecam hvalio sam vas u vise navrata a ponekad sam i kritikovao. Shvatam da je puno ljepse primati pohvale ali uvijek ce biti i kritika, ili prihvatite ili ih totalno zabranite. Pa da vidimo kako ce to funkcionisati.
Ne leti pred rudu,@majestic je u ovo do tancina razradio.Limuntos je napisao/la:harishp je napisao/la:Sta ce vam,kad imate Evansa.majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane![]()
@calcio i @panties je vec postavila original ko je to napisao.Znaci nije Keric vec Justin van de Klock
Mi smo inace majstori da se slazemo ako su neke kritike na nase igrace i selektora.Cim je u pitanju pohvale odmah izrazavamo sumnju.Znas ti nas,yebo nas.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 dec 2011, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
WTF !? kakvim ti ovo jezikom, majke ti pricas ?? fakat ni 2% tvojih postova ja ne mogu razumjet....majestic je rekao da bi volio da pjanic dodje u united, ti si rekao da im on ne treba, "imaju evansa"...evans stoper, pjanic vezni, nigdje veze s vezom, ja ti lupim 2 facepalma i ti ovo pises !? skuliraj se ba vec jednom...harishp je napisao/la: Ne leti pred rudu,@majestic je u ovo do tancina razradio.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Jesi li ti ikad u zivotu svom cuo za rijec sarkasticnost.Da jesi skontao bi sustinu u vezi cega je napisano.Limuntos je napisao/la:WTF !? kakvim ti ovo jezikom, majke ti pricas ?? fakat ni 2% tvojih postova ja ne mogu razumjet....majestic je rekao da bi volio da pjanic dodje u united, ti si rekao da im on ne treba, "imaju evansa"...evans stoper, pjanic vezni, nigdje veze s vezom, ja ti lupim 2 facepalma i ti ovo pises !? skuliraj se ba vec jednom...harishp je napisao/la: Ne leti pred rudu,@majestic je u ovo do tancina razradio.
Tako da ti ni kompletna Kineska armija da lupa facepalme nebi bila dovoljna da bruku spere.
Uostalom objasnice ti @majestic,pa se onda skuliraj koliko hoces.
Ovako kako rece letis bez veze pred rudu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
okharishp je napisao/la:Jesi li ti ikad u zivotu svom cuo za rijec sarkasticnost.Da jesi skontao bi sustinu u vezi cega je napisano.Limuntos je napisao/la:WTF !? kakvim ti ovo jezikom, majke ti pricas ?? fakat ni 2% tvojih postova ja ne mogu razumjet....majestic je rekao da bi volio da pjanic dodje u united, ti si rekao da im on ne treba, "imaju evansa"...evans stoper, pjanic vezni, nigdje veze s vezom, ja ti lupim 2 facepalma i ti ovo pises !? skuliraj se ba vec jednom...harishp je napisao/la: Ne leti pred rudu,@majestic je u ovo do tancina razradio.
Tako da ti ni kompletna Kineska armija da lupa facepalme nebi bila dovoljna da bruku spere.
Uostalom objasnice ti @majestic,pa se onda skuliraj koliko hoces.
Ovako kako rece letis bez veze pred rudu.
panties je napisao/la:nije ovo prvi put da totti hvali pjanica
Eto da si ti bila malo brza nikakve frke ne bi bilo
I slazem se sa tobom da ovdje ima dosta nadrkanih ali mogu se i ignorisati.
Mozda je do mene ali zar i vama ne dodju svakakve misli kad procitate tekst koji ne navodi izvor ili makar da npr kazu prenose italijanski mediji ili nesto slicno.Citam tekstove na ovom portalu i posjecujem ga vise puta dnevno i to je nesto sto mi je malo cudno.Nisam od onih koji vise na ovom portalu a pljuju ga kako god stignu samo eto kao sto rece calcio morate biti spremni i na kritike.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter i 19 gostiju.